Beroemde Echtgenoten

Wie is Deborah Shiling? De Wiki Bio van de ex-vrouw van Bernie Sanders, leeftijd, vermogen

Wie is Deborah Shiling?

Deborah Shiling, geboren op een onbekende dag in 1944 in Baltimore, Maryland, VS, is een 75-jarige blanke vrouw. Ze is absoluut het best bekend bij de wereld als ex-vrouw van voormalig presidentskandidaat Bernie Sanders, die wereldfaam verwierf in zijn strijd om de machtszetel bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016. Daarnaast is niet bekend of ze al haar eigen successen in de loop van haar onbekende carrière.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Baltimore

Deborah werd blijkbaar als enig kind in haar geboorteplaats opgevoed door haar vader, Dr. Moses Shiling, die destijds het hoofd van longziekten was in het Sinaï-ziekenhuis in Baltimore, en haar moeder met een onbekende naam en beroep. Als het gaat om haar vroegste interesses, is er niet veel informatie uit bronnen die details over dit deel van haar leven zou kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat ze een passie voor politiek had. Wat haar opleiding betreft, ging ze eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in haar geboorteplaats, waar ze in 1962 afstudeerde, en vervolgde haar studie door zich in te schrijven aan de Universiteit van Chicago, waar ze in 1966 afstudeerde met een niet-gespecificeerde graad. , was ze een pleitbezorger voor verschillende sociale rechtvaardigheidskwesties, tegenover een reeks politieke segmenten die naar haar mening rectificatie nodig hadden, en was ze een burgerrechtenactivist voor studenten, en sloot ze zich zelfs aan bij het Congress of Race Equality.

Liefdesleven: een kort huwelijk

De actie die haar beroemd maakte, was de beslissing om te trouwen met haar studieliefde, Bernie Sanders, op de 6evan september 1964. Zoals te lezen is in een artikel via dailymail.co.uk vond hun huwelijksceremonie plaats in de tuin van het huis van Deborah's ouders in haar geboorteplaats. Ze kochten toen een suikerhut voor $ 2.500, die ook 85 acres omliggend land had, dicht bij het gehucht Middlesex, deelden daar een spartaans leven zonder elektriciteit gedurende 18 maanden, waarna ze in 1966 de echtscheiding aanvroegen, en ze zijn sindsdien uit elkaar. Ze hadden geen kinderen samen. Deborah hertrouwde vele jaren later, met een man genaamd Bob. Er is echter niet veel informatie die meer inzicht zou kunnen bieden in haar tweede huwelijk. Sindsdien staat ze bekend als Deborah Messing en er is geen informatie of ze kinderen had.

Afbeeldingsbron

Heeft Bernie andere huwelijken?

Drie jaar na zijn scheiding kreeg Bernie Sanders een eenjarige relatie met een vrouw genaamd Susan Campbell Mott, met wie hij het in 1969 uitmaakte, maar heeft een goede relatie met haar onderhouden sinds ze samen een zoon hebben genaamd Levi, die werd geboren op de 21eNSvan maart 1969 in Johnsbury, Vermont. Daarnaast heeft Bernie in de twintig jaar die volgden op zijn scheiding van Deborah vooral een politieke carrière nagestreefd. Uiteindelijk, toen hij in 1981 burgemeester van Burlington in Vermont werd, ontmoette hij Jane O'Meara, die in 1988 zijn vrouw werd na zeven jaar daten. Hoewel het algemeen bekend is dat Bernie vier kinderen heeft, wordt zelden opgemerkt dat drie van hen zijn geadopteerd uit het vorige huwelijk van O'Meara, genaamd Dave, Carina en Heather Driscoll.

Hij bracht in die tijd een album uit

Een jaar voordat hij met O'Meara trouwde, bracht Bernie Sanders een volksmuziekalbum uit, met aan de ene kant vijf nummers en aan de andere kant een gesprek; de meest bekende is getiteld We Shall Overcome, met een duur van meer dan zeven minuten. Dit album was echter niet Bernie's idee - muzikant Todd Lockwood vond het interessant om samen met zijn burgemeester muziek te produceren en vroeg Bernie daarom om met hem mee te doen in zijn studio genaamd White Crow Audio. in een interview voor sevendaysvt.com, toen hem werd gevraagd naar het algemene ritme dat Bernie vertoonde tijdens de opnamesessies, zei Todd: 'Geen gevoel voor melodie. Geen gevoel voor ritme - het ritmegedeelte verraste me, omdat hij een goed ritme heeft als hij in het openbaar een toespraak houdt.' Het album werd uitgebracht op de 12evan december en er werden lokaal ongeveer 1.000 exemplaren van verkocht.

Bernie Sanders

Wat is het vermogen van Deborah Shiling?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Deborah Shiling is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totaal van Deborah's opgebouwde rijkdom bijna $ 100.000 is, gemaakt door haar expertise in de loop der jaren aan verschillende werkgevers uit te lenen. Aangezien ze nu met pensioen is, zal het bedrag naar verwachting niet toenemen.

Lichaams metingen

Als het gaat om haar fysieke specificaties, is er op dit moment onvoldoende informatie uit geloofwaardige bronnen om haar exacte lengte, gewicht, kledingmaten en vitale statistieken te verifiëren. Het is echter bekend dat Deborahs haar grijs is, dat haar ogen lichtgroen zijn en dat haar huidskleur overwegend blond is. Ten slotte wordt haar lichaamsvorm over het algemeen beschreven als regelmatig.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Deborah zich helemaal bezighoudt met het behouden van haar betrokkenheid bij deze trend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken momenteel vrijwel alomtegenwoordig is - Facebook-, Twitter- en Instagram-accounts bestaan ​​niet.

Aanbevolen