Beroemde Echtgenoten

Wie is de vrouw van Dave Batista? Paaldanseres Sarah Jade Wiki Biografie, leeftijd

Wie is de vrouw van Dave Batista?

Ten eerste, weet je hoe het met Dave Batista gaat? Nou, als je een fan bent van World Wrestling Entertainment (WWE), dan ken je hem zeker, want hij is een voormalig wereldkampioen zwaargewicht, een titel die hij twee keer heeft gewonnen in zijn vrij succesvolle carrière, en WWE-kampioen, die hij ook heeft gewonnen bij twee gelegenheden. Hij heeft nog een aantal andere onderscheidingen waar we het later over zullen hebben.

Laten we ons nu concentreren op zijn vrouw, Sarah Jade; Sarah is een paaldanseres die haar eigen succes heeft gehad en door de jaren heen populair is geworden, waarbij haar huwelijk met Dave haar nog populairder heeft gemaakt.

Dus, wil je meer te weten komen over Sarah Jade, van haar kinderjaren tot haar eigen carrièreprestaties en ook persoonlijk leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we je voorstellen aan de vrouw van Dave Batista.

Bad to the Chrome Sweatshirts zijn weer op voorraad en klaar voor verzending! Bekijk ze op de winkelpagina :).https://clients.mindbodyonline.com/classic/home?studioid=23235

Gepost door Sarah Jade Aan zondag 16 augustus 2015

Sarah Jade Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Sarah Jade werd geboren op 12 december 1987 in Tampa, Florida, VS; helaas heeft ze niet veel verteld over haar kinderjaren, zoals de namen van haar ouders en hun roepingen, en ook niet of ze broers of zussen heeft of niet. Hopelijk verandert Sarah van gedachten en begint ze dergelijke informatie met haar fans te delen. Wat betreft haar educatieve achtergrond, schreef Sarah zich na haar middelbare school in aan de University of South Florida, waar ze in 2011 een bachelor in sociologie behaalde.

Carrièrebegin

Sarah werkte tijdens haar late tienerjaren als barman in nachtclubs en zag een aantal vrouwen paaldansen. Ze raakte geïnteresseerd in de dansvorm en begon erover te leren door middel van video's van de specifieke vaardigheid, en begon te proberen de getoonde bewegingen te beantwoorden. Na hard werken en toewijding begonnen de resultaten zichtbaar te worden en kreeg ze zelfvertrouwen genoeg om te proberen deel te nemen aan verschillende evenementen. Na twee jaar non-stop oefenen, opende Sarah haar eigen danscoachingsinstituut - Buttercup Pole Dance.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan ontwikkelde Sarah's bedrijf zich en werd ze populairder, dus moedigde ze aan om deel te nemen aan professionele paaldansevenementen, zoals USPDF Amateur Nations in 2012 en eindigde als tweede, terwijl ze de pro-divisie van het Florida Pole Fitness Championship won in 2012 en 2013. om verder te spreken over haar prestaties, Sarah heeft haar paaldansvaardigheden getoond bij Pole Show La Soloist, Miss Pole Dance America, Dance Filthy, Nude Nite Aerialist en Miss Pole Dance America, die ze in 2016 won.

Sarah Jade Netto waarde

Als je je dromen najaagt, heb je nog dat ene motief om te slagen; Sarah deed alles wat ze kon en het loonde. Ze is nu een van de beroemdste paaldanseressen in de VS en heeft haar eigen coachingstudio. Haar succes heeft aanzienlijk bijgedragen aan haar rijkdom, dus laten we eens kijken hoe rijk Sarah Jade is, vanaf medio 2019? Welnu, volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Jade meer dan $ 200.000 bedraagt, wat nogal behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Sarah Jade

Sarah Jade Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenoot, kinderen

Sarah heeft niet veel over haar liefdesleven gedeeld voordat ze Dave ontmoette, dus voorlopig blijft dat deel van haar leven onbekend voor de media. Sarah en Dave Batista trouwden in 2015 - zo werd ze zijn derde vrouw sinds Batista twee keer is gescheiden. De twee hebben de laatste tijd wat misverstanden ervaren, omdat volgens berichten de twee sinds begin 2019 gescheiden zijn, hoewel er voorlopig geen woorden waren over een scheiding van een van hen. Laten we dus hopen dat de twee hun meningsverschillen oplossen en doorgaan waar ze waren gebleven.

Echtgenoot van Sarah Jade, Dave Bautista

Het zou oneerlijk zijn als we niet door het leven en de carrière van Dave Batista zouden bladeren.

Geboren als David Michael Bautista Jr. op 18 januari 1969 in Arlington, Virginia, VS, van Griekse en Filippijnse afkomst, is hij de zoon van David Michael Bautista en Donna Raye. Van jongs af aan moest Dave vechten, omdat hij volgens hem in armoede opgroeide, en al op 13-jarige leeftijd begon hij auto's te stelen, en op het moment dat hij 17 werd, zocht hij vervreemding van zijn ouders, sinds wanneer hij is op zichzelf wonen. Voordat hij een carrière als bodybuilder en worstelaar begon na te streven, was Batista 's nachts een uitsmijter en overdag een badmeester. Hij kwam in de problemen bij zijn nachtbaan en kreeg een proeftijd van een jaar voor het verwonden van twee klanten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Foto's uit mijn heiligdom. #Lionsden #alphahouse @joshraff_ @hypertrophycoach @richross13 @mfs_artist @rootsoffight

Een bericht gedeeld door David Baptist (@davebautista) op 1 maart 2019 om 16:27 PST

Worstelcarrière en pensioen

Zijn worstelcarrière begon in 1999; hij vocht eerst voor World Xtreme Wrestling-promotie en trainde onder Afa Anoa'I. Hij sloot zich voor het eerst aan bij WWE in 2000, maar had geen groot succes tot het midden van de jaren 2000, en zijn overwinning op Triple H, die een van zijn felle rivalen werd. Batista bleef actief als worstelaar tot 9 april 2019, gedurende die tijd won hij vier World Heavyweight Champion-titels, de World Tag Team Champion-titels drie keer, de WWE Champion-titel twee keer, en was ook de winnaar van de Royal Rumble in 2005 en 2014.

Netto waarde

Batista is een van de groten aller tijden geworden als het gaat om World Wrestling Entertainment en al zijn titels, grote en kleine overwinningen, hebben allemaal bijgedragen aan zijn rijkdom. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Batista is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Batista maar liefst $ 13 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Aanbevolen