Investeerders

Wie is decaan Graziosi? Zijn Wiki: Boeken, Netto waarde, Vrouw, Familie, Vastgoed

Wie is decaan Graziosi?

Geboren onder het teken Schorpioen op de 20evan november 1968, in Marlboro, de staat New York, VS, Dean Graziosi is een 49-jarige blanke zakenman, ondernemer, bestsellerauteur, motiverende spreker en vastgoedexpert. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn langdurige aanwezigheid in de media als een van de meest prominente schrijvers als het gaat om het onderwijzen van de wereld over een succesvolle mentaliteit, dankzij de zes boeken die hij over het genoemde onderwerp heeft geschreven. Hij heeft ook een aantal andere successen behaald tijdens zijn soms lucratieve zakelijke carrière in de afgelopen twee decennia.

Bekijk dit bericht op Instagram

Succes kan zoveel verschillende dingen betekenen voor zoveel mensen. Heck succes was het grootste deel van mijn leven een ontroerend doelwit voor mij. Van gewoon geld tot dan vrijheid, controle en zoveel andere dingen.. Tot!! . Tot ik vader werd. Toen veranderde dat allemaal. Succes voor mij op dit punt in mijn leven is dat ik een betrokken vader ben die tijd met zijn kinderen boven alles zet. Om ze in staat te stellen op een dag slechte, succesvolle en gelukkige volwassenen te zijn. . Er waren veel dingen die door de jaren heen mijn drijfveer waren om dat volgende niveau te blijven bereiken. Maar vandaag moet ik zeggen dat de vrijheid van mijn tijd en de controle over mijn beslissingen me het meest drijven. En op deze speciale dag realiseer ik me dat die verlangens gebaseerd zijn op de beste vader zijn die ik kan zijn. . Gebruik succes en meer geld als motivatie om grotere dingen te bereiken. Alsof je de beste versie van jezelf bent voor degenen van wie je houdt. . Fijne Vaderdag voor alle vaders die er zijn en onthoud dat er geen belangrijker baan in de wereld is dan vader zijn en de invloed die we mogen delen. . #dads #blessed #fathersday #truesuccess #fathers

Een bericht gedeeld door Decaan Graziosi (@deangraziosi) op ​​17 juni 2018 om 5:51 uur PDT

Vroege leven: opgroeien in Marlboro

Dean groeide op in zijn geboorteplaats met een oudere broer of zus van onbekende naam en leeftijd, door hun vader Paul Graziosi, en moeder Gloria Post van onbekende beroepen. Deans ouders scheidden toen hij drie jaar oud was, waarna hij onder de hoede van zijn moeder en grootmoeder werd achtergelaten. Tijdens zijn opvoeding hadden hij en zijn gezin het financieel moeilijk, wat ertoe leidde dat hij meer dan 20 keer verhuisde voordat hij 19 jaar oud was; hij trok in bij zijn vader toen hij 13 was, en zoals hij zei in een van zijn openbare video's, woonde hij een jaar in een badkamer bij zijn vader. Wat zijn opleiding betreft, ging hij naar de Marlboro High School, waar hij in 1986 afstudeerde, maar vanwege gebrek aan geld op dat moment geen hbo-opleiding volgde.

Gepost door Decaan Graziosi Aan Donderdag 1 juni 2017

Carrière: een ondernemer

Dean begon echter geld te verdienen toen hij 20 jaar oud was, voornamelijk door het kopen, repareren en doorverkopen van oude of afgedankte auto's. In die tijd stapte hij ook in onroerend goed en sloot op die leeftijd zijn eerste deal. Nadat hij na succesvolle operaties een aanzienlijk inzicht had gekregen in de vastgoedmarkt, creëerde Dean in 2002 een training voor onroerend goed met de titel Think A Little Different. Vier jaar later schreef hij zijn eerste boek over succes, getiteld Totally Fulfilled, dat werd uitgegeven door Vanguard Press en bereikte uiteindelijk de bestsellerlijst van de New York Times. Hij publiceerde zijn tweede boek, getiteld Be A Real Estate Millionaire: Secret Strategies for Lifetime Wealth Today, ook door Vanguard Press, in 2007, dat het snelste en best verkochte vastgoedboek van de jaren 2007 en 2008 was, en bereikte ook de bestseller lijsten van de New York Times, USA Today, Robot Check en de Wall Street Journal. Zijn derde boek, getiteld Profit From Real Estate Right Now, kwam uit in januari 2009 en overtrof de maandelijkse verkopen van zijn vorige boek in ongeveer 90 dagen. Later schreef hij nog drie boeken, chronologisch Your Town Your Profits, 30 Days To Real Estate Cash en Millionaire Succes Habits.

Afbeeldingsbron

Liefdesleven: getrouwd met Jonelle Ward

Wat betreft Dean's romantische betrokkenheid, hij is getrouwd met Jonelle Ward, en samen hebben ze een dochter genaamd Breana Graziosi die werd geboren in 2006, en een zoon genaamd Brody Graziosi die werd geboren in 2008. Samen woont het gezin in Phoenix, Arizona. Er is geen controverse rond hun vakbond geweest.

Gepost door Decaan Graziosi Aan Vrijdag 27 mei 2011

decaan op televisie

Dean schreef en produceerde zijn eigen informercial over hoe je geld kunt verdienen met het kopen en verkopen van auto's, getiteld Motor Millions in 1998. Het werd voor het eerst uitgezonden in 1999 en is sindsdien op tv gebleven. Beroemd om al zijn prestaties tot nu toe, is Dean ook verschenen op de meeste grote en nationale en lokale tv-stations in de VS, en werd hij vaak bewonderd en gecomplimenteerd door de meeste mensen die in het openbaar met hem hebben gesproken.

Een bekende filantroop

Dean staat ook bekend om talloze daden van onbaatzuchtigheid gedurende zijn hele carrière. Hij is de mede-oprichter van The Centurion Mastermind Group, die de afgelopen jaren meer dan $ 1 miljoen heeft gedoneerd aan de liefdadigheidsorganisatie Virgin Unite. In 2007 richtte hij Operation Free Home op, een programma dat daklozen een jaar lang volledig gratis een plek biedt om te wonen. Dean helpt ook vaak mensen die getroffen zijn door natuurrampen, bijvoorbeeld door enorme hoeveelheden geld te doneren aan de mensen van Joplin, Missouri nadat hun huizen waren weggevaagd door orkaan Sandy. Een van zijn unieke liefdadigheidsgewoonten is dat hij zijn lezers vraagt ​​om families in financiële crises te noemen die tijdens de kerstperiode $ 200 zullen ontvangen. Tot slot is zijn laatst genoemde boek voor iedereen ter wereld gratis verkrijgbaar.

Afbeeldingsbron

Wat is de nettowaarde van Dean Graziosi?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Dean Graziosi medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Dean's geaccumuleerde rijkdom bijna $ 43 miljoen is, voornamelijk gemaakt als ondernemer, evenals door zijn boekverkopen. Naarmate zijn carrière vordert, kan worden verwacht dat het genoemde bedrag zal toenemen.

Succes kan zoveel verschillende dingen betekenen voor zoveel mensen. Heck succes was het grootste deel van mijn leven een ontroerend doelwit voor mij. Van gewoon geld tot dan vrijheid, controle en zoveel andere dingen.. Tot!!
.
Tot ik vader werd. Toen veranderde dat allemaal. Succes voor mij op dit moment pic.twitter.com/D6oz2sHJNB

- Decaan Graziosi (@deangraziosi) 17 juni 2018

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de ervaren ondernemer, zijn haar is pikdonker en zijn ogen zijn lichtbruin, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als fit wordt omschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve beroemdheden om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de projecten waaraan ze werken te vergroten, en daarmee hun eigen netwerk. waard. Lance zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien zijn aanwezigheid vrij alomtegenwoordig is op de meeste populaire sociale-medianetwerken. Zijn Facebook pagina heeft bijna 1,5 miljoen volgers, zijn Twitter rekening bijna 10.000, en zijn Instagram account bijna 120.000 fans.

Aanbevolen