Beroemdheden

Wie is de ex-verloofde van Drew Carey, Nicole Jaracz? Haar Wiki: Leeftijd, Echtgenoot, Zoon Connor, Getrouwd, Netto waarde

Wie is Nicole Jaracz?

Nicole Jaracz kreeg bekendheid na haar verloving met de beroemde sportmanager, komiek en televisiepresentator Drew Carey in 2007. hun verloving afgezegd na vijf jaar. Details over Nicole zijn niet gecommuniceerd naar de media, inclusief de datum van haar geboorte en waar ze is geboren.

Afbeeldingsbron

Nicole Jaracz Wiki: Het vroege leven, ouders, opvoeding

Helaas is Nicole erin geslaagd alle informatie die van belang is met betrekking tot haar vroege leven verborgen te houden, dus er is geen informatie over haar geboorteplaats, geboortedatum, de identiteit van haar ouders en of ze broers of zussen heeft of niet. Het enige dat voor de media over Nicole beschikbaar is, is dat ze is afgestudeerd aan de culinaire school.

Relatie met Drew Carey

Er is geen informatie over Nicole's carrière, maar ze bereikte bekendheid toen haar verloving met Drew Carey openbaar werd gemaakt. De twee kondigden hun verloving in 2007 aan, maar na vijf lange jaren zeiden de twee het af, en de huwelijksceremonie vond nooit plaats. Sindsdien heeft Nicole zich teruggetrokken uit het oog van het publiek en zijn er geen details bekend over haar leven en carrière.

Afbeeldingsbron

Nicole Jaracz Zoon Connor

Nog een bekend feit over Nicole is dat ze een zoon heeft die Connor heet; hij is een product van een van haar eerdere relaties, hoewel Drew een vaderfiguur voor hem werd. Connor en Drew hadden blijkbaar een fantastische relatie, en Connor zelf hielp Drew af te vallen door zijn morele steun te zijn. Helaas is er sinds de splitsing van het paar geen informatie meer over Nicole vrijgegeven aan de media. Ze is niet actief op sociale media en leeft blijkbaar een eenvoudig leven weg van de publieke ogen.

Afbeeldingsbron

Nicole Jaracz Ex-verloofde Drew Carey

Nu we je alles hebben verteld wat er te weten valt over Nicole, wat niet veel is, zullen we nu wat informatie delen over haar ex-verloofde Drew Carey. Geboren als Drew Allison Carey op 23 mei 1958 in Cleveland, Ohio, VS, is hij een stand-upcomedian, presentator van televisie- en spelshows en acteur, waarschijnlijk het best bekend bij de wereld vanwege het hosten van shows als Whose Line Is It Anyway? , en The Price Is Right, naast The Drew Carey Show, zijn eigen sitcom waarvan hij de ster is.

Het vroege leven, nettowaarde en relatie met Anne Harwick

Drew is de jongste van drie kinderen van Lewis en Beulah Carey; zijn vader stierf toen Drew nog maar acht jaar oud was, nadat hij de strijd tegen een hersentumor had verloren. Drew ging naar de James Ford Rhodes High School, waar hij in 1975 afstudeerde en zich inschreef aan de Kent State University. Hij verliet de universiteit zonder af te studeren en trad toe tot het US Marine Corps Reserve en bleef de volgende zes jaar bij hen. Voordat Drew een carrière in de entertainmentindustrie begon, was hij bankbediende en ober bij Denny's.

Sindsdien is Drew een prominente persoonlijkheid geworden en zijn rijkdom wordt geschat op maar liefst 165 miljoen dollar. Hij heeft onlangs zijn verloving met therapeut aangekondigd Dr. Amie Harwick .

Aanbevolen