Journalisten

Wie is de ex-vrouw van Don Omar, weerverslaggever Jackie Guerrido? Haar Wiki: Papa, Vriend, Netto waarde, Salaris, Affaire, Bruiloft, Metingen

Wie is Jackie Guerrido?

Jackie Guerrido is geboren op 24 september 1972, wat betekent dat haar sterrenbeeld Weegschaal is en ze is 45 jaar oud. Jackie, vooral bekend als weersvoorspeller en journalist, werd geboren in Puerto Rico en heeft tot nu toe gewerkt aan projecten zoals The Late Late Show met Craig Ferguson en Don Francisco presenta: ¡Feliz 2007!.

Bekijk dit bericht op Instagram

#Repost @primerimpacto met @get_repost ・ ・ ・ Zo begonnen we weer een dag vol informatie. @michellegalvantv @officialjackieg @jomarigoyso @borjavoces #PrimerImpacto

Een bericht gedeeld door Jackie guerrido (@officialjackieg) op 18 juli 2018 om 14:53 PDT

Netto waarde

Dus hoe rijk is Jackie Guerrido vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze journalist en weersvoorspeller een geschat vermogen van meer dan $ 10 miljoen, opgebouwd uit haar carrière in de eerder genoemde velden. Het werken aan deze functies heeft ervoor gezorgd dat ze een goed salaris heeft van meer dan $ 150.000. Verder mogen we aannemen dat de journaliste dankzij haar rijkdom en harde werk over veel luxe bezittingen zoals auto's en huizen beschikt.

#Repost @pamelasilvatv met @repostapp・・・De foto achter de selfie./ Foto del selfie met @officialjackieg @primerimpacto #TeamPI #univision #primerimpacto ?: @gustavovargasv

Gepost door Jackie Guerrido officieel Aan maandag 31 oktober 2016

Wiki en papa

Afkomstig uit San Juan, Puerto Rico, ontving Jackie daar haar basis- en secundair onderwijs. Zoals ze zei, werd haar moeder misbruikt door haar vader, dus moesten zij en haar zus samen met hun moeder onderdak vinden in Casa Protegida Julia de Burgos, gelegen in hun geboorteplaats. Na zijn middelbare schooldiploma te hebben behaald, verhuisde de journalist naar The Bronx, New York City.

Beroemd worden

Voordat Guerrido beroemd werd, had hij tal van kleine baantjes in kleine stations. Uiteindelijk kreeg ze een baan aangeboden in de ochtendshow van WSKQ en bij WRMA, in Miami, waar ze naartoe was verhuisd, waar ze een jaar lang voor HBC Radio Company werkte aan de show Romance. Later kreeg Jackie een contract voor haar eigen muziekshow bij WRTO en werkte ze ook voor WSCV als verkeersverslaggever. Ze brak echter door toen ze als meteoroloog aan het Univision-netwerk begon te werken en vanaf 2004 werd ze de Good Will Ambassador van de Puerto Ricaanse Day Parade in New York City.

Hier huilend van de kou met visagist Paolo Divaldi #NIEUWE #TeletonUSA pic.twitter.com/l4TBCSPvR8

— Koningin Jackie (@JackieGuerrido) 12 december 2014

Carrière

Jackie maakte haar acteerdebuut in 1994, trad toe tot de cast van Primer impacto: Edición Nocturna en begon daarna te werken aan ¡Despierta América!, gevolgd door te werken aan projecten zoals Noche de Estrellas: Premio lo Nuestro 2004, Escándalo TV de noche en Noche de estrellas: Premios Juventud 2004, allemaal in 2004. Ze bleef in een gestaag tempo werken en voegde zich het jaar daarop bij de cast van Don Francisco Presenta en verscheen ook in verschillende andere afleveringen van die serie. Vanaf 2013 verscheen Guerrido op The Late Late Show met Craig Ferguson, waar hij in de loop van een jaar bleef. Daarnaast had ze in 2015 ook een acteeroptreden, waarin ze Rose speelde in AWOL-72, wat haar de kans gaf om samen te werken met acteurs als Luke Goss, Heather Roop en Bokeem Woodbine.

Als het gaat om haar lichaamsafmetingen, heeft de prachtige Puerto Ricaanse een prachtige donkere huidskleur en lang, bruin, weelderig haar. Ze heeft een slank figuur, dus we gaan ervan uit dat ze sport en gezond eet om haar lichaamsbouw te behouden. Als het gaat om haar lichaamsafmetingen, zijn haar vitale statistieken 37-25-35 en weegt ze 60 kilogram. Als het gaat om haar etniciteit, is de natuurlijke schoonheid Spaans en hoewel haar haar van nature donker is, verft ze het een warmere blonde kleur, die goed bij haar huidskleur past.

Gepost door Jackie Guerrido officieel Aan zaterdag 14 januari 2017

Huwelijk

Als het gaat om de relatiestatus van de journalist, trouwde ze begin 2009 met de wereldwijd geprezen zanger Don Omar in Puerto Rico, maar ze scheidden in 2011 maar beëindigden hun relatie blijkbaar op goede voet. Uit dat huwelijk heeft ze twee kinderen, Thomas en Advent. We hebben geen gegevens over haar andere relaties en we gaan ervan uit dat ze vanaf 2018 single is.

Sociale media

Actief zijn op het gebied van entertainment betekent natuurlijk dat Jackie ook actief is op sociale media en deze gebruikt om haar werk te promoten en met haar fans te communiceren. De weersvoorspeller is actief op Twitter en Instagram en wordt gevolgd door het leger van meer dan 400.000 mensen op het eerste en 750.000 op het laatste. Ze plaatst vaak selfies en foto's met haar collega's op haar sociale media-accounts.

Aanbevolen