Tv-Beroemdheden

Wie is de vrouw van Dr. Jeff, Dr. Petra Mickova? Hoe oud is zij? Haar biografie: leeftijd, nationaliteit, nettowaarde, ontsierd, verhaal

Wie is dr. Petra Mickova?

Petra Mickova is een professionele dierenarts, die momenteel werkt in de Planned Pethood Plus Clinic, gevestigd in Wheat Ridge, Colorado, eigendom van en beheerd door haar man, Jeff Young. Petra en Jeff zijn de sterren van de Animal Planet reality-tv-show Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet, uitgezonden sinds 2015.

Het vroege leven, leeftijd en opleiding

Hoewel haar exacte geboortedatum en -plaats onbekend zijn bij de media, werd Petra volgens berichten in 1970 geboren in Bratislava, nu Slowakije, dus ze is 48 jaar oud. Hoewel ze de afgelopen jaren een reality-tv-ster is geworden, is er ook geen informatie over Petra's jeugd, ouders of opleiding. Het is echter bekend dat ze al op jonge leeftijd een liefde voor dieren ontwikkelde en sindsdien heeft gestreefd naar het helpen van gewonde of zieke dieren, wat haar later naar de VS bracht en in de omhelzing (letterlijk) van Dr. Jeff Young.

Eerste ontmoeting met Dr. Jeff Young

Jeff opende zijn kliniek in 1990 en ging uiteindelijk op zoek naar medewerkers. Zijn kliniek breidde zich uit en naast het helpen van huisdieren, begonnen ze ook met het redden van wilde of verlaten dieren. Petra, nu een ervaren dierenarts, kwam naar zijn kantoor op zoek naar een baan, maar vond uiteindelijk veel meer. Petra werd al snel een medewerker van de kliniek en naarmate de tijd verstreek, werd haar relatie met Jeff meer dan professioneel.

Relatie met Jeff Young

Met elk jaar dat voorbijging, verbeterde Petra's rol in de kliniek en ze veranderde snel van een eenvoudig personeelslid naar een hoogwaardige chirurg. Petra en Jeff werden uiteindelijk een stel, wat uiteindelijk leidde tot een huwelijk.

Bekijk dit bericht op Instagram

Dr. Jeff (Jeff Young Veterinarian), die bekend is met Animal Planet 'Denver Animal Clinic', is aangekomen bij Familia!・ ・ ・ #Protected cat #catcafe #cat #Protected cat cafe #familia #Fukuyama city #fukuyama #Cat Mimi #Nekomimi Fukuyama #Animal Planet #Denver Animal Hospital #drjeff #Jeff Young

Een bericht gedeeld door Beschermend kattencafé Familia (@hogonekocafe_familia) op 29 mei 2018 om 22:33 PDT

Populariteit door huwelijk

Zonder Jeff en zijn kliniek hadden we misschien nooit van Petra gehoord; dankzij het succes van de kliniek werden ze echter door het Animal Planet-kanaal gekozen als basis voor de show Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet, die sinds 2015 in de lucht is. Petra en Jeff trouwden in 2014, en hoewel ze hebben samen geen kinderen, Petra staat heel dicht bij Jeff's kinderen uit zijn vorige huwelijk, vooral dochter Melody, die ook deel uitmaakt van de kliniek.

Kankerdiagnose Jeff Young

In 2016 kondigde Jeff tijdens een van de afleveringen van de beroemde realityserie aan dat hij de diagnose B-cellymfoom had gekregen; volgens rapporten vonden artsen een massa van 8 cm in zijn longen. Vanwege de diagnose moest hij zijn herkenbare grijze lokken knippen en is nu bijna helemaal brutaal, geconfronteerd met chemotherapie. Hij zei dat hij liever haar zou verliezen dan het leven, toen hem werd gevraagd of hij verdrietig was dat hij zijn haar moest knippen. Petra bleef bij Jeff tijdens deze moeilijke tijden, en is zijn troost en kracht, en verzekert hem dat alles zal gebeuren.

Petra Mickova Netto waarde

Hoewel ze een waardevol lid van de kliniek is, zijn de inkomsten van Petra niet enorm geweest, aangezien ze slechts een deel van de kliniek is en niet de eigenaar. Haar rijkdom is de afgelopen jaren echter toegenomen, vooral sinds de lancering van de reality-tv-serie. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Petra Mickova medio 2018 is? Gezaghebbende bronnen schatten dat haar vermogen nu bijna $ 1 miljoen bedraagt, verzameld door haar werk als dierenarts in de afgelopen 20 jaar.

Petra Mickova Echtgenoot, Jeff Young

Nu we alle belangrijke informatie over Petra hebben behandeld, laten we een paar details delen over Petra's echtgenoot, Dr. Jeff Young.

Jeff Young werd geboren op 14 april 1956 in Indiana, VS; hij groeide op op een boerderij en werd al op jonge leeftijd verliefd op dieren. Zijn moeder, Ester Stevens, hertrouwde en Jeff groeide op met een stiefvader en een stiefbroer Jay. Zijn liefde voor dieren is steeds groter geworden en sinds zijn vroege kinderjaren nam hij gewonde dieren mee naar huis en probeerde ze te genezen. Dit werd een praktijk en hij is nu een succesvolle dierenarts die niet alleen huisdieren geneest, maar ook wilde dieren redt. Zijn kliniek heeft tot nu toe meer dan 165.000 chirurgische ingrepen verzorgd. Hij behaalde zijn diploma diergeneeskunde aan de Colorado State University in 1989 en het jaar daarop opende hij zijn kliniek. Na tien jaar succesvolle operaties lanceerde Jeff Pethood International en heeft hij klinieken geopend in Mexico en Slowakije. Sindsdien is hij een van de meest prominente dierenartsen en reality-tv-sterren geworden. Zijn vermogen wordt geschat op bijna $ 2 miljoen.

Aanbevolen