Beroemdheden

Wie is Eminems moeder Deborah Mathers? Is ze dood? Haar Wiki: Nettowaarde, Hoogte, Affaire, Echtgenoot, Getrouwd, Geruchten

Wie is Deborah Mathers?

Geboren als Deborah Nelson op 6 januari 1955 in St. Joseph, Missouri, VS, is ze wereldwijd vooral bekend als de moeder van de beroemde rapper Marshal Mathers III, ook bekend als Eminem, van wie je hebt gehoord, toch? De twee hebben echter sinds de jonge leeftijd van Eminem een ​​slechte relatie, voornamelijk vanwege de geestesziekte van Deborah, waarover we later zullen spreken.

Paul roept in deze behind the scenes video voor #TheMonster: http://vevo.ly/XUOVd0

Gepost door Eminem Aan Donderdag 3 april 2014

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Deborah komt uit een gebroken gezin en is het kind van Bob Nelson en Betty Hixson; ze heeft twee broers en twee stiefbroers en -zussen, Betty Renee en Ronnie Pollinghorn, na het hertrouwen van haar moeder. Ronnie pleegde zelfmoord, terwijl Todd in de gevangenis zit nadat hij zijn zwager heeft vermoord, en Steven heeft een beroerte overleefd. Haar stiefvader beledigde haar en om het nog erger te maken, probeerde haar moeder Betty verschillende keren zelfmoord te plegen. Wat haar opleiding betreft, ging Deborah naar de Lancaster High School, maar studeerde niet af, omdat ze op 15-jarige leeftijd trouwde met haar eerste echtgenoot, Marshall Bruce II.

Populariteit door haar zoon, Eminem

Deborah beviel van Marshall Bruce III toen ze nog maar 17 jaar oud was, maar 18 maanden later verliet Deborahs man haar en haar zoon. Ze had een aantal ondergeschikte banen om zichzelf en haar zoon te onderhouden, en woonde op verschillende plaatsen in de VS, voornamelijk Detroit en Kansas City. Mede door stress begon haar relatie met Marshall te verslechteren toen hij Eminem werd, en later zou hij zijn moeder de schuld geven van zijn drugsmisbruik en andere persoonlijke problemen. Toen Eminem begin jaren 2000 een topartiest werd, gebruikte Deborah zijn bekendheid om een ​​deel van die populariteit voor zichzelf te nemen, en slaagde erin een cd uit te brengen met drie nummers, allemaal opgedragen aan haar vervreemde zoon, en een autobiografie te publiceren. zoon Marshall, mijn zoon Eminem. De verkoop van het boek en het succes van de cd hebben zeker bijgedragen aan het vergroten van het vermogen van Deborah.

Eminem

Marshall Bruce III – of Eminem – is een succesvolle rapper en platenproducent, die negen studioalbums heeft uitgebracht, waarvan er zeven bovenaan de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst stonden, meer dan 47 miljoen albums verkocht en 15 Grammy Awards won. Enkele van zijn meest succesvolle albums omvatten The Marshall Mathers LP (2000), The Eminem Show (2002), Encore (2004), Relapse (2009) en Recover (2010). In verschillende nummers sprak hij over het beledigende gedrag van zijn moeder jegens hem, zoals Cleanin' Out My Closet. Hij ontwikkelde een ander alter ego, bekend als Slim Shady, dat hij in zijn liedjes heeft gebruikt als een nogal gewelddadig personage, vaak vloekend in de teksten, wat zijn populariteit blijkbaar alleen maar verbeterde.

Bekijk dit bericht op Instagram

2018 GESTART MET #CITISOUNDVAULT + @IRVINGPLAZA SITE LINK IN BIO: ✅2018 Schema ✅Europe Tix te koop vandaag ✅Meer live data onderweg Photo Credit: @jeremydeputat

Een bericht gedeeld door Marshall Mathers (@eminem) op 2 februari 2018 om 11:18 uur PST

Rechtszaak en verzoening

Toen haar zoon een prominente artiest werd, klaagde Deborah hem aan voor $ 10 miljoen en sprak ze ook slecht over hem, bewerend dat zijn managers teksten schreven in plaats van hem, wat een negatief effect had op hun toch al vervreemde relatie. Toen echter eenmaal bij Deborah borstkanker werd vastgesteld, verzoenden Eminem en zij zich, en hij nam zelfs een lied op als verontschuldiging voor eerdere releases, getiteld Headlights, waarin hij sprak over zijn liefde voor haar, en dat hij altijd van haar zal houden van veraf.

Mislukte huwelijken

Na het einde van haar huwelijk met Marshall Bruce, trouwde ze later met Berger Olsen Au Gres, maar ook dat duurde niet lang, dankzij haar problemen met de geestelijke gezondheid. Ze had toen een relatie met Fred Samara Jr., en ze zouden een zoon Nathan Kane Samara krijgen die in 1986 werd geboren. Haar zoon staat dicht bij Eminem en ze hebben samengewerkt, want Nathan is ook een ervaren rapper.

derde huwelijk

Na verschillende romantische maar kortstondige relaties, vond Deborah blijkbaar het geluk met John Briggs, maar er zijn geen details over wanneer en waar het paar trouwde of dat ze kinderen hebben; misschien doet het er alleen maar toe dat Deborah iemand heeft gevonden die haar gelukkig maakt.

Is Deborah dood?

In 2010 doken geruchten op over de dood van Deborah, toen in een aantal online publicaties stond dat de moeder van Eminem dood is. Ze spraken echter niet over Deborah, maar over Edna Swartz, naar wie Eminem verwees als zijn echte moeder. Edna was er voor hem toen Deborah psychische problemen kreeg en zich grof gedroeg jegens de jonge Marshall, en hij wendde zich tot Edna in de uren van nood. De twee bleven dicht bij zijn volwassen leven, en zelfs enkele liedjes die Eminem ter ere van haar schreef. Hij was er kapot van toen Edna stierf.

Deborah Nelson-Mathers geestesziekte

Naast de diagnose borstkanker heeft Deborah haar hele leven psychische problemen gehad. Haar moeilijke jeugd heeft een stempel op haar gedrukt voor het leven; ze ontwikkelde het Munchausen-syndroom of nagebootste stoornis die aan zichzelf werd opgelegd. Ze raakte verslaafd aan het trekken van aandacht en sympathie voor zichzelf, en overdreef vaak bij het beschrijven van gebeurtenissen die haar waren overkomen. Dit leidde verder tot beledigend gedrag jegens haar zonen.

Weet je hoe rijk Deborah Mathers is?

Hoewel er geen informatie is over de professionele carrière van Deborah, heeft ze enigszins geprofiteerd van het succes van haar zoon, Eminem. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Deborah Mathers vanaf medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Deborah Mathers zo hoog is als $ 700.000. Best behoorlijk, vind je niet, aangezien haar professionele roeping nog onbekend is, en elke cent komt van het succes van haar zoon.

Aanbevolen