Beroemdheden

Wie is de vrouw van Edd China, Imogen China? Haar Wiki: Nettowaarde, Kinderen, Leeftijd, Feiten, Familie

Wie is Imogen China?

Imogen China, schijnbaar enig kind, met een onbekende meisjesnaam in 1971, in een onbevestigd deel van Noorwegen, is een 47-jarige blanke pr-manager en bedrijfsexpert van Scandinavische afkomst. Ze is echter misschien het best bekend bij de wereld omdat ze getrouwd is met tv-presentator, uitvinder en monteur Edward 'Edd' John China, die het meest bekend is vanwege zijn aanzienlijke deelname aan de Britse automotive reality-tv-serie Wheeler Dealers, waaraan hij meedeed 2004 en vertrok in 2017. Afgezien van de inspanningen van haar man, heeft Imogen haar eigen carrièresuccessen gehad, hoewel geen enkele openbaar genoeg om haar in de schijnwerpers te plaatsen. Ze is sinds 2000 actief in de soms lucratieve public relations management business.

Afbeeldingsbron

is nicole da silva homo?

Grotendeels een mysterie

Hoewel haar man behoorlijk beroemd is, is er op dit moment heel weinig informatie over Imogen China in de publieke belangstelling. Omdat ze echter een succesvolle zakenvrouw is, zijn enkele mijlpalen in haar carrière goed bekend bij de media. Het is bekend dat ze zich waarschijnlijk in 1989 heeft laten inschrijven, aangezien ze zich in 1990 inschreef voor de BI Norwegian Business School en in 1995 afstudeerde met een masterdiploma in Business and Economics. Voordat ze aan haar carrière begon, was ze betrokken bij meer dan één organisatie, waaronder UFSA (Universal Flash Storage Association) en AIESEC (International Association of Students in Economic and Commercial Sciences, hoewel het acroniem is afgeleid van de Franse versie van de volledige naam, vandaar dat de 'A' en 'I' zijn omgekeerd).

Bekijk dit bericht op Instagram

Een goed begin van 2016! #eddchina #hollywood #happynewyear

Een bericht gedeeld door Edd China (@theeddchina) op 1 januari 2016 om 15:13 uur PST

Carrière: een veelbelovende start

Het is niet bekend wat Imogen deed in de eerste vijf jaar na haar afstuderen, maar het is een feit dat ze in maart 2000 begon te werken als VIP-relatiemanager voor de British Airways London Eye en die positie 19 maanden bekleedde tot september 2001. het jaar daarop werkte ze als Head of External Relations voor Tussaud's Group, waar ze tot eind 2006 bijna vijf jaar bleef. Een belangrijk ding om op te merken is dat de bovengenoemde vrijetijdsgroep wereldwijd de tweede is na Disney. Bij haar volgende baan, vanaf 2006, bekleedde ze de functie van directeur bij Cummfy Banana Ltd, de uitlaatklep van Edd China voor verschillende auto-experimenten en pogingen om wereldrecords te verbreken, en vijf jaar later werd ze directeur van Grease Junkie, de expert van haar man. auto garage. Ze bekleedde deze functie tot 2017 en is momenteel de directeur van de Chinese Volksrepubliek van haar man, gevestigd in Bracknell, Engeland.

We hadden een geweldige tijd bij #EndFest dit weekend. Wie geniet er van de haaienweek @Ontdekking ? pic.twitter.com/g64CDbXk52

— Michelle Brouwer (@MrsMBrewer) 11 augustus 2014

Aanvullende feiten, kinderen en gezin

Het is op zich een interessant feit dat de details over het huwelijk van Imogen en Edd volledig mysterieus zijn gebleven voor de fans over de hele wereld; afgezien van het feit dat ze getrouwd zijn, lijkt niets anders door de twee te zijn onthuld. Het is niet bekend wanneer ze met elkaar zijn gaan daten, wanneer ze zijn getrouwd en of ze überhaupt kinderen hebben. Feit is dat Edd meedeed aan de reality-tv-serie waar hij beroemd om was toen hij al getrouwd was met Imogen. Zij en Edd zijn nog nooit in het gezelschap van kinderen gezien, zelfs niet op de sociale media-accounts van Edd. Het zou dus redelijk zijn om te concluderen dat Edd en Imogen geen kinderen hebben.

Wie is haar echtgenoot?

Geboren Edward John China onder het teken Stier op de 9eMei 1971, in Londen, Engeland, Edd China is een 47-jarige blanke, een tv-presentator, motorvoertuigspecialist, uitvinder en monteur van Engelse afkomst. Afgezien van zijn genoemde aanwezigheid op het scherm in Wheeler Dealers, is Edd ook te zien geweest in verschillende andere auto-tv-shows, zoals Top Gear, Scrapheap Challenge en Auto Trader. Deze verschijningen dankt hij aan zijn reputatie als autokenner en het imago van een vernieuwende denker als het gaat om het ontwerpen van auto's. Om een ​​voorbeeld te noemen, hij zat nog op de universiteit toen hij de Casual Lofa creëerde, een rijdende sofa, en zijn eerste erkende project. Hij ging naar King Edward's School, Witley, een onafhankelijk internaat en dagschool in Surrey. Na zijn toelatingsexamen in 1990 schreef hij zich in aan de London South Bank University, waar hij in 1994 afstudeerde met een graad in engineering en productontwerp. Hij is 201 cm lang, zijn haar is een mix van donker en felgrijs en zijn lichaamsvorm wordt over het algemeen beschreven als normaal.

Wat is de nettowaarde van Imogen China?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Imogen China is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het totale vermogen van Imogen bijna $ 800.000 bedraagt, terwijl het vermogen van Edd China naar verluidt rond de $ 1,5 miljoen is, wat neerkomt op een gecombineerd huishoudensvermogen van $ 2,3 miljoen. Imogen verwierf haar fortuin als relatiemanager en bedrijfsadviseur, het grootste deel van de hoge functies die ze kreeg in de bedrijven van haar man. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, zal het genoemde bedrag waarschijnlijk toenemen.

Edd en Imogen China Camera John, ik en Sound Simon,

Gepost door Wheeler-dealer Aan zondag 15 februari 2015

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van de mysterieuze zakenexpert, haar lengte is 167 cm. Haar haar is helderblond en zijn ogen zijn lichtblauw, terwijl haar lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en vermogen te behouden en mogelijk te vergroten. Het lijkt er echter niet op dat Imogen zich helemaal bezighoudt met het behouden van haar betrokkenheid bij deze trend, aangezien haar aanwezigheid op sociale netwerken momenteel vrijwel alomtegenwoordig is - ze heeft geen Facebook-, Twitter- of Instagram-accounts.

Aanbevolen