Modellen

Wie is Emily Rinaudo? Wiki Biografie, leeftijd, vriend, familie

Wie is Emily Rinaudo?

Emily werd geboren in Chesapeake, Virginia, VS, op 22 januari 1996, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit – ze kreeg bekendheid dankzij haar Instagram-account, terwijl ze ook populair is vanwege haar modellencarrière.

Gepost door Emily Rinaudo Aan woensdag 1 juli 2015

Het vroege leven, het gezin en het onderwijs

Emily is nogal geheimzinnig als het gaat om haar persoonlijke zaken en heeft niets over haar vroege leven met het publiek gedeeld - ze heeft nooit over haar familie of broers en zussen gesproken, dus haar fans geloofden dat ze enig kind was, totdat ze heeft onlangs een video over haar geüpload Youtube kanaal met haar broer Mizkif. Sommige mensen vinden Emily erg slim omdat ze niet verlegen is om haar naakte lichaam online te laten zien, maar de privacy van haar familie respecteert, vandaar dat ze er niet naar verwijst.

Ze studeerde af aan Currituck County High in Barco, North Carolina, en besloot toen geen universitaire opleiding te volgen, maar zich liever te concentreren op haar modellencarrière.

Modellering en Instagram carrière

Je kunt zeggen dat Emily's carrière begon op het moment dat ze in maart 2017 foto's op haar Instagram-account begon te uploaden. Sindsdien uploadt ze voornamelijk foto's zoals selfies en foto's van haar lingerie- en bikinimodelleringsfotoshoots. Een van de grootste prestaties tijdens haar modellencarrière was toen ze finalist werd voor de Maxim's Finest in de zuidelijke groep.

Emily's Instagram-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 1.100 mensen – dit is te wijten aan het feit dat haar andere twee accounts waren uitgeschakeld omdat ze ‘ongepaste inhoud’ uploadde. Instagram heeft een beleid over naaktheid en Emily is het soort meisje dat graag foto's deelt van haar bijna naakte (en naakte) lichaam - het echte probleem is dat ze meestal tepels laat zien op haar foto's, wat in strijd is met de gebruiksvoorwaarden van Instagram. Haar vorige account werd gevolgd door meer dan 200.000 mensen, terwijl het vorige werd gevolgd door meer dan 250.000 mensen.

Bekijk dit bericht op Instagram

??

Een bericht gedeeld door @ oemilyrinaudo op 24 mei 2017 om 12:03 PDT

Emily is ook een YouTuber, aangezien ze haar kanaal op 12 mei 2016 lanceerde, maar de laatste tijd niet zo actief is geweest - het kanaal telt tot nu toe 37 video's en haar beste vriendin Lena the Plug is in veel van hen te zien. Emily's YouTube-kanaal telt momenteel meer dan 6.000 abonnees en heeft meer dan 500.000 views op al haar video's samen.

Emily's vriend en relaties uit het verleden

Net als veel andere modellen en beroemdheden is Emily erg geheimzinnig als het gaat om haar persoonlijke zaken en details over haar vroegere en huidige relaties. Ze heeft nooit iets over haar liefdesleven met het publiek gedeeld, maar het gerucht gaat dat ze een relatie heeft gehad met Connor Keating, die ook een ster op sociale media is. De twee zouden een paar jaar geleden een relatie hebben gehad, maar volgens geruchten waren ze niet te lang aan het daten en gingen ze na minder dan een jaar samen uit elkaar. Het is heel normaal dat mensen die persoonlijkheden op sociale media zijn, andere populaire mensen van internet daten, omdat het een speciaal soort leven is en ze elkaar beter kunnen begrijpen dan anderen.

Emily Rinaudo

Controverses over Emily en haar beste vriend

De twee beste vriendinnen Emily en Lena the Plug, een populaire YouTuber, kregen veel aandacht nadat Lena een interessante video had geüpload. In de video vertelde ze hoe ze haar beste vriendin Emily seks met haar vriendje liet hebben en het helemaal niet erg vond – ze is ook te zien in de video terwijl ze zich voorbereidt om met hen mee te gaan voor een triootje. Niet alleen dat, maar ze vertelde ook dat ze met zijn drieën al eerder samen waren.

Daarnaast gaat het gerucht dat Emily lesbisch of biseksueel is, omdat ze geen probleem heeft met het kussen van andere meisjes.

Wie is Lena de stekker?

Lena the Plug is de beste vriendin van Emily Rinaudo. Ze werd geboren in Glendale, Californië op 1 juni 1991, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is populair vanwege haar Youtube kanaal die ze op 21 augustus 2016 lanceerde. Ze uploadt meestal grappige inhoud, maar vergeet nooit om de video ook sexy te maken - haar kanaal telt momenteel bijna 1,5 miljoen abonnees en meer dan 130 miljoen views van al haar video's samen. De korte beschrijving in haar 'over'-sectie luidt: 'Kom voor de buit, blijf voor mijn onweerstaanbare charme.'

hier is mijn vlog van vandaag aan het spelen @HPWizardsUnite https://t.co/Oj5mbr7DoK pic.twitter.com/bK2W4XM1LL

- LTP (@lenatheplug) 22 juni 2019

Emily's leeftijd, uiterlijk en vermogen

Emily is momenteel 23 jaar oud. Ze heeft bruin haar dat ze meestal zwart verft, ze heeft blauwe ogen, is 1,67 m lang en weegt ongeveer 58 kg. Afgaande op de beschrijving op haar Model Mayhem account, haar vitale statistieken zijn 33-24-37, ze draagt ​​kledingmaat vier en schoenenmaat 8.5.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt haar huidige vermogen geschat op meer dan $ 100.000 en stijgt ze heel langzaam terwijl ze probeert haar oude fanbase opnieuw te verzamelen op haar nieuwe Instagram-account.

Aanwezigheid op sociale media

Emily is ook actief op Twitter – ze lanceerde haar laatste Twitter-account in december 2018 nadat haar vorige werd verbannen vanwege ontoereikende inhoud. Ook al is het hetzelfde wat er met haar Instagram-account is gebeurd, het kan Emily blijkbaar niet schelen, en wil doorgaan met het uploaden van dezelfde soort inhoud die ze eerder uploadde - het nieuwe account telt bijna 800 volgers. Ze heeft een Facebook profiel ook, maar lijkt het alleen te gebruiken om in contact te blijven met haar vrienden en familie, omdat ze de functie 'vriend toevoegen' heeft uitgeschakeld.

Aanbevolen