Tv-Beroemdheden

Wie is Dave Kindig van Bitchin' Rides? Zijn Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Huis, Religie, Dochter

Wie is Dave Kindig?

Dave Kindig is een succesvolle zakenman, ondernemer en auto-ontwerper, die wereldwijd vooral bekend is vanwege het starten van zijn eigen bedrijf, Kindig-It Design in de vroege jaren '90, en waardoor hij uiteindelijk pas in 2014 bekendheid kreeg, met als zichzelf in de hoofdrol populaire reality-tv-show Bitchin' Rides, en de spin-off-serie Beyond Bitchin' Rides een jaar later.

Bekijk dit bericht op Instagram

@bitchinkevdogg @broncodriver84107 @cheaptrickrick

Een bericht gedeeld door Dave Kindig (@davekindig) op 22 mei 2018 om 18:28 PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Er is geen informatie meer over zijn vroege jaren, zelfs de identiteit van zijn ouders blijft onbekend in de media, of hij broers of zussen heeft of niet, en waar hij is opgeleid. Het is bekend dat Dave al op jonge leeftijd geïnteresseerd raakte in auto's, voornamelijk hot rods en NASCAR in het algemeen; naarmate hij ouder werd, groeide zijn liefde voor raceauto's alleen maar en begon hij zijn eigen automodellen te tekenen.

Carrièrebegin

Naarmate zijn dromen om een ​​prominente auto-ontwerper te worden groter werden, concentreerde Dave zich op het vervullen van de dromen van zijn jonge jongen. Als gevolg hiervan startte hij begin jaren '90 zijn eigen bedrijf Kindig It-Design, gevestigd in Salt Lake City, Utah. Met de hulp van gelijkgestemden verbeterde en breidde Dave's bedrijf zich uit, en hij zou snel samenwerken met andere opmerkelijke ontwerpers en merken. Enkele van de meest opvallende mensen die met Dave hebben gewerkt, zijn onder andere Carlos Delgado, Kevin Schiele en Valerie Gillies.

Stijging naar bekendheid

Met het verstrijken van de jaren werd Dave steeds succesvoller, wat hem in staat stelde sponsorovereenkomsten te sluiten met Maverick en Cornwall Tools, terwijl hij ook werkte voor auto-industrienamen als Lotus Corvette, Dodge Viper, Harley Davidson en Lamborghini, en vele anderen. Al dit succes hielp hem om opgemerkt te worden door de producenten van Discovery Channel, en dus om de reality-tv-serie Bitchin' Rides in 2014 te lanceren, die in 2014 in première ging op zusterkanaal Velocity TV, en nu in zijn vierde seizoen, feitelijk de meest populaire productie werd uitgezonden op de Velocity en maakte van Dave een ster. Naarmate zijn populariteit groeide, besloten de tv-producenten hem in een andere realityserie te casten, getiteld Beyond Bitchin' Rides, die in 2015 werd uitgezonden. Sindsdien is Dave een van de meest geprezen auto-ontwerpers en customizers geworden, gespecialiseerd in hot rod-voertuigen. . Hij is gezien bij het werken aan auto's als een '33 Ford Tudor, een Audi R8 Spyder, vervolgens '57 Chevrolet Corvette, '69 Chevrolet Camaro en een '62 Volkswagen-bus, naast vele anderen.

Ik wil mijn rechterhand Kevdogg een gelukkige verjaardag wensen. Ik hoop dat je een bitchin-dag hebt. @bitchinkevdogg #kevdogg #fijne verjaardag pic.twitter.com/0cipzV9Ack

- Dave Kindig (@davekindigit) 30 november 2016

Weet je hoe rijk de succesvolle auto-ontwerper Dave Kindig is?

Al sinds hij een kleine jongen was, is Dave verliefd op raceauto's; hij deed er alles aan om te slagen als auto-ontwerper en -aanpasser, en zijn harde werk werd uiteindelijk beloond met zijn eigen bedrijf en werd een ster van de meest populaire show op Velocity TV. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Dave Kindig is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Kindig maar liefst $ 2,5 miljoen is, een bedrag dat hij heeft verdiend door zijn succesvolle dubbele carrières, die actief is sinds het begin van de jaren '90.

Bekijk dit bericht op Instagram

Bedankt voor het Bitchin'-teken Dale! @dbart71 #bitchinfans #bitchinrides #teamkindigit

Een bericht gedeeld door Dave Kindig (@davekindig) op 8 februari 2018 om 10:49 uur PST

Dave Kindig Awards

Zijn harde werk heeft niet alleen zijn vruchten afgeworpen door zijn rijkdom, maar ook door prijzen die hij mee naar huis nam van verschillende evenementen. Hij is de winnaar van de 2007 GM Design Award-SEMA, daarna de Master Builder Award 2012- Boise Roadster Show, en datzelfde jaar won hij de Trendsetter Award op het Goodguys Rod and Custom-evenement, en in 2013 was hij de winnaar van de Ford Design Excellence Award ook op SEMA.

Volg je mee met #BitchinRides Bekijk volledige afleveringen op #VelocityGO en deel je favoriete momenten met mij! http://bit.ly/BitchinRidesGO

Gepost door Dave Kindig Aan woensdag 29 november 2017

Kent u Davids persoonlijke leven, huwelijk en kinderen?

Dave is een getrouwde man – hij en zijn vrouw Charity zijn al meer dan 25 jaar getrouwd. Het echtpaar heeft samen twee kinderen, een dochter Baylee en een zoon Drew, die beide deel uitmaken van het Kindig It Design. Zijn vrouw is ook betrokken bij het bedrijf, waardoor het een gezond familiebedrijf is.

Zit Dave Kindig op sociale media?

Dave Kindig is te vinden op sociale medianetwerken als Instagram, Facebook en Twitter, waarmee hij contact heeft gehouden met zijn trouwste fans. Zijn officiële fanbase op Facebook bestaat uit meer dan 265.000 volgers, met wie hij zijn nieuwste werkondernemingen heeft gedeeld, maar ook enkele details uit zijn persoonlijke leven. Dave is ook actief op Instagram, waar hij meer dan 80.000 volgers heeft die dagelijks berichten plaatsen over zijn werk en privéleven, waaronder het bijwonen van een Utah Jazz-basketbalwedstrijd. Dave is ook geen onbekende op Twitter, met zo'n 16.000 volgers, en waarop hij vooral zijn werk promoot, zoals de aankondiging van het Lincoln Continental-model uit 1958.

Dus als je nog geen fan bent van deze succesvolle zakenman, auto-ontwerper en customizer, dan is dit een fantastische kans voor jou. Je hoeft alleen maar links naar zijn officiële sociale media-pagina's te volgen.

Aanbevolen