Beroemdheden

Wie is de vrouw van Dick Van Dyke, Arlene Silver? Haar biografie: leeftijd, huwelijk, nettowaarde, lengte, geboortedatum

Wie is Arlene Zilver?

Arlene Silver werd geboren op 21 september 1971 in New York City, VS, en is een visagist die heeft gewerkt aan projecten als Murder 101: If Wishes Were Horses, een televisiefilm, daarna The Men of The Next Three Days , onder andere projecten. Ze is echter vooral bekend bij de wereld als de vrouw van de beroemde acteur, komiek, zanger, danser, schrijver en producer Dick Van Dyke.

Bekijk dit bericht op Instagram

?#dickvandyke #arlenesilver #arlenesilvervandyke

Een bericht gedeeld door Dick Van Dyke Fans (@dickvandykefans) op 28 juli 2018 om 23:30 uur PDT

Arlene Silver Bio: het vroege leven en onderwijs

Arlene bracht het grootste deel van haar jeugd door in The Bronx, maakte daar haar middelbare school af en verhuisde later naar Californië voor een universitaire graad. Helaas is er geen andere informatie over het vroege leven van Arlene, inclusief de identiteit van haar ouders en of deze prominente persoon broers of zussen heeft of niet. Hopelijk komt dit soort informatie in de nabije toekomst beschikbaar.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155216218842181&set=pb.627987180.-220752000.1536832760.&type=3&theater

Carrière

Voordat hij Dick ontmoette, was Arlene visagist; ze begon haar carrière in 2003 in de komedie-dramafilm Carolina, als assistent op de kunstafdeling. Haar naam werd gestaag bekender en ze kreeg nieuwe verantwoordelijkheden als het gaat om make-up op film. In 2007 kreeg ze haar eerste krediet als visagist, voor de film Murder 101: If Wishes Were Horses, en hetzelfde jaar werkte ze aan verschillende andere projecten, waaronder The Men of Delta Farce Salute the Troops, toen Mr. Chili: te warm voor tv!, en Hacienda Confidential. In 2008 werkte ze aan een andere aflevering van Murder 101, dit keer getiteld New Age, en hetzelfde jaar aan Making Witless: The Cast on the Cast. Haar meest prominente werk was echter de make-up voor de korte film The Caretaker 3D in 2010. Sindsdien werkte ze aan verschillende andere projecten, met als meest recente de korte video Merry Xmas in 2015.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne kerstavond!! Hou van de Vandy's ????? @official_dick_van_dyke

Een bericht gedeeld door Arlene Silver-Van Dyke (@bijoubox) op 24 december 2017 om 10:03 uur PST

Populariteit door huwelijk

Arlene, hoewel alleen een ster, werd nog beroemder door haar huwelijk met Dick Van Dyke. De twee ontmoetten elkaar in 2006 bij de SAG Awards, toen Dick haar benaderde en haar naar haar naam vroeg. In interviews verklaarde Dick dat hij nog nooit een andere vreemdeling in zijn leven had benaderd en dat Arlene een uitzondering was. Hij was verbluft door haar schoonheid, maar het paar had zes jaar een relatie voordat ze besloten in het huwelijksbootje te stappen. Hun onconventionele liefde , trok een paar wenkbrauwen op, maar de twee hebben bewezen dat liefde tijdloos is en geen grenzen kent. Hoewel de twee zelf geen kinderen hebben, is Arlene een stiefmoeder van Christian Van Dyke, Barry Van Dyke, Stacy Van Dyke en Carrie Beth van Dyke, de kinderen van Dick uit zijn eerste huwelijk met Marjorie Willett. Toen ze eenmaal bekend werd als de tweede vrouw van Dick Van Dyke, wilde iedereen meer weten over Arlene en haar leven voordat ze Dick ontmoette. Ze is er echter in geslaagd om alle belangrijke details van haar leven tot op dat moment verborgen te houden, maar hopelijk begint ze belangrijke details over haar leven te delen.

Afbeeldingsbron

kathy leutner wikipedia

Echtgenoot van Arlene Silver, Dick Van Dyke

Nu we alle belangrijke details over Arlene's leven en carrière hebben behandeld, laten we nu wat informatie delen over haar man, Dick Van Dyke. Geboren als Richard Wayne Van Dyke op 13 december 1925 in West Plains, Missouri, VS, en is een Primetime Emmy Award-winnende acteur, komiek, radio- en televisiepersoonlijkheid, wiens carrière meer dan zeven decennia omvat en zijn stempel heeft gedrukt op elke media van de amusementswereld. Hij begon op Broadway en stapte langzaam over op televisie en later op de radio. Enkele van zijn meest prominente projecten zijn de sitcom The Dick Van Dyke Show (1961-1966), daarna Mary Poppins (1964), The Comic (1969), Diagnosis Murder (1993-2001) en vele andere film- en televisieprojecten. Dankzij zijn succesvolle carrière werd Dick in 1995 opgenomen in de Television Hall of Fame, terwijl hij in 2013 de SAG Life Achievement Award ontving, de hoogste onderscheiding die wordt toegekend door de Screen Actors Guild.

Vroege leven

Dick is de zoon van Loren Wayne Van Dyke en Hazel Victoria, en had een oudere broer, Jerry Van Dyke, die helaas op 5 januari overleed aan hartfalen. Dick groeide op in Danville, Illinois, waar hij naar de middelbare school ging, maar in 1944 vertrok omdat hij als piloot bij de US Army Air Force wilde gaan, maar helaas had hij te weinig gewicht voor de functie en nadat hij verschillende keren was afgewezen, werd hij een radio-omroeper, hoewel uiteindelijk de Special Services en onderhoudende troepen in de continentale VS bereikte. Dick behaalde uiteindelijk in 2004 een middelbare schooldiploma.

Aanbevolen