Beroemdheden

Wie is de vrouw van Dermot Mulroney, Tharita Cesaroni? Haar Wiki: Leeftijd, Nettowaarde, Familie, Bruiloft, Feiten

Wie is Tharita Cesaroni?

Tharita Cesaroni, ook bekend als Tharita Catulle, werd geboren in 1973 in Milaan, Italië, dus ze is momenteel 45 jaar en van Italiaanse etniciteit; de werkelijke datum van haar geboorte is onbekend bij het publiek. Ze wordt waarschijnlijk het best erkend als de huidige vrouw van de beroemde Hollywood-acteur Dermot Mulroney. Ze is ook een cinematografie-agent.

Afbeeldingsbron

Het leven voor roem en carrière

Als het gaat om haar vroege leven, bracht Tharita haar jeugd door in Milaan, Italië, waar ze werd opgevoed door haar vader, Franco Catulle, en haar moeder, Emi Cesaroni, een bekende Italiaanse actrice en zangeres . Wat haar opleiding betreft, is er niets over onthuld aan het publiek, en om over haar carrière te praten, Tharita heeft als filmagent gewerkt.

Populariteit door huwelijk

Tharita Cesaroni bereikte een enorme populariteit in de media toen ze in 2008 trouwde met Dermot Mulroney, een van de beroemdste Hollywood-acteurs. Op het moment van hun huwelijk had Dermot al een zoon genaamd Clyde Mulroney, met zijn ex-vrouw, Catherine Keener, wie is een actrice. Er is geen informatie of Tharita haar toekomstige echtgenoot voor of na zijn scheiding heeft ontmoet, en geen van beiden heeft het onthuld.

Afbeeldingsbron

Kinderen

Tharita en Demort hebben blijkbaar een gelukkig huwelijk en ze zijn gezegend met twee dochters, de eerste genaamd Mabel Ray Mulroney werd geboren in april 2008, de doop vond plaats in de kerk van San Pietro in Roccascalegna, Italië. In het volgende jaar verwelkomden ze hun tweede dochter, Sally Mulroney genaamd.

Afbeeldingsbron

Dermot Mulroney Korte Wiki

Dermot Mulroney werd geboren op de 31NSoktober 1963 in Alexandria, Virginia, VS, en is een beroemde Hollywood-acteur, die in meer dan 100 film- en tv-titels heeft gespeeld. Hij debuteerde in 1986 in de tv-film Sin Of Innocence als Tim McGary, waarna hij doorbrak in de rol van Dirty Steve Stephens in de western Young Guns (1988), gevolgd door zijn vertolking van John in de 1989 film Lange tijd metgezel. Tegen het einde van het volgende decennium was hij ook verschenen in de rol van JP in de film getiteld Point Of No Return (1991), speelde hij als Joe in de film The Trigger Effect uit 1996 en speelde hij Michael O'Neal in de film My Best Friend's Wedding in 1997, naast vele anderen, die allemaal een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen hebben toegevoegd.

Gepost door Dermot Mulroney Aan dinsdag 10 november 2015

In het begin van het nieuwe millennium bleef Dermot successen boeken, zoals Edgar in de film Intimate Affairs uit 2001, Randall Hertzel spelen in de film About Schmidt (2002), gastrollen in de tv-serie Friends in 2003, en verschijnen als Everett Stone in de film The Family Stone uit 2005, naast Sarah Jessica Parker. In het volgende jaar kreeg hij de rol van Griffin in de film getiteld Griffin & Phoenix en zijn volgende grote rol kwam in de 2008-film Flash Of Genius, waarin hij Gil Previck speelde. Twee jaar later speelde hij als Paul Stanton in de film Inhale.

In 2011 speelde Dermot ook in filmtitels als The Family Tree, Jack Burnett, J. Edgar als Colonel Schwarzkopf, en The Grey, met als Talget. Sinds 2012 speelt hij Russell Shiller in de tv-serie New Girl, terwijl hij het jaar daarop de rol van Steve Huberbrecht won in de film August: Osage County, waarna hij werd gekozen om Jeff Flender te vertolken in de tv-serie Enlightened (2013), en Francis Gibson in de tv-serie Crisis (2014). Verder werd hij ook gecast als Justin in de film Sacrifice uit 2015, Sean Pierce in de tv-serie Shameless (2015-2017), David Kelly in de film Dirty Grandpa (2016) en als Dr. Walter Wallace in de tv-serie Pure Genius ( 2016-2017). Hij filmt momenteel verschillende titels, die zijn rijkdom zeker verder zullen vergroten.

Tharita Cesaroni Netto waarde en activa

Haar professionele carrière als cinematografieagent moet nog worden ontwikkeld, dus de schatting van haar vermogen is minder dan $ 1 miljoen. Tharita Cesaroni is echter betrokken geweest bij de showbusiness dankzij haar huwelijk met een beroemde acteur. We kunnen dus concluderen dat ze ook het vermogen deelt van haar man Dermot Mulroney, dat naar schatting meer dan $ 11 miljoen is.

Aanbevolen