Acteurs

Wie is Elden Henson uit The Mighty Ducks? Zijn Wiki: Nettowaarde, Getrouwde Kira Sternbach, Carrière, Kinderen, Over

Wie is Elden Henson?

Geboren als Elden Ryan Ratliff op 30 augustus 1977 in Rockville, Maryland, VS, is hij een acteur, waarschijnlijk nog steeds het best bekend in de wereld als Fulton Reed in de filmserie Mighty Ducks (1992-1996), en meest recentelijk als Foggy Nelson in de tv-serie Daredevil (2015-2018), naast vele andere verschillende rollen die hij tot nu toe in zijn carrière heeft veiliggesteld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik weet niet meer wie ik ben. Dit voelt heel raar, en mijn gezicht is koud.

Een bericht gedeeld door Elden Henson (@sweetbuttermd) op 26 oktober 2016 om 17:44 PDT

Elden Henson Wiki: Het vroege leven, ouders en opvoeding

Elden is de zoon van George Ratliff en zijn vrouw wiens identiteit niet aan het publiek is onthuld. Zijn vader, een acteur, inspireerde zijn zonen om acteren serieus te nemen, en hun moeder zou hen meenemen naar commerciële audities, dus Eldens verlangen om acteur te worden versterkte. Elden heeft twee broers en zussen, Garette Ratliff Henson en Erick Ratliff, die ook acteurs zijn. Elden is de halfbroer van een andere beroemdheid, Ellington Ratliff, die lid is van de band R5. de familie Ratliff woonde in Weehawken, New Jersey, waar hij tot de sluiting naar de Gary Golombek High School ging. Na het toelatingsexamen schreef Elden zich in aan het Emerson College.

Bekijk dit bericht op Instagram

Broeders! #tbt

Een bericht gedeeld door Elden Henson (@sweetbuttermd) op 2 februari 2017 om 17:48 uur PST

Carrièrebegin

Beginnend met optredens in commercials, maakte Elden al snel ook zijn acteerdebuut als Paul Ryan in de soap As the World Turns, toen hij nog maar vijf jaar oud was. In 1985 maakte hij een korte verschijning in de tv-serie Amazing Stories, en vervolgens een kleine verschijning in de film Elvis and Me in 1988. Elden had in zijn vroege jaren moeite om indruk te maken op de acteerscène en had een ondersteunende rol in de komedie. -dramafilm The Mighty Ducks in 1992, die ondanks negatieve recensies toch een cultfilm en een trilogie werd, met vervolgfilms in 1994 en 1996, D2: The Mighty Ducks en D3: The Mighty Ducks. Elden kreeg lof voor zijn prestaties, die hem nieuwe rollen en een verbetering in zijn carrière mogelijk maakten.

Afbeeldingsbron

Stijging naar bekendheid

Elden wilde het momentum gebruiken nadat The Mighty Ducks-films klassiek werden, en als gevolg daarvan kreeg hij rollen in films als het drama Foxfire (1996), met Angelina Jolie, Hedy Burress en Jenny Lewis, en speelde hij in de Golden Globe Award- genomineerde comedy-dramafilm The Mighty (1998), naast Kieran Culkin en Sharon Stone, en had een opmerkelijke rol in de fantasy-horrorfilm Idle Hands in 1999. Elden werd stilaan aantrekkelijker als acteur, wat resulteerde in nog meer succes rollen. Hij verscheen in de avonturendramafilm Cast Away in 2000, met Tom Hanks, Helen Hunt en Paul Sanchez, die twee Academy Award-nominaties ontving en een aantal prestigieuze prijzen won, die Elden vooruit hielpen in zijn carrière. In 2003 speelde hij in de romantische komedie-dramafilm The Battle of Shaker Heights, naast Shia LaBeouf en Amy Smart, en had hij een opmerkelijke rol in de cult-sci-fi thrillerfilm The Butterfly Effect, met Ashton Kutcher in de hoofdrol. Elden zette zijn opkomst naar bekendheid voort en had in 2005 een opmerkelijke rol in de dramafilm Lords of Dogtown, met Heath Ledger als de ster van de film.

Afbeeldingsbron

Voortdurend succes

Nu een ervaren acteur met verschillende opmerkelijke optredens op zijn naam, ging Elden verder met een reeks succesvolle rollen. In 2006 was Elden Gunnars in de veelgeprezen actie-misdaadfilm Déjà Vu, met in de hoofdrollen Denzel Washington, Jim Caviziel en Paula Patton, maar daarna besloot hij de schijnwerpers te verlaten en bleef hij buiten het wereldtoneel tot 2014, toen hij portretteerde Pollux in de sci-fi actie-avonturenfilm The Hunger Games: Mockingjay- Part 1, en herhaalde de rol in het vervolg The Hunger Games: Mockingjay- Part 2 in 2015. Het jaar was behoorlijk vruchtbaar voor Elden, want hij werd gekozen voor de rol van Foggy Nelson in de tv-fantasie-actiedramaserie Daredevil, en is sindsdien verschenen in 39 afleveringen van de Primetime Emmy Award-genomineerde serie. Ook, meest recentelijk, speelde Elden in de komische film Spivak.

Weet je hoe rijk Elden Henson is?

Sinds de lancering van zijn carrière is Elden verschenen in meer dan 50 film- en tv-titels, waarvan sommige zeer succesvol werden, waaronder de trilogie The Mighty Ducks, vervolgens de Hunger Games-films en natuurlijk zijn rol van Foggy Nelson in de tv-serie Daredevil. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Elden Henson is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Henson zo hoog is als $ 5 miljoen. Best indrukwekkend vind je niet?

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik en mijn beste vriend

Een bericht gedeeld door Elden Henson (@sweetbuttermd) op 4 februari 2017 om 8:48 uur PST

Kent u Elden Henson Persoonlijk leven, huwelijk, echtgenote Kira Sternbach, kinderen?

Als het op zijn persoonlijke leven aankomt, is Elden vrij open geweest over de ups en downs in zijn persoonlijke leven; in 2014 trouwde hij met actrice Kira Sternbach en het paar verwelkomde hun eerste kind, een zoon Dodger, op 20 juli 2014. de twee scheidden in 2016 , met vermelding van onverenigbare verschillen. Sindsdien deelt Elden de voogdij over zijn zoon met Kira.

Afbeeldingsbron

Zijn ex-vrouw is actrice en is vooral bekend als Bretagne in de komische film Neighbours in 2014, en ook als Jess in de tv-serie Younger.

Internetpopulariteit

Sinds hij wereldberoemd is, is Elden erin geslaagd zijn populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Instagram. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 18.000 volgers, met wie Elden foto's heeft gedeeld van zichzelf en de plaatsen die hij bezoekt . Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente acteur, dan is dit een fantastische kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's.

Aanbevolen