Beroemdheden

Wie is de vriendin van Dez Bryant, Ilyne Nash? Haar Wiki Bio: Leeftijd, Getrouwd, Kinderen

Wie is Ilyne Nash?

Geboren Illyne Racquel Nash, op de 27ein juli 1986 werd Nash bekend toen ze begon te daten met Dallas Cowboys American Football brede ontvanger Dez Bryant. Ze delen samen twee kinderen.

Ilyne Nash 'kindertijd en opvoeding

Nash is de dochter van Roosevelt Nash Jr. en Kyong Lee en bracht het grootste deel van haar tijd door met opgroeien in de stad Killeen, Texas. Tijdens haar middelbare schooltijd studeerde ze aan de Robert M. Shoemaker High School en ging later naar de Universiteit van Texas, waar ze in 2013 afstudeerde met een BA-graad in spraak-taalpathologie. Nash staat ook bekend als een christen en niet bang om laat haar geloof zien. Op haar social media-pagina's is haar geloofsbelijdenis te zien.

De carrière van Ilyne Nash

Hoewel er geen specifieke informatie over haar carrière is, is Nash een bekende fervent aanhanger van haar vriend Dez Bryant. Ze is constant te zien bij veel van zijn wedstrijden als onderdeel van de Dallas Cowboys van de National Football League, en juicht voor Bryant samen met hun kinderen.

Het vermogen van Ilyne Nash

Gebaseerd op gezaghebbende bronnen en vanaf medio 2018, is het vermogen van Nash naar verluidt meer dan $ 1 miljoen, blijkbaar verworven door haar eigen carrière, en ook door de hulp van haar vriend Dez Bryant, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 70 miljoen.

Het persoonlijke leven van Ilyne Nash

In termen van haar persoonlijke leven heeft Nash een relatie met Dallas Cowboys American Football-speler Dez Bryant. Ze zijn al heel lang samen en hebben samen twee kinderen. Ze verwelkomden hun eerste kind, Dez Jr. op de 25evan juni 2010, en een ander kind op de 5evan december 2015 genaamd Isabella Rose.

Hoewel ze een gelukkig gezin zijn dat samenwoont, hadden Nash en Bryant nog steeds problemen en controverses. Er waren geruchten dat Bryant tegelijkertijd met haar en een vrouw genaamd Briana Hooks uitging. Er circuleerde ook een belastende video van Bryant op internet, waarop te zien was dat hij een Ray Rice-stijl deed die tot zijn schorsing leidde. Maar vandaag zijn de twee gelukkig getrouwd en blijven ze hun twee kinderen samen opvoeden, woonachtig in Dallas, Texas.

Aanbevolen