Acteurs

Wie is de ex-vriend van Demetria McKinney, acteur Allen Payne? Zijn Wiki: Vrouw, Nettowaarde vandaag, Zoon, Familie, Broer, Getrouwd

Wie is Allen Payne?

Allen Roberts werd geboren op 7 juli 1968 in Harlem, New York City, VS, en is een acteur, misschien het best bekend voor zijn rol in Tyler Perry's House of Payne, waarin hij CJ Payne speelde. Hij maakte ook deel uit van de film New Jack City uit 1991, samen met Wesley Snipes.

Bekijk dit bericht op Instagram

#ThrowbackNotThursday Allen & Will ????? #allenpayne #willsmith #jadapinkettsmith #likes #ilostthejuice #tags #tagsforlikes #chrisbrown #arianagrande #breezy #royaltyalbum #blackfriday #ellen #ellenshow #steveharvey #jasonslyric

Een bericht gedeeld door Allen Payne? (@allenpayne_fans) op 29 november 2015 om 9:01 uur PST

De rijkdom van Allen Payne

Hoe rijk is Allen Payne? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 5 miljoen, voornamelijk verdiend door een succesvolle acteercarrière sinds de jaren tachtig. Hij is in de loop van zijn carrière ook in andere televisieseries en films verschenen, en naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Allen werd geboren als oudste van twee kinderen en bracht het grootste deel van zijn jeugd door in New York, maar ging later naar de Pennsauken High School in New Jersey. Toen hij opgroeide, ontwikkelde hij een sterke interesse in acteren en droomde hij ervan om uiteindelijk een carrière in de industrie na te streven. Hij zou uiteindelijk zijn televisiedebuut maken in 1990 in The Cosby Show, een tv-sitcom met in de hoofdrol Bill Cosby.

https://twitter.com/SadGyalCries/status/706636682246778881

Acteercarrière

Payne verscheen vervolgens in de serie A Different World, waarin hij Lance Rodman speelde in de sitcom gericht op het leven van studenten in het fictieve zwarte college Hillman College. Daarna was hij te gast in diverse andere series, zoals The Fresh Prince of Bel-Air en All of Us. Hij begon ook filmwerk te doen, waaronder New Jack City in 1991, een gangsterfilm met hoofdrolspeler Wesley Snipes in de rol van een opkomende drugsbaron in New York City tijdens de crack-epidemie.

Payne verscheen toen in de film Vampire in Brooklyn, een komische horrorfilm met Eddie Murphy in de hoofdrol en geregisseerd door Wes Craven. Andere films waarin hij verscheen, zijn onder meer A Price Above Rubies en Double Platinum, en in 2001 werd hij een onderdeel van Blue Hill Avenue in een hoofdrol. Hij had ook rollen met Jada Pinkett Smith in Jason's Lyric, en een hoofdrol in CB4, geschreven door Chris Rock, een hiphopparodie met in de hoofdrol Chris Rock en met tal van cameo's van beroemdheden, waaronder van Ice Cube, Shaquille O'Neal, Ice-T, samen met met vele anderen.

Later werk

Allen was ook te zien in de televisiefilm Double Platinum, met Brandy en Diana Ross in de hoofdrol. Hij had ook een ondersteunende rol in The Perfect Storm, dat is gebaseerd op het gelijknamige non-fictieboek van Sebastian Junger, over een commercieel vissersvaartuig dat op zee verloren ging nadat het was gevangen in de Perfect Storm van 1991. In 2006 speelde hij de hoofdrol in de serie Tyler Perry's House of Payne, een sitcom gericht op een familie met meerdere generaties die onder één dak in Atlanta woonde en die tot 2012 duurde en verschillende donkere thema's als onderwerp had, waaronder middelenmisbruik.

Gedurende deze tijd verscheen Allen ook in de video I'm Not The Same Girl van Stacy Lattisaw. Een paar van zijn laatste filmprojecten werden gedaan voordat hij deel uitmaakte van Tyler Perry's House of Pain, zoals Crossover en What's Done in the Dark. Vanaf 2018 heeft hij een terugkerende rol in een nieuw Tyler Perry-project getiteld Tyler Perry's The Paynes, waarin hij zijn rol als CJ Payne herneemt, en dat dient als een vervolg op Tyler Perry's House of Payne.

Persoonlijk leven en relaties

Het is bekend dat Payne in verband werd gebracht met actrice Demetria McKinney, hun relatie begon toen ze deel uitmaakten van de serie House of Payne. Het gerucht gaat ook dat hij een kind heeft, maar als dat waar is, zijn er geen details vrijgegeven aan het publiek. Hij is ook in verband gebracht met actrice en zangeres Tisha Campbell-Martin. Hij heeft eigenlijk het grootste deel van zijn persoonlijke leven weggehouden van de media-aandacht, en voor het laatst werd gemeld dat hij nog steeds vrijgezel is. Payne heeft ook dans gestudeerd en is veganist.

Is Allen Payne op sociale media?

Een van de redenen waarom er veel wordt gespeculeerd over het leven van Allen, is dat hij niet online aanwezig is op sociale media op sites als Twitter, Instagram of Facebook. Er zijn andere mensen genaamd Allen Payne die rekeningen hebben, maar ze zijn op geen enkele manier met hem verbonden. Er zijn ook verschillende fanpagina's van hem, die veel oude foto's van hem bevatten, samen met andere acteurs en actrices waarmee hij heeft gewerkt.

Video's van Allen zijn ook te zien via de website YouTube, waar hij voornamelijk te zien is in verschillende scènes van enkele van de projecten die hij in de loop van zijn carrière heeft gedaan

Aanbevolen