Beroemdheden

Wie is de vrouw van Don Johnson, Kelley Phleger? Teacher's Wiki: Hoogte, Netto waarde, Bio, Getrouwd, Dochter

Wie is Kelly Fleger?

Kelley Phleger werd geboren in San Francisco, Californië, VS, en is een leraar en socialite, maar waarschijnlijk het best bekend als de vrouw van acteur Don Johnson, die aanvankelijk internationale populariteit verwierf in de televisieserie Miami Vice uit de jaren 80.

Bekijk dit bericht op Instagram

Don met familie?? @donjohnson @dakotajohnson @jaydoubleyoujay #donjohnson #dakotajohnson #jessejohnson #kelleyphleger #bestactors #beautifulfamily #hugecrush #hugefan

Een bericht gedeeld door Don Johnson❤️ (@donjohnson.fan) op 6 november 2015 om 20:13 uur PST

De Rijkdom van Kelley Phleger

Hoe rijk is Kelley Phleger? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar rijkdom is ook verhoogd door het succes van haar man. die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 40 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en Opleiding

Er is heel weinig informatie beschikbaar over het opgroeien van Kelley en er is niets onthuld over haar familie. Het is bekend dat ze werd opgeleid aan de Urban High School en na haar toelatingsexamen ging ze naar de University of California, Berkeley, waar ze haar bachelordiploma behaalde. Voordat ze Don ontmoette, had ze een andere relatie, en Don stond al bekend om zijn mislukte huwelijken en het succes van Miami Vice, waardoor hij een van 's werelds seksiconen van die tijd werd.

Ontmoeting en Trouwen met Don

Don Johnson zou een van de redenen zijn waarom televisieseries een revolutie teweegbrachten, dankzij het succes van Miami Vice en zijn hoofdrol van James Sonny Crockett. Hij won een Golden Globe voor zijn rol en zou later meer succes vinden in de politieserie Nash Bridges. Dankzij zijn vruchtbare carrière heeft hij een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Tijdens het hoogtepunt van zijn succes nodigde hij tal van modellen uit en stond bekend om de levensstijl van een playboy.

De meeste van zijn relaties duurden niet lang en zijn eerste twee huwelijken werden binnen enkele dagen ontbonden. Hij trouwde ook twee keer met actrice Melanie Griffith, een vrouw die hij ontmoette toen ze 14 jaar oud was en hij was 18 jaar oud. Hij was ook kort verloofd met Jodi Lyn O'Keefe en had opmerkelijke relaties met verschillende andere persoonlijkheden. Volgens rapporten ontmoetten Phleger en Johnson elkaar tijdens een verjaardagsfeestje, en dat leidde tot hun relatie. Ze gingen twee jaar met elkaar uit, en volgens Don realiseerde hij zich 'iets', en de twee besloten in 1999 te trouwen.

Na de Huwelijk

Johnson heeft tijdens zijn carrière talloze ups en downs meegemaakt en hij zegt dat het geweldig was dat zijn vrouw hem gedurende die tijd steunde. Veel rapporten hebben beschreven dat hij er fysiek goed uitziet voor zijn leeftijd, en dankt zijn vrouw voor het feit dat ze nog steeds in de ban is en van hem houdt. Zijn carrière blijft goed verlopen en hij krijgt nog steeds veel consistent werk. Het paar zou later drie kinderen krijgen, en veel media hebben verklaard dat het gezin dankzij hun rijkdom zonder problemen op de financiële kant heeft geleefd.
https://www.instagram.com/p/BJeUQBoAOE_/?tagged=kelleyphleger
Het gezin zou in Santa Barbara wonen op een landgoed van drie hectare met een waarde van $ 15 miljoen. Hun kinderen kunnen soms met hen worden gezien op rode loper-evenementen. Don's kinderen uit zijn eerdere relaties en huwelijken hebben ook carrière gemaakt in acteren, waaronder Jesse Wayne Johnson en Dakota Johnson. Ondanks dat ze geassocieerd is met Johnson, heeft Phleger het grootste deel van haar leven het grootste deel van haar leven weggehouden van de media-aandacht, behalve een paar foto's die van tijd tot tijd zijn gemaakt. Volgens interviews gaat de relatie sterk en lijkt het onwaarschijnlijk dat deze binnenkort zal eindigen.

Is Kelly Phleger op sociale media?

Een van de redenen waarom Kelley haar privacy handhaaft, is dat ze geen accounts heeft bij de grote sociale-mediawebsites Facebook, Instagram en Twitter. Dit is precies de reden waarom er weinig informatie is over haar vroegere en huidige inspanningen. Het paar is door de media op verschillende locaties over de hele wereld opgemerkt, waaronder in Parijs toen ze Don's dochter Dakota Johnson bezochten terwijl ze het project Fifty Shades Darker aan het filmen was; ondertussen konden haar vader en zijn vrouw door de stad slenteren.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dit? @Regrann van @dakotajohnsonfansite - Ik zal nooit moe worden van het bewonderen van de manier waarop en volwassenheid waarmee Dakota's ouders hun scheiding vanaf het begin hadden afgehandeld ??? Don houdt van en zorgt voor Mel's kinderen zoals ze van hem waren, en Mel houdt van en zorgt voor Don's kinderen zoals ze van haar waren? en ook de vrouw van Melanie en Don, Kelley, zijn echt goede vrienden! Vandaag gingen ze samen naar een evenement in LA en toen gingen Melanie en Kelley winkelen? geen haat, geen jaloezie, geen wrok. Dikke proficiat en bewondering voor hen ?? –– Zal ik nooit moe worden van de manier waarop en volwassenheid waarmee Dakota's ouders hun scheiding vanaf het begin hebben afgehandeld? Don houdt van en zorgt voor Mel's kinderen alsof ze van hem waren, en Mel houdt van en zorgt voor Don's kinderen alsof ze van haar waren? en ook Melanie en Don's vrouw Kelley zijn hele goede vrienden. Vandaag zijn ze met z'n drieën samen naar een evenement geweest in LA en zijn Melanie en Kelley dan samen gaan winkelen? er is geen haat, er is geen jaloezie, er zijn geen harde gevoelens. Grote felicitaties en bewondering voor hen ?? #MelanieGriffith #DonJohnson #KelleyPhleger

Een bericht gedeeld door DJ? JD (@dornanjohnson) op 29 september 2016 om 01:56 PDT


Het stel is ook samen op het strand gezien. In 2017 deelde Don een zeldzaam moment toen hij werd gefotografeerd met al zijn kinderen - het was echter geen gelukkige gebeurtenis, omdat de familie bij elkaar kwam vanwege de dood van Don's vader. Don blijft zeer actief op sociale media, met name op Twitter en Instagram waarop hij updates geeft van enkele van zijn recente inspanningen. Hij is ook te zien bij het bezoeken van enkele van de evenementen van zijn kinderen.

Aanbevolen