Acteurs

Wie is Elena Gant? Haar Wiki: Tweeling, Echtgenoot Preston Gant, Nettowaarde, Make-up, Baby's, Gewichtsverlies

Wie is Elena Gant?

Elena Belenkaya werd geboren op de 14eeJuli 1987 in Kazan, Rusland, en beter bekend als Elena Gant, is een reality-tv-persoonlijkheid, die waarschijnlijk het best wordt erkend als de hoofdrolspeler van de Lifetime TV-realityshow Little Women: LA, aangezien ze tot de dwergpopulatie behoort en is beroemd als dwergmodel. Bovendien staat ze bekend als de echtgenote van de alom populaire acteur en muzikant Preston Gant.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zoals altijd verliefd op mijn haar door @chantalxlaurenxhair en @nicholexhair ?‍♀️?‍♀️bij @mothrabeautyparlor

Een bericht gedeeld door Elena Gant (@gantelena) op 18 april 2018 om 13:30 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Elena groeide op in Rusland met haar ouders en twee broers en zussen. Het is bekend dat ze een heel moeilijke jeugd had vanwege haar handicap en lengte - haar ouders bonden haar twee jaar lang vast aan een bed toen ze nog een kind was omdat ze haar gebogen benen wilden corrigeren, wat nog een andere misvorming was die ze had gehad wat haar jeugd nog moeilijker maakte. Ze werd ook wel eens in een vuilnisbak gepropt vanwege haar lengte. Het was niet gemakkelijk om hiermee om te gaan, maar ze slaagde erin overeind te komen en te proberen haar leven te leiden zoals ieder ander.

Ze was altijd al geïnteresseerd in grafisch ontwerp, dus studeerde ze aan de Universiteit van Kazan en na haar afstuderen wilde ze naar de VS verhuizen omdat ze wist dat er meer professionele mogelijkheden waren dan in Rusland. Daarnaast ging ze naar de VS om een ​​conferentie bij te wonen waar kleine mensen samenkwamen om te praten over hun moeilijkheden en manieren om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Toen ze daar eenmaal was, ontmoette ze veel mensen die op haarzelf leken en legde ze waardevolle contacten op.
https://www.facebook.com/LittleWomenLA/photos/a.261687504293261.1073741828.253057715156240/360641794397831/?type=3&theater

Carrière en kleine vrouwen: LA

Over haar carrière gesproken, toen ze naar de VS verhuisde, begon Elena te werken als een dwergmodel dankzij haar geweldige uiterlijk en connecties die ze maakte op de conferentie voor kleine mensen. Ze verscheen in verschillende tijdschriften en trok de aandacht van de producenten van de reality-tv-serie Little Women: LA, die haar een rol in hun show aanbood die ze accepteerde, en sinds 2014 een van de vaste cast in de serie is, uitgezonden op het Lifetime TV-kanaal, en het toevoegen van een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen. De show gaat over dwergvrouwen die in Los Angeles wonen en manieren proberen te vinden om een ​​normaal leven te leiden als andere mensen.

Nieuw seizoen van #littlewomenla première – Nieuwjaarsdag 2015!!! Nog meer drama, liefde en vriendschap!! Maak je klaar!!! pic.twitter.com/55GThvaRaW

— Elena Gant (@ElenaGant) 30 november 2014

Vanwege haar populariteit, geweldige uiterlijk, intelligentie en deftigheid, is Elena verschenen in andere beroemde tv-shows zoals Green and Tosh, Arsenio Hall Show en de komische talkshow Dueling Divas.

Daarnaast is ze geïnteresseerd en extreem getalenteerd in het doen van make-up voor zichzelf en voor anderen, aangezien ze een cursus in het veld heeft afgerond, en nu geeft ze tutorials op haar eigen YouTube-kanaal genaamd EleGant Life, wat ook haar vermogen vergroot.

Elena Gant Netto waarde

Haar carrière begon in 2014 en sindsdien is ze een actief lid van de entertainmentindustrie, vooral bekend als reality-tv-persoonlijkheid. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Elena Gant is, wordt geschat dat de totale omvang van haar vermogen vanaf medio 2018 meer dan $ 2 miljoen is. Ze vergroot ook haar rijkdom door als model in verschillende tijdschriften te verschijnen en door talloze make-uphandleidingen op YouTube te maken.

Persoonlijk leven en tweelingbaby's

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Elena sinds 2014 getrouwd met Preston Gant, een beroemde acteur en muzikant. Ze waren slechts drie maanden aan het daten voordat ze besloten te trouwen - er werd gespeculeerd dat de echte reden achter deze beslissing was het feit dat ze een groene kaart nodig had. Ze genieten echter blijkbaar al enkele jaren van hun huwelijk en verwelkomden in 2016 zelfs een tweeling, Kairo en Xavier.

Bekijk dit bericht op Instagram

Mama en papa lijken meer plezier te hebben met deze taart dan baby's)))?? Bedankt @jenkuhsephotography voor de geweldige fotoshoot!!!! Ook bedankt @noahsboytiques voor de mooie outfits van Kairo en Xavier!!!

Een bericht gedeeld door Elena Gant (@gantelena) op 16 juni 2017 om 12:24 uur PDT

Lichaams metingen

Over haar uiterlijk gesproken, Elena is slechts 132 cm lang en haar gewicht zou rond de 45 kg zijn. Haar lengte is eigenlijk boven het gemiddelde voor dwergen, dus kreeg ze de bijnaam 'Shaq of Little People'. Het was zeer riskant voor haar om zwanger te worden vanwege haar handicap en zeer kleine lengte en gewicht. Ondanks het risico beviel ze van twee gezonde baby's.
https://www.facebook.com/LittleWomenLA/photos/a.253058778489467.1073741827.253057715156240/253058761822802/?type=3&theater

controverses

Elena Gant gaf zichzelf de bijnaam 'Midget Britney Spears' vanwege het feit dat ze op Britney lijkt en ze haar ook gemakkelijk kan imiteren. Als gevolg daarvan werd de show Little Women, waarop Elena die Britney Spears-imitaties deed, geconfronteerd met een juridische bedreiging door de persoon die beweerde de rechten van Britney Spears-impressie te bezitten. Hij dreigde de show en Elena zelf aan te klagen, maar ze slaagden erin om met hem te schikken, zodat het niet voor de rechtbank kwam.

Aanwezigheid op sociale media

Naast haar betrokkenheid bij de entertainmentindustrie als reality-tv-ster, is Elena in haar vrije tijd zeer actief op veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder haar officiële Instagram- en Twitter-accounts, waarop ze een aanzienlijk aantal volgers heeft. . Bovendien heeft ze meer dan 180.000 abonnees op haar Youtube kanaal, en ze heeft ook haar eigen website gelanceerd.

Aanbevolen