Beroemdheden

Wie is de vrouw van Dr. Dre, advocaat Nicole Young? Haar biografie: affaire, nettowaarde, lengte, ouders, etniciteit

Wie is Nicole Jong?

Nicole Young is geboren op 1 januari 1970 in de VS – helaas is haar exacte geboorteplaats niet bekendgemaakt aan de media. Ze is een advocaat, maar is vooral bekend bij de wereld als de vrouw van de beroemde muzikant, rappe en producer, Dr. Dre. De twee zijn sinds 1996 getrouwd en hebben samen twee kinderen.

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Van Afro-Amerikaanse afkomst, is Nicole erin geslaagd om informatie over haar vroege kinderjaren rustig te houden, inclusief waar ze is geboren, wie haar ouders zijn, of ze broers of zussen heeft of niet, en waar ze is opgeleid, wat allemaal kan komen in de nabije toekomst aan het licht.

Het leven voordat Nicole Dr. Dre . ontmoette

Er is niet veel informatie over Nicole's professionele leven, hoewel er wordt gezegd dat ze als advocaat werkte. Delen van haar persoonlijke leven zijn echter vrij openbaar geweest - Nicole was getrouwd met Sedale Threatt, nu een gepensioneerde speler van de National Basketball Association, die speelde voor teams als de Philadelphia 76ers, Chicago Bulls en Los Angeles Lakers, hoewel intieme details over haar huwelijk naar Sedale zijn ook onder een sluier van geheimhouding gebleven, behalve dat Nicole Threatt verliet voor Dr. Dre.

Bekijk dit bericht op Instagram

#aboutlastnight the beautiful inside and out #nicoleyoung and her man the #legendarische #iconic @drdre bij de #losangeles #première van #drdre new #documentary on #hbo #thedefiantones #michaelsilvahair makeup @makeupbyliz #twgartists #tomford #perfecthair

Een bericht gedeeld door Michael Silva (@michaelsilvahair) op 23 juni 2017 om 13:07 PDT

Eerste ontmoeting met Dr. Dre

Nicole en Dr. Dre ontmoetten elkaar voor het eerst toen Nicole nog getrouwd was met Sedale, ondanks dat Nicole en Dr. Dre een romantische relatie begonnen, en al snel scheidde ze, en de nieuwe relatie bloeide op.

Populariteit door huwelijk

Zonder haar huwelijk met Dr. Dre hadden we misschien nog nooit van Nicole gehoord; het paar trouwde in 1996 en slechts een jaar later verwelkomden ze hun eerste kind, een zoon Truice, en vervolgens een dochter, Truly, geboren in 2001. Sinds de huwelijksceremonie siert Nicole de omslagen van een aantal online en gedrukte publicaties, die meer wilde weten over het leven van de gerespecteerde rapster. Nicole heeft haar carrière achter zich gelaten en heeft zich volledig gericht op het zijn van de goede echtgenote en een nog betere moeder. Ze heeft haar man gevolgd op zijn reizen en is de ondersteunende vrouw geweest, ondanks de vele controverses en juridische problemen die Dr. Dre tijdens zijn carrière heeft ondervonden.

Nicole Young Net Worth

Sinds ze met Dr. Dre trouwde, concentreerde Nicole zich op het opvoeden van hun kinderen en heeft ze haar carrière opgegeven; daarvoor was ze echter een advocaat, hoewel details niet aan de media zijn onthuld. Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Nicole Young medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen is het vermogen van Dr. Dre zo hoog als $ 740 miljoen, waarvan wordt aangenomen dat Nicole een deel heeft. Nicole geniet zeker van een luxueuze levensstijl, waaronder in 2017 verhuizen naar een mega-herenhuis van $ 40 miljoen in Los Angeles, slechts een van de vele luxueuze bezittingen van het beroemde paar.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkig 22-jarig jubileum aan #DrDre en zijn mooie vrouw #NicoleYoung!?❤️ ?: @drdre

Een bericht gedeeld door Echte Hollywood-thee (@truehollywoodtea) op 25 mei 2018 om 19:50 PDT

Nicole Young Lichaamsmaten, lengte en gewicht

Nicole heeft vele harten veroverd met haar geweldige uiterlijk, maar het is maar één hart dat telt, dat van haar man, Dr. Dre. Nicole is 1,67 cm lang, weegt 58 kg en heeft donkerbruin haar en bruine ogen.

Is Nicole Young op sociale media?

Als je Nicole op sociale-mediaplatforms wilt vinden, kun je dat alleen doen via de profielen van haar man, aangezien ze geen actief profiel heeft op een van de populaire sociale-medianetwerken, omdat ze weg is gebleven van de publiciteit die een succesvolle carrière met zich meebrengt . Je kunt enkele van haar foto's met haar man zien op de Instagram-pagina van Dr. Dre, zoals hun reis voor de 22e verjaardag van hun huwelijk, naast vele andere soortgelijke berichten.

Aanbevolen