Beroemdheden

Wie is de vrouw van Drew Brees, Brittany Brees? Haar Wiki: Leeftijd, Netto waarde, Baan, Hoogte, Ouders, Familie, Bio

Wie is Brittany Brees?

Brittany Brees is vooral bekend als de echtgenote van de professionele American Football-speler, de quarterback van de New Orleans Saints van de National Football League. Drew Brees .

Het vroege leven, gezin en onderwijs van Brittany Brees

Brittany Middleton Dudchenko werd geboren op de 18eeSeptember 1976, in Indiana, VS, en is een kind van Kathleen Ann en Peter Dudchenko. Er zijn geen andere relevante gegevens over de achtergrond van haar familie, maar Bretagne heeft de Amerikaanse nationaliteit en blanke etniciteit, terwijl haar sterrenbeeld Maagd is. Nadat ze was afgestudeerd aan de Wawasee High School in Syracuse, Indiana, verhuisde Bretagne naar West Lafayette, Indiana, waar ze zich inschreef aan de Purdue University.

Huwelijk met Drew Brees

Tijdens haar studie aan Purdue ontmoette Bretagne Drew Brees begin jaren 2000 tijdens zijn tweede jaar. Toen Drew in 2001 afstudeerde, en nadat hij door de San Diego Chargers was opgesteld als de nummer 1 van de tweede ronde van de NFL Draft van 2001, verhuisden ze naar San Diego, Californië. Twee jaar later, in 2003, besloot het paar in het huwelijksbootje te stappen en te trouwen, de ceremonie vond plaats op 8 meieFebruari.

Nadat Drew in 2006 naar New Orleans Saints was verhandeld, verhuisden Drew en Bretagne naar Louisiana, waar ze sindsdien hebben gewoond. In januari 2009 verwelkomden ze hun eerste kind, een zoon genaamd Baylen Robert Brees, en in de loop van de volgende jaren werden de Brees gezegend met nog drie kinderen – zoon Bowen geboren in oktober 2010, zoon Callen geboren in augustus 2012 en een dochter genaamd Rylen Judith Brees , geboren in augustus 2014.

De nettowaarde van Brittany Brees

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom de echtgenoot van deze beroemde atleet tot nu toe heeft verzameld? Hoe rijk is Bretagne Brees? Welnu, het exacte bedrag van Bretagne's rijkdom is nog niet publiekelijk bekendgemaakt, maar er is erkend dat het vermogen van haar echtgenoten, Drew Brees, vanaf medio 2018 rond de som van $ 130 miljoen draait, met een jaarsalaris van 22 miljoen dollar. Het omvat activa zoals een meer dan 100 jaar oud herenhuis in New Orleans, dat: zij kochten slechts een paar maanden na de verwoestende orkaan Katrina, en die momenteel wordt geschat op minstens $ 1,5 miljoen. Drew en Brittany waren te zien in de tv-show Person to Person van Lara Logan en Charlie Rose, waarin ze door hun huis toerden.

Brees' liefdadigheidsorganisatie

Met de steun van haar man richtte Bretagne in 2003 de Brees Dream Foundation op, die zich voornamelijk richtte op het helpen van de strijd tegen kanker, maar het helpt ook kinderen in nood. Enkele andere liefdadigheidsinspanningen van de familie Brees zijn onder meer betrokkenheid bij het atletische programma van Purdue University en Operation Kids. Ze waren ook nauw betrokken bij het herstel van de orkaan Katrina, door de lokale gemeenschap te helpen.

Het persoonlijke leven, uiterlijk en sociale media van Brittany Brees

Ondanks dat ze een echtgenote is van een internationaal bekende professionele atleet, Drew Brees, is Bretagne er op de een of andere manier in geslaagd om haar privéleven ver van het publieke oog te houden. Er is geen relevante informatie over haar officiële accounts op sociale-medianetwerken, omdat ze zelf nogal onopvallend is. Te oordelen naar de foto's van haar echtgenoten Instagram account, de 41-jarige Bretagne heeft een slank en gespierd figuur, wat in combinatie met haar lange, blonde haar haar uiterlijk behoorlijk aantrekkelijk maakt.

Aanbevolen