Producenten

Wie is de echtgenoot van Emily Wickersham, Blake Anderson Hanley? Zijn bio: muzikale carrière, familie, relaties

Wie is Blake Anderson Hanley?

Blake Anderson Hanley is een Amerikaanse muzikant en producer, maar is waarschijnlijk het best bekend als de echtgenote van de Amerikaanse actrice Emily Wickersham, die internationaal bekend staat om haar terugkerende verschijning in de populaire tv-politieprocedureserie NCIS, waarin ze speelde in de rol van Eleanor 'Ellie' Bishop sinds 2013. Blake Anderson Hanley wordt erkend als de frontman van de muziekband genaamd Geest leeuw , dat vooral bekend staat om zijn nummer en gelijknamige muziekvideo Wrong Guy.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb nog steeds niet geluncht wHoOpS @emilywickersham tags #elliebishop #emilywickersham #adamwickersham #blakehansolo #blakeandersonhanley #ncis #family

Een bericht gedeeld door kayleigh??[niet erg actief rn] (@emilywickershamisqueen) op 13 april 2018 om 06:49 uur PDT

Het vroege leven van Blake Anderson Hanley

De exacte datum van de verjaardag van Blake Anderson Hanley is tot op de dag van vandaag niet openbaar gemaakt, maar het is bekend dat hij werd geboren in Palm Beach, Florida, VS. Verdere details over de achtergrond van zijn familie, behalve dat zijn vader een voormalige Australische voetballer Daniel Hanley is die lid was van de Essendon van de Victorian Football League, zijn ook niet aan het publiek onthuld. Behalve dat hij duidelijk van Australische afkomst is van zijn vaders kant, heeft Blake de Amerikaanse nationaliteit, terwijl zijn etniciteit blank is. De details over zijn educatieve achtergrond zijn tot nu toe niet publiekelijk onthuld.

afbeeldingsbron

De carrière van Blake Anderson Hanley

Blake dook in de muziekwereld toen hij samen met gitarist Enrique Lara op de 1NSIn augustus 2016 richtte hij de tropische post-punk indiepop/rockband op genaamd Kin Cayo. Later breidde het duo zich uit tot een viertal, toen Chris Kapica op keyboards en Mike Torres op basgitaar zich bij de band voegden, en de naam van de groep werd veranderd in Ghost Lion. Hun debuut-EP, getiteld Dim Echo, werd uitgebracht in november 2016.

In de loop van de volgende paar maanden bracht de band onder leiding van Blake Anderson Hanley een reeks van drie singles uit - Broken Glass, Way Up en Wolves - die een warm onthaal vond door fans. Hun muziek en teksten spraken over de overgang van de duisternis naar het licht, maar ook over liefde en vriendschap terwijl ze tegelijkertijd een levendige en strandachtige sfeer hadden vol positieve energie.

In januari 2017 brachten Blake en zijn Ghost Lion-band een single uit met de titel: Schoot de zon neer , met teksten over vrijheid, vastberadenheid en overtuigingen, met een pakkende en springerige melodie. Dit werd gevolgd door een andere EP-release, Ballad of St. Panama, bestaande uit vier singles waarvan Verkeerde man werd ook gestreamd in een gelijknamige muziekvideo.

Als je nieuwsgierig bent en graag meer wilt weten over Ghost Lion en hun muziek, volg dan de website van de band of hun officiële profielen op populaire sociale-medianetwerken, waaronder: Facebook , Instagram en Twitter . Hun muziek is ook te vinden via populaire digitale muziekdiensten zoals Spotify en Apple Music of er is een nog betere optie - ga ze live horen tijdens hun maandelijkse optredens in de Mid City Yacht Club in Los Angeles, Californië.

Blake Anderson Hanley en Emily Wickersham

afbeeldingsbron , Blake Anderson Hanley en Emily Wickersham bruiloft

Benieuwd naar het persoonlijke leven van Blake Anderson Hanley en zijn burgerlijke staat, nietwaar? Nou, Blake is sinds 2010 getrouwd met Emily Wickersham. Details over hoe ze elkaar hebben ontmoet en hun relatie begonnen, blijven een mysterie. Emily Kaiser Wickersham werd geboren op de 26eapril 1984 in Kansas, VS, en is een Amerikaanse actrice die, behalve in de bovengenoemde tv-serie NCIS, ook is verschenen in verschillende andere populaire tv-series, waaronder The Sopranos en The Bridge, evenals in films zoals Misschien (2008), Remember Me (2010), I Am Number Four (2011) en in de komische dramafilm Glitch uit 2015, om er maar een paar te noemen.

afbeeldingsbron

Het koppel stapte in het huwelijksbootje op de 23rdNovember 2010 in een privéceremonie op Little Palm Island in de Florida Keys, in het bijzijn van de 150 beste vrienden en familieleden, maar vier dagen later organiseerde het paar een groot huwelijksfeest in de Palm Beach Bath & Tennis Club. Blake Anderson Hanley en Emily Wickersham hebben tot nu toe geen kinderen verwelkomd; ze verblijven momenteel in Los Angeles, Californië. Er zijn geen geruchten over hun buitenechtelijke affaires, dus kan worden geconcludeerd dat ze gelukkig getrouwd zijn? Hoewel er een gerucht ging dat het paar in 2018 scheidde, is het door geen van beiden bevestigd.

De nettowaarde van Blake Anderson Hanley

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel rijkdom deze Amerikaanse muzikant tot nu toe heeft vergaard? Hoe rijk Blake Anderson Hanley is? Welnu, het bedrag van Henley's vermogen wordt geschat op bijna $ 1 miljoen, maar het vermogen van zijn vrouw wordt geschat op meer dan $ 2 miljoen, dus ze lijken een weelderige levensstijl te hebben. Hun activa omvatten ook een Mercedes-Benz 450SLC uit 1976, met een minimale geschatte waarde van $ 10.000.

Als je geïnteresseerd bent om meer inzicht te krijgen in het dagelijkse leven en de carrière van Blake Anderson Hanley, kun je zijn officiële Instagram-profiel volgen - @blakehansolo .

Aanbevolen