Worstelaars

Wie is Dylan Bostic? WWE-worstelaars Wiki Bio, leeftijd, vermogen, vrouw, familie

Het vroege leven, familie

Dylan Bostic werd geboren op 15 november 1991 in Indianapolis, Indiana, VS, waar hij is opgegroeid – zijn familie woont daar nog steeds, hoewel Dylan is verhuisd. Dylan heeft nooit iets over zijn ouders genoemd, er is bijna geen informatie beschikbaar over zijn moeder of zijn vader, behalve dat de naam van zijn moeder Missy Land Bostic is en de naam van zijn vader John Bostic. Er zijn ook een paar afbeeldingen van hen die Dylan postte na zijn bezoek aan het huis van zijn ouders, dus het is duidelijk dat ze allebei leven, niet gescheiden zijn en Dylans jongere broers, Luke en Jacob, steunen.

Opleiding

Dylan studeerde in een plaatselijke middelbare school in Indianapolis, waar hij een passie had voor basketbal, en vanwege zijn lengte had hij veel succes in het spel. hij eens een foto geplaatst op zijn Instagram-account van hem die basketbal speelde op de middelbare school, en grapte dat hij zou stoppen met de professionele worstelcarrière en terug zou gaan naar basketbal. Na zijn toelatingsexamen in 2009 ging hij niet naar een hogeschool of universiteit, aangezien hij vanaf zijn jeugd gefocust was op de carrière van zijn worstelaar, dus was hij blij om zich fulltime aan zijn droomwerk te wijden.

Dylan Bostic

Carrière

Toen Dylan nog maar acht jaar oud was, nam zijn vader de zijne mee naar zijn eerste onafhankelijke worstelevenement, en Dylan begreep dat dit iets was dat hij in de toekomst wilde doen: profworstelaar worden. In juni 2007, toen Dylan 15 jaar oud werd, maakte hij zijn debuut voor New Era Wrestling, tijdens een evenement in Shelbyville, Indiana. Het is moeilijk te geloven, maar Dylan slaagde erin om New Era Wrestling World Champion te worden nog voordat hij zijn middelbare school had afgemaakt, hij was toen nog maar een laatstejaars. Dylan had zijn eerste World Wrestling Entertainment (WWE) -wedstrijd in juni 2012 en verscheen op de nationale televisie in de show genaamd Smack Down die op vrijdagavond werd uitgezonden op het Sci-Fi-kanaal. Dylan vocht voor Championship Wrestling uit Hollywood tegen Dicky Mayer in januari 2017 - Mayer was een lid van het team genaamd Pac 3. Na de nederlaag van Mayer bood de manager van Pac 3 Coach Flexo Dylan een lidmaatschap van het team aan en accepteerde het aanbod, Dylan verving Dicky Mayer die stopte voor een ander team.

Alle professionele worstelaars hebben hun speciale afwerking en kenmerkende bewegingen. Dylans zet heet Double Springboard Moonsault. Het nummer dat Dylans intrede in de ring aankondigt, heet Find the Real en wordt uitgevoerd door Alterbridge. Momenteel wordt Dylan getraind door het Ohio Valley Wrestling-bedrijf.

Kampioenschappen

Dylan is een zeer succesvolle worstelaar en heeft verschillende titels en kampioenschappen. Terwijl hij worstelde in de Federation of Elite Wrestlers, won hij zijn eerste titel, het FEW Heavyweight Championship. Later won hij zijn FEW Midwestern Championship in de Frontier Elite Wrestling League, en terwijl hij vocht in de Hoosier Pro Wrestling League, won hij zijn Light-heavyweight Championship. Dylan nam ook deel aan gevechten voor de Independent Pro Wrestling Association en won zijn Ohio State Championship. Nadat hij overstapte naar New Era Wrestling, won hij daar gemakkelijk zijn eerste Heavyweight Championship en daarna nog een titel van NEW United States Championship. Tijdens het worstelen in Ohio Valley Wrestling league won hij nog twee titels: OVW Television Championship en OVW Southern Tag Team Championship samen met The Mexicutioner. De laatste overwinning in Dylans carrière is het UWN Tag Team Championship, dat hij won in de Championship Wrestling From Hollywood league met Dan Joseph.

Persoonlijk leven, vrouw Ray Lyn aka Rachel Kelvington Bostic

In 2010, toen Dylan vocht in de Ohio Valley Wrestling League, ontmoette hij Taeler Conrad-Mellen, die ook een professionele worstelaar is, vooral bekend onder haar ringnaam Taeler Hendrix. Ze werden vrienden en Dylan steunde Taeler zelfs toen ze een verkeerde diagnose kanker kreeg, wat volgens Taeler heel veel voor haar betekende, omdat ze de angst voor kanker kon overwinnen en zich kon ontspannen nadat haar diagnose niet was bewezen. Op 24 maart 2012 maakte Taeler haar relatie met Dylan bekend nadat ze haar titel had behouden in het gevecht met The Great Cheyenne in OVW Episode 657. Enige tijd later werd Taeler zijn bediende, wat betekende dat ze Dylan vergezelde naar zijn wedstrijden en hem detacheerde. De relatie tussen Dylan en Taeler ontwikkelde zich met de plot van de show, maar in 2013 gingen ze uit elkaar, waarna Dylan begon te daten met Ray Lyn, een andere vrouwelijke worstelaar uit zijn competitie, wiens echte naam Rachel Kelvington is. Ze waren al een tijdje vrienden, maar toen Dylan single werd, toonde Rachel haar gevoelens voor hem, en ze begonnen te daten, verloofden zich begin 2016 en trouwden op 20 oktober van dat jaar. Hoewel Dylan en Rachel geen kinderen hebben, genieten ze zelf van hun kindertijd en brengen ze de kerstavond door in Disneyland .

Rachel werd geboren op 14 oktober 1988 en studeerde in 2007 af aan de West Allegheny High School in Imperial, Pennsylvania. Voor haar worstelcarrière werkte ze in een op maat gemaakte kostuumwinkel Wear Mohr Studio. Ze begon haar professionele worstelcarrière in 2013 en is ook een fitnessconcurrent. Ray is een vriend van de Russische pro-worstelaar Natalia Markova; ze brengen veel vrije tijd samen door.

Haal nu je bestellingen binnen! Ik kom terug naar @nefemwrestling 1-2 juni!! https://t.co/unlq9kPfyX pic.twitter.com/Vmu1HWTkZj

— Rachel alias Ray Lyn? (@Ray_lyn) 23 mei 2019

Hobby's, interessante feiten, vrienden

Een interessant en raar feit over Dylan is dat hij graag foto's maakt van het geld dat hij als vergoeding krijgt, selfies maakt met geld in zijn handen of gewoon foto's maakt van de bundels geld en de foto's op zijn Instagram-account plaatst. Wat Dylans favoriete muziekstijl betreft, hij houdt van popmuziek en country, en vaak neemt zijn vrouw Rachel naar Grand Ole Opry House om te genieten van een concert met countrymuziek. Als ze op vakantie gaan, kiezen ze er vaak voor om tijd op het strand door te brengen. Dylan is een hondenliefhebber en heeft twee honden die Allie en Noah heten. Dylan raakte bevriend met zijn collega Hiroki Murase terwijl Hiroki in de VS optrad, veel van hun vrije tijd samen doorbracht en ook samen trainde; Dylan ooit gedeeld dat Hiroki lid werd van de familie voor hem, en het was moeilijk voor Dylan om Hiroki terug naar het vliegveld te brengen en afscheid te nemen toen Hiroki naar huis moest, naar Japan.

Aanwezigheid op sociale media

Dylan is zeer actief op verschillende social media platforms. hij heeft een Instagram account dat wordt gevolgd door meer dan 22.500 abonnees, en zijn Twitter wordt gelezen door bijna 340.000 mensen. Hij heeft ook een profiel op Facebook die wordt gevolgd door meer dan 1.500 abonnees. Zijn vrouw Rachel is ook erg populair op meerdere sociale mediaplatforms – haar Instagram account heeft meer dan 16.000 volgers en verder Twitter ze wordt gevolgd door meer dan 20.000 lezers.

Shout out naar mijn vrienden bij @thef2 voor al mijn nieuwe @rascal_clothing? Ik hou zo veel van dit merk!!! Ga ze bekijken!! #boefje #rascalclothing #outfit #snow #fashion #swag

Gepost door Dylan Bostic Aan dinsdag 29 januari 2019

Verschijning

Dylan heeft een edgy kapsel en verft zijn haar blond, terwijl zijn natuurlijke kleur donkerbruin is. Een tijdlang verft hij zijn haar in verschillende neonkleuren zoals roze, paars en geel. Hij heeft hazelnootkleurige ogen. Dylan is 1,80 m lang en weegt ongeveer 89 kg. Wat zijn kledingstijl betreft, hij heeft een passie voor pakken en geniet van elke gelegenheid om ze te dragen. Wat zijn dagelijks leven betreft, kiest hij voor casual looks en draagt ​​hij vaak jeans en T-shirts. Op dit moment heeft hij geen tatoeages op zijn lichaam, terwijl zijn vrouw er een paar heeft, zodat ze hem misschien ooit zal inspireren om een ​​tatoeage te nemen.

Netto waarde

Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Dylan geschat op ongeveer $ 10 miljoen, opgebouwd uit het nastreven van zijn professionele worstelcarrière en het hebben van verschillende contracten voor het promoten van koopwaar. Hij vecht nog steeds en toert nog steeds met zijn professionele worstelshows, dus zijn vermogen zal in de toekomst alleen maar groeien.

Aanbevolen