Acteurs

Wie is Daren Kagasoff? Zijn biografie: getrouwd, nettowaarde, tatoeages, zus, vrijgezel

Wie is Daren Kagasoff?

Geboren als Daren Maxwell Kagasoff op 16 september 1987 in Encino, Californië, VS, is hij een bekroonde acteur, vooral bekend als Ricky Underwood in de tv-serie The Secret Life of the American Teenager (2008-2013), en als Trevor in de horrorfilm Ouija (2014), naast andere verschillende optredens die hij tot nu toe in zijn carrière heeft gekregen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Herfstpremièrefeest voor @nbc @nbcthevillage swipe ➡️

Een bericht gedeeld door Daren Kagasoff (@darenkagasoff) op 21 september 2018 om 11:05 uur PDT

Daren Kagasoff Bio: vroege leven, gezin en onderwijs

Het tweede kind van Elise Kagasoff en haar man Barry, een diamantair, Daren heeft een oudere broer Justin en een jongere zus Natalie. Hij ging naar de Montclair Preparatory High School, waar hij in 2005 afstudeerde, waarna hij zich inschreef aan de San Francisco State University. Tijdens zijn jaren aan de universiteit ontdekte Daren zijn passie voor acteren en keerde na zijn afstuderen terug naar Los Angeles om een ​​acteercarrière na te streven.

Gepost door Daren Kagasoff Aan Donderdag 6 maart 2014

Carrièrebegin

Daren begon zijn carrière in een plaatselijk theater in het toneelstuk Suburbia, begon toen acteerlessen te volgen en binnen de kortste keren had hij zijn eerste rol op het scherm. Na een van zijn vele audities koos Brenda Hampton, een schrijver en producer, Daren uit voor de rol van Ricky Underwood.

pic.twitter.com/EvVUyp4pcn

- Daren Kagasoff (@DarenKagasoff) 27 september 2018

Stijging naar bekendheid

De serie The Secret Life of the American Teenager ging in première op 1 juli 2008 op ABC Family en werd uitgezonden tot 3 juni 2013. Daren verscheen in alle 121 afleveringen en werd gedurende deze tijd een ster. Hij ontving vijf Teen Choice Award-nominaties en won de Choice TV Breakout Star: Male in 2009. Hij was niet bezig met andere acteeractiviteiten zolang de serie duurde, maar toen de serie voorbij was, wilde iedereen Daren in hun projecten. In 2014 was hij de ster van de horrorfilm Ouija, naast Olivia Cooke en Ana Coto, en speelde hij vervolgens Hunter in de comedy-dramaserie Red Band Society, die weliswaar van korte duur was, maar populair werd bij het kijkerspubliek, waarbij Daren werd geprezen om zijn zijn werk. De afgelopen jaren heeft hij echter niet veel succes gehad, hij verscheen alleen in de pilot-aflevering van de tv-serie Paradise Pictures, die door geen enkel netwerk werd opgepikt, maar hij werkt momenteel aan de tv-serie The Village, die is nog vrij te geven.

Weet je hoe rijk Daren Kagasoff is?

De carrière van Daren is net begonnen en hij heeft inmiddels sterrenniveau bereikt in de entertainmentwereld, mede door zijn optreden in onder meer The Secret Life of the American Teenager. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Daren Kagasoff medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Daren zo hoog is als $ 2 miljoen. Ongetwijfeld zal dit aantal de komende jaren nog hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière succesvol voortzet.

Voor altijd jong (8

Gepost door Daren Kagasoff Aan Donderdag 6 maart 2014

Kent u Daren's persoonlijke leven, zaken, daten, vriendin?

Als het gaat om zijn persoonlijke leven, heeft Daren niet veel gedeeld als het gaat om die kleine details die er toe doen. De media hebben echter ontdekt dat hij in 2009 een relatie had met actrice Jacqueline MacInnes Wood, maar het paar ging uit elkaar en Jacqueline is nu getrouwd met Elan Ruspoli, terwijl Daren nog steeds vrijgezel is en zich op zijn carrière concentreert. Als de tijd het toelaat, geniet hij van zijn tijd met zijn hond en houdt hij van surfen en golfen.

Daren Kagasoff en Shailene Woodley. Afbeeldingsbron

Internetpopulariteit

Sinds de lancering van zijn carrière is Daren behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 230.000 volgers en heeft het gebruikt om zijn carrière te promoten door de première van de serie aan te kondigen Het dorp in een van zijn recente posts, maar ook details uit zijn persoonlijke leven, zoals het feit dat hij een hondenliefhebber , onder andere berichten. Je vindt Daren ook op Twitter, waar hij meer dan 115.000 volgers heeft. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente acteur, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's. Daren is helaas niet actief op Facebook.

Daren Kagasoff Lichaamsmaten

Daren is een nogal aantrekkelijke man, zoals beschreven door het publiek; hij staat op 6 ft, wat gelijk is aan 1,83m. Er is echter geen informatie over zijn gewicht en vitale statistieken, terwijl zijn haar en ogen beide donkerbruin zijn.

Aanbevolen