Acteurs

Wie is Devan Key? Zijn Wiki: Kunstschilderen, Leeftijd, Hoogte, Vriendin, Nettowaarde

Wie is Devan Key?

Devan Key werd geboren op 17 april 1998 in Californië, VS, en is een persoonlijkheid, acteur, artiest en DJ op sociale media, vooral bekend door zijn enorme aanhang op sociale media. Hij is de broer van YouTube-persoonlijkheid en goochelaar Collins Key, met wie hij samenwerkt aan verschillende video's.

Bekijk dit bericht op Instagram

WIJ HEBBEN... HEBBEN... MERCH!!!! LINK IN BIO! Haal de jouwe voordat het allemaal UITVERKOCHT is!!!!!

Een bericht gedeeld door Devan Key (@devankey) op 4 augustus 2018 om 9:01 uur PDT

De rijkdom van Devan Key

Hoe rijk is Devan Key? Vanaf medio 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, voornamelijk verdiend door succes op sociale-mediasites en YouTube. Andere prestaties op het gebied van muziek en acteren hebben ook zijn vermogen geholpen, en naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en populariteit stijgen

Devan groeide op in Californië met zijn ouders en oudere broer Collins Key. Hij en zijn broer waren erg geïnteresseerd in het nastreven van een carrière in entertainment, en zijn broer zou later zijn eigen YouTube-kanaal beginnen dat uit verschillende soorten inhoud bestond, waaronder goocheltrucs. Devan begon toen te verschijnen in de video's van zijn broer, wat hem een ​​​​beetje bekendheid opleverde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Kan je nog steeds niet geloven dat hij een FLIPPING CROC droeg op @disneychannel?

Een bericht gedeeld door Devan Key (@devankey) op 28 augustus 2017 om 9:01 uur PDT


Uiteindelijk werd zijn broer nog populairder toen hij auditie deed voor het achtste seizoen van America's Got Talent als een... goochelaar act . De reality-competitieserie verwelkomt talenten en hoopvolle kandidaten om auditie te doen voor een kans op roem, en dus meer kansen in hun respectievelijke carrières. Er is ook een grote geldprijs en een kans om een ​​show op de Las Vegas Strip op het spel te zetten. Hij voltooide zijn run op de vijfde plaats tijdens het seizoen en zette zijn online carrière voort terwijl hij ook tal van andere kansen kreeg. Met zijn voortdurende samenwerking met Devan, kreeg zijn jongere broer uiteindelijk ook een enorme aanhang en ook andere kansen.

RT telt als 1 stem pic.twitter.com/VAaxHkVB6u

— Devan Sleutel (@DevanKey) 13 januari 2015

Beroemd worden

Op jongere leeftijd stond Devan bekend om zijn zelfverklaring dat hij een ninja was, aangezien hij en zijn broer aan verschillende video's samenwerkten. Hij wilde echter niet alleen in de schaduw van zijn broer staan, dus begon hij ook zijn eigen sociale media-accounts te maken. Zijn populariteit groeide snel en uiteindelijk zou hij zijn eigen tracks als DJ online gaan uitbrengen, wat zijn bekendheid hielp vergroten. Hij behaalde ook toneel spelen kansen, die zijn rijkdom aanzienlijk begonnen op te bouwen, waaronder het verschijnen in een aflevering van de Disney Channel-sitcom getiteld Girl Meets World — een spin-off van Boy Meets World — en waarvan de castleden ook hun rol in de serie hernemen.

Later verscheen hij in een aflevering van een andere sitcom getiteld American Housewife, op ABC, die zich richt op het leven van een moeder die probeert op te vallen in een nieuwe gemeenschap nadat haar familie daarheen is verhuisd. Een van zijn meest recente projecten is zijn filmdebuut in A Horse from Heaven, dat gaat over een verhaal van een getroebleerd meisje dat haar antwoorden vindt via een relatie met een gewond paard. De film kreeg goede recensies ondanks een beperkte release.

Afbeeldingsbron

Devan Key op sociale media

Devan Key is zeer actief online via sociale media, vooral omdat dit het platform is dat hem uiteindelijk heeft geholpen zijn acteermogelijkheden te krijgen. Hij heeft accounts op websites zoals Instagram en Twitter, waarbij hij zijn Instagram-account voornamelijk gebruikt om persoonlijke foto's, fotoshoots en foto's met zijn broer te plaatsen, en om de verkoop van zijn eigen merchandise te promoten, en zijn populariteit heeft hem ertoe gebracht gesponsorde berichten te plaatsen die hebben ook een sleutel gehad in zijn stijging van rijkdom.

Ik kwam duidelijk gekleed voor het strand ??

Gepost door Devan Key Aan maandag 4 juni 2018

Zijn Twitter-account staat vol met meer persoonlijke berichten, zoals zijn dagelijkse gedachten en zijn interacties, maar het wordt zelden bijgewerkt, soms maanden voordat hij iets plaatst, maar het promoot ook enkele van zijn projecten en video's. Zijn activiteit is het meest actief via het YouTube-kanaal van zijn broer, aangezien hij zijn eigen YouTube-kanaal heeft, maar er niet veel op plaatst, maar in plaats daarvan alle video's die hij op het account van zijn broers maakt opnieuw plaatst. Ondanks dat hij geen video's op zijn kanaal heeft, heeft hij nog steeds meer dan 150.000 volgers, aan de andere kant heeft het YouTube-kanaal van zijn broer 13 miljoen abonnees.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van romantische relaties. Hij is met niemand romantisch verbonden en er zijn ook geen geruchten over vrouwen in zijn leven geweest. Veel bronnen geloven dat hij, omdat hij nog jong is, waarschijnlijk nog steeds gefocust is op zijn carrière, vooral omdat hij net begint te golven in acteren. Hij is ook erg gefocust op het YouTube-kanaal van zijn broer terwijl ze blijven samenwerken. Er is verder niets bekend over lopende projecten, of dat hij zich na zijn recente acteerwerk op een nieuwe hobby richt.

Aanbevolen