Beroemdheden

Wie is Doublelift-vriendin Bonnie? Zijn ze getrouwd? Wiki Biografie

WHO is Doublelift vriendin Bonnie?

Allereerst, wie is Doublelift? Nou, als je een fan bent van de populaire videogame League of Legends, dan weet je waarschijnlijk dat Doublelift een professionele speler is en vaak de rol van AD Carry op zich neemt. Hij is lid van het professionele team genaamd Team Liquid, terwijl hij daarvoor speelde voor Counter Logic Gaming en Team SoloMid.

Nu heeft Doublelift een relatie met een meisje genaamd Bonnie Elvira; ze is een professionele paaldanseres en is van Aziatische afkomst. Helaas zijn er niet meer details over de vriendin van Doublelift, omdat ze haar persoonlijke leven graag verborgen houdt voor het publiek, en voor nu heeft ze geweldig werk geleverd! Hopelijk verandert ze van gedachten en begint ze meer informatie over haar leven met de fans te delen. Ze is behoorlijk populair op sociale mediaplatforms, vooral Twitter en Instagram , waarop ze respectievelijk bijna 9.000 en ongeveer 7.000 volgers heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

hallo daar, of wat dan ook

Een bericht gedeeld door Bonnie P (@beipani) op ​​24 juni 2019 om 19:03 PDT

Zijn hij en Bonnie getrouwd?

Voorlopig zijn Doublelift en Bonnie slechts een stel; hun band is sterk en in 2017 nam hij zelfs een pauze van het spelen van LOL om meer tijd met zijn vriendin door te brengen. Hij reisde met haar naar Australië, waar ze alleen waren en weg van de eSports-wereld. Dus, is het slechts een kwestie van tijd voordat het gelukkige paar hun verloving aankondigt?

Doublelift Wiki: echte naam, leeftijd, jeugd

Geboren als Yiliang Peter Peng op 19 juli 1993 in Mission Viejo, Californië, VS, groeide hij op in zijn geboorteplaats met zijn twee broers, een ouder en een jonger dan hij. Hij had een moeilijke jeugd en werd toen gedwongen het huis uit te gaan toen hij de professionele wereld van videogames betrad, omdat zijn ouders er tegen waren. Hij werd al op jonge leeftijd verliefd op rollenspellen en heeft sindsdien zijn vaardigheden gestaag verbeterd. Hij speelde verschillende videogames voordat hij zich volledig op League of Legends richtte, waaronder DotA, Heroes of Newerth en World of Warcraft. Voordat hij een internationale ster werd, woonde hij in een appartement van Travis Gafford, die hem hielp zich te vestigen in de eSports-wereld.

Doublelift met vriendin Bonnie

Carrièrebegin

De verovering van Doublelift om een ​​van de beste League of Legends-spelers te worden begon in mei 2011, toen hij werd aangeworven door George HotshotGG Georgallidis, de oprichter van het Coulter Logic Gaming-team, als hun vervangende ondersteuning. Hij bleef daar echter niet lang, want hij sloot zich al snel aan bij Epik Gamer als startende supporter, maar bleef bij het team van mei tot juli, voordat hij ging spelen voor UnRestricted, als de startende AD Carry. Deze verloving duurde van juli tot november 2011, toen hij terugkeerde naar Counter Logic Gaming, en lid bleef tot oktober 2015. Tijdens zijn tijd bij CLG zette Doublelift zijn eerste stappen om een ​​sterspeler te worden, want ze eindigden als 3e in de 2014 NA LCS Spring Playoffs, daarna opnieuw 3e bij het NA LCS Spring Regular Season 2015, en bekroonde zijn carrière bij CLG in 2015 met de 1e plaats bij de NA LCS Summer Playoffs 2015.

Stijgen naar het sterrendom

Vanaf 2015 maakt Doublelift deel uit van Team SoloMid en Team Liquid, met wie hij zijn dominantie heeft voortgezet, en met de eerste won hij het 2016 NA LCS Summer Regular Season, 2016 NA LCS Summer Playoffs, 2017 League of Legends Rift Rivals EU vs. NA, 2017 NA LCS-zomerplay-offs, en 2017 EN LCS Zomer Normaal seizoen. Ondertussen won hij met Team Liquid de 2018 NA LCS Spring Playoffs, 2018 NA LCS Summer Regular Season, 2018 NA LCS Summer Playoffs en 2019 LCS Spring Regular Season en 2019 LCS Spring Playoffs. Dit alles heeft hem buitengewoon succesvol en ook rijk gemaakt, aangezien het totale prijzengeld wordt geschat op meer dan $170 miljoen.

wat is een caitlyn pic.twitter.com/lykUOIZ30X

— bonnie (@bonnibi) 8 juli 2018

Doublelift netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Doublelift behoorlijk succesvol geworden als professionele videogamespeler, waardoor zijn rijkdom gestaag is toegenomen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Doublelift is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Doublelift maar liefst $ 2 miljoen is, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren nog hoger worden, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Doublelift Internet Fame

In de loop der jaren heeft Doublelift een enorme aanhang gekregen op sociale-mediaplatforms, met name Twitter en Facebook, hoewel hij ook op Instagram te vinden is. zijn ambtenaar Twitter account heeft meer dan 880.000 volgers, terwijl op Facebook , Doublelift heeft meer dan 300.000 trouwe fans. zijn ambtenaar Instagram-pagina is ook populair, want hij heeft meer dan 230.000 fans. Hij heeft zijn populariteit gebruikt om zijn meest recente carrière-inspanningen te delen, en heeft ook enkele details uit zijn persoonlijke leven, zoals tijd doorgebracht met zijn vriendin Bonnie, naast tal van andere berichten, die je allemaal op zijn officiële pagina's kunt zien.

Aanbevolen