Acteurs

Wie is de ex-man van Drew Barrymore, Will Kopelman? Zijn Wiki: Nettowaarde, Familie, Hoogte, Kinderen, Vriendin

Wie is Will Kopelman?

Will Kopleman werd geboren op 7 juli 1978 in New York City, VS, en is een acteur die tijdens zijn carrière in verschillende films heeft gespeeld, maar is misschien beter bekend als de voormalige echtgenoot van actrice Drew Barrymore. Het stel was getrouwd van 2012 tot 2016.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrijdag is Iron Chef-avond. Vanavond was het geheime ingrediënt rijst. Frankie en Remy hebben gewonnen.

Een bericht gedeeld door Will Kopelman (@willkopelman) op 19 oktober 2018 om 18:43 PDT

De rijkdom van Will Kopelman

Hoe rijk is Will Kopelman? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 5 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière in acteren. Zijn vermogen was ook enigszins verhoogd dankzij het succes van zijn voormalige vrouw, die een vermogen heeft dat wordt geschat op $ 125 miljoen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

afbeeldingsbron

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Will werd geboren in een spraakmakende familie, met zijn vader als zakenman en filantroop Arie L. Kopelman, die bekend staat als de president en CEO van het luxe modemerk Chanel van 1986 tot zijn pensionering in 2004; hij blijft vice-voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap. Will groeide op met zijn zus Jill, die ook in de entertainmentindustrie zou gaan werken, voornamelijk als schrijver.

Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in aan de Boston University om een ​​bachelordiploma te behalen. Hij was een fan van verschillende films sinds hij jong was, en genoot vooral van films van Steven Spielberg en het werk van David Lynch en Woody Allen. Hij maakte zijn acteerdebuut in 2000 in de film Intern, die zich richt op het verhaal van een ondergewaardeerde stagiaire in een tijdschriftenbedrijf, die moet leren omgaan met tal van uitdagingen terwijl ze probeert de aandacht te krijgen van een artdirector waarin ze geïnteresseerd is .

afbeeldingsbron

Mike Bivins leeftijd

Drew Barrymore

Drew komt uit de Barrymore-acteursfamilie en is de kleindochter van John Barrymore. Ze is geweest actief in de filmindustrie sinds de jaren tachtig, en begon haar professionele acteercarrière als kind. Tijdens haar carrière heeft ze talloze onderscheidingen ontvangen, waaronder een Golden Globe Award, een Screen Actors Guild Award en een BAFTA-nominatie. Ondanks een moeilijke jeugd gekenmerkt door alcohol- en drugsmisbruik, kwam ze terug om tal van spraakmakende films te produceren, waaronder enkele waaraan ze werkte, waaronder Scream en The Wedding Singer, dat het eerste werd van verschillende projecten waaraan ze met Adam Sandler zou werken.

Andere spraakmakende projecten waaraan ze heeft gewerkt, zijn onder meer Charlie's Angels, Donnie Darko, Confessions of a Dangerous Mind, 50 First Dates en Blended. Ze is ook een ster van de Netflix-serie getiteld Santa Clarita Diet. Ze is eigenaar van een productiebedrijf genaamd Flower Films, dat films heeft gemaakt waarin ze speelde, evenals tal van zakelijke ondernemingen, waaronder wijnen, een kledinglijn en cosmetica. Ze heeft ook haar hand uitgeprobeerd in regiewerk met de film Whip It, en heeft nu een ster op de Hollywood Walk of Fame als erkenning voor haar inspanningen.

#DrewBarrymore en haar man #WillKopelman naar verluidt gaan scheiden! https://t.co/vQYnBG1eiG pic.twitter.com/34cTOi8bUC

- Perez Hilton (@PerezHilton) 1 april 2016

Huwelijk en echtscheiding

Kopelman en Barrymore begonnen in 2010 een relatie, nadat ze al zo'n vier jaar vrienden waren. Aanvankelijk duurde het niet lang, maar het jaar daarop kwamen ze weer bij elkaar en in december 2011 verloofden ze zich in Sun Valley, Idaho, wat zes maanden later tot hun huwelijk leidde. Het huwelijk vond plaats in het huis van Drew in Montecito, Californië, terwijl ze zwanger was van het eerste kind van het paar. Will is haar derde echtgenoot, aangezien ze eerder getrouwd was met Jeremy Thomas, die slechts een maand duurde, en met Tom Green, die vijf maanden duurde.

Het paar zou hebben twee dochters , en het gezin woonde in de Upper East Side van New York City. In 2016 bracht het paar echter een verklaring uit waarin werd bevestigd dat ze uit elkaar waren en van plan waren te scheiden, die halverwege het jaar werd ingediend en een maand later werd afgerond. Er zijn geen details gedeeld over de reden waarom hun relatie eindigde.

afbeeldingsbron

Nasleep en persoonlijk leven

De twee gingen vervolgens hun eigen weg en Will zou de overstap maken van acteren naar consulting, omdat hij zich realiseerde dat hij geen voet aan de grond had op het gebied van een acteercarrière. Hij heeft nu spraakmakende klanten, waaronder Lake Bell, Robert Pattinson en Zooey Deschanel.

Afgezien van Drew is het bekend dat hij relaties had met actrices Lara Flynn Boyle en Sarah Roemer. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de schietbaan - volgens hem begon zijn interesse in wapens tijdens het kijken naar de show Miami Vice toen hij jonger was, maar zijn grootvader is een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Will houdt ook van snowboarden in zijn vrije tijd.

Hij bezat eerder een huis in West Hollywood, dat in een uitgave van het tijdschrift Elle Décor werd beschouwd als het beste vrijgezellenpad in LA

Aanbevolen