Journalisten

Wie is Dianna Russini van ESPN? Haar biografie: leeftijd, nettowaarde, salaris, vriend, echtgenoot

Wie is Dianna Russini?

Dianna Russini werd geboren op 11 februari 1983 in The Bronx, New York City, VS, en is een sportjournalist, vooral bekend door haar werk voor ESPN, sinds ze in 2015 bij het mediabedrijf kwam. SportsCenter-anker en gastheer van NFL Live, naast andere verschillende posities.

Bekijk dit bericht op Instagram

De ochtend doorbrengen met @dougespn op @sportscenter …. Ik weet zeker dat @hassel_chris toekijkt en ons de hele tijd belachelijk maakt

Een bericht gedeeld door Dianna Russini (@diannaespn) op 19 augustus 2018 om 8:52 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Al op jonge leeftijd was Dianna geïnteresseerd in journalistiek en sport, en ze kon nooit helemaal kiezen tussen haar twee passies. Ze ging naar de Old Tappan High School in New Jersey, en het was gedurende deze jaren dat ze serieus begon met sporten, waaronder basketbal, voetbal, softbal en atletiek, waarbij ze de beste was in de baan en de slechtste in voetbal, maar ze was ook een naar voren voor het basketbalteam. Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in aan de George Mason University, waar ze een graad in journalistiek behaalde. Ondanks dat ze niet echt dol was op voetbal, bracht ze alle vier jaar op de universiteit door in het damesteam. Tijdens haar universiteitsjaren liep ze stage bij een aantal netwerken, waaronder als Student Sideline Reporter voor Comcast van 2003 tot haar afstudeerjaar in 2005.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

Nadat ze de universiteit had verlaten, ging Dianna op zoek naar een plek voor zichzelf in het bedrijfsleven, op zoek naar een combinatie van haar twee passies, sport en journalistiek, en besloot ze fulltime journalist te worden toen ze Robin Meade op CNN zag rapporteren over de 9/11 aanslagen. Dus Dianna trad toe tot News 12 Westchester, werkte van 2005 tot 2007 voor het station, en stapte vervolgens geleidelijk over naar grotere netwerken, zoals WNBC New York, Comcast Sports in Seattle, NBC 30 in West Hartford, Connecticut en NBC in Washington D.C.

Stijging naar bekendheid

Dianna's harde werk begon vruchten af ​​te werpen en ze werd opgemerkt door Rob King, de Senior Vice President van SportsCenter & News bij ESPN, die haar onmiddellijk werk bij het netwerk aanbood. Het aanbod was te mooi om te weigeren en in juli 2015 trad Dianna officieel toe tot een van de grootste sport- en entertainmentnetwerken. Ze werd genoemd als een van de ankers en verslaggevers van SportsCenter, een functie die ze nog steeds bekleedt, en is sindsdien ook begonnen te werken aan andere sportshows op ESPN, waaronder Sunday NFL Countdown en Get Up!, onder anderen. Haar succes op ESPN heeft haar tot een topsportjournalist gemaakt, en populair over de hele wereld, niet alleen in de VS.

Terwijl de inwoner van Minnesota @athielen19 zegt dat de Vikingen nog veel werk te doen hebben, het grootste deel van dit team is blij dat ze week 1 hebben gewonnen met een overwinning ... ze zagen er beter uit dan ze hadden verwacht, vooral in de verdediging. #Vikingen pic.twitter.com/krVX8iRB1i

— Dianna (@diannaESPN) 9 september 2018

Weet je hoe rijk Dianna Russini is?

Dianna bleef gefocust op haar carrière, van station naar station, totdat ze uiteindelijk de Hoofdklasse bereikte en zich bij het ESPN-netwerk aansloot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Dianna Russini is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Russini maar liefst $ 1 miljoen is, terwijl haar jaarsalaris nu wordt geschat op $ 300.000, dus haar vermogen zal de komende jaren zeker toenemen, aangezien ze haar carrière met succes voortzet. Haar opkomst tot bekendheid is net begonnen en we zullen meer over Dianne horen.

Gepost door Dianna Russini Aan zaterdag 6 februari 2016

Kent u Dianna's persoonlijke leven, huwelijk, zaken, vriend, echtgenoot, kinderen?

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is ze er niet erg open over geweest en heeft ze de neiging om haar meest intieme details voor het publiek verborgen te houden. Dankzij mediatoewijding is echter ontdekt dat Dianna in 2008 een relatie had met honkbalspeler David Wright, maar de twee gingen uit elkaar en David is nu getrouwd met supermodel Molly Beers, terwijl Dianna nog steeds vrijgezel is, hoewel er zijn geruchten over een verloving met een niet nader genoemde vriend. Er ontstonden echter een aantal controverses over Dianna's datingleven, waaronder beschuldigd worden van: het geven van seksuele gunsten aan spelers van Washington Redskins in ruil voor informatie.

Internetpopulariteit

Dianna is behoorlijk populair geworden op sociale media sinds ze bij ESPN kwam, vooral op Twitter en Instagram, hoewel ze ook geen onbekende is op Facebook. Haar officiële Twitter-account heeft meer dan 82.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld, zoals haar gedachten over de sportactiviteiten van Cleveland Brown , en haar bezorgdheid uiten op De gezondheid van Tyrod Taylor na zijn handblessure . Dianna is ook te vinden op Instagram , met bijna 40.000 volgers, en heeft dit sociale mediaplatform gebruikt om haar carrière te promoten en foto's te delen terwijl ze op de set van Sportcentrum , en andere professionele details. Dianna heeft ook een actieve Facebook-pagina, maar haar fanbase is wat kleiner, met minder dan 5.000 fans. Dus, als je nog geen fan bent van deze populaire sportjournalist en verslaggever, dan is dit een fantastische kans voor jou, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen