Websterren

Wie is EmpLemon? Wiki, leeftijd, gezicht, vriendin, vermogen, familie

Wie is EmpLemon? Wiki-bio

Aaron Lemos is geboren in de VS op 8 februari 1998, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit. Beter bekend onder zijn online pseudoniem EmpLemon, is hij populair vanwege zijn YouTube-kanaal, waarop hij vooral parodievideo's uploadt, terwijl hij bekendheid verwierf nadat hij zijn YouTube-kakserie begon te publiceren.

Het vroege leven en onderwijs

EmpLemon groeide op met het spelen van videogames en het kijken naar films en tv-series. Hij bracht zijn jeugd door in Florida, met zijn vader die niet afstudeerde omdat hij geen geld had om naar de universiteit te gaan, en zijn Chinese moeder, die haar hele jeugd in Azië doorbracht voordat ze naar de VS kwam – aangezien hij niet heeft gesproken over eventuele broers en zussen, wordt hij gekletst om enig kind te zijn.

EmpLemon had een heel kleine vriendenkring toen hij op de middelbare school zat, omdat hij een verwrongen gevoel voor humor heeft dat niet veel mensen begrepen, en ze beschouwden zijn grappen meestal als beledigingen. Hij vond het niet erg, maar besloot zich gewoon te concentreren op die paar mensen die hem begrepen. Hij studeerde af aan de Nease High School en concentreerde zich vervolgens op zijn online carrière in plaats van een hbo-opleiding te volgen.

Carrière van een YouTuber

EmpLemons carrière begon op het moment dat hij zijn YouTube-kanaal lanceerde op 12 maart 2010, met de tekst 'Ik denk dat Lemon mentaal in een neerwaartse spiraal zit, en nu is hij het helemaal kwijt' - er zijn momenteel meer dan 460.000 mensen geabonneerd op het kanaal die ook meer dan 68 miljoen views telt voor al zijn video's.

Een van zijn meest populaire video's is getiteld YouTube-kak: The UNcredibles , die sinds de upload op 16 augustus 2013 meer dan 5,7 miljoen keer is bekeken. Hoewel EmpLemon beroemd werd dankzij zijn YouTube Poop-video's, die altijd geliefd waren bij zijn fans, besloot hij in 2017 over te gaan tot een commentaarformaat en stopte het uploaden van de video's. Hij verklaarde hoe hij begreep dat hij alleen populair werd dankzij dit soort video's, maar niettemin zou stoppen met het maken ervan - zijn commentaarvideo's hebben echter nog steeds een beetje een YouTube-kakstijl. Voordat hij stopte met het maken van deze video's, was hij de trotse eigenaar van de titel van Het meest geabonneerde YouTube-kakkanaal.

Gepost door Whang Aan donderdag 20 december 2018

Mensen kijken graag naar zijn commentaarvideo's vanwege zijn unieke stijl, die speciaal is vanwege zijn oprechtheid, open en kritisch zijn over de praktijken van YouTube en de manier waarop het platform veel geld verdient. EmpLemon is erg zelfbewust en daarom is hij een moeilijk doelwit voor iedereen om hem uit te roepen - een populaire YouTuber Stuart K. Reilly probeerde hem een ​​keer uit te roepen, maar nadat EmpLemon op zijn eigen unieke en originele manier terugschoot, lukte het alleen eindigde met Stuart K. Reilly die zijn abonnees verloor.

EmpLemon heeft ook een tweede YouTube-kanaal genaamd KeizerLime , die hij op 23 maart 2011 lanceerde om als back-up te dienen - er zijn momenteel meer dan 17.000 mensen op geabonneerd, terwijl het ook meer dan zes miljoen views telt bij elkaar op al zijn video's.

Dit kanaal verschilt niet veel van zijn hoofdkanaal, omdat hij dezelfde soort inhoud uploadt, maar minder vaak. EmpLemon is ook een acteur en een producent, zoals hij verscheen in de Staat van de YouTube comedy talkshow, The Wheel of Punishment 2 comedy en Never Ever documentaire talkshow, allemaal opgenomen in 2018.

Wat is YouTube-kak?

YouTube Poop of YTP is een speciaal soort video, dit zijn bewerkte versies van originele video's, met als doel ze humoristischer, godslasterlijker, irritanter, verwarrender, schokkender of dramatischer te maken. Ze worden vaak geüpload naar het YouTube-platform, maar zijn ook te vinden op Newgrounds, Vimeo en Dailymotion - alle video's kunnen worden gebruikt als materiaal voor het maken van YouTube-kak, inclusief tv-series, films, video's van andere mensen, animes en anderen.

YouTube-kak

Persoonlijk leven en relaties

EmpLemon is erg geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, omdat hij geen details over zijn vroegere en huidige zaken met het publiek heeft gedeeld.

Het gerucht gaat dat hij momenteel aan het daten is met een andere (vrouwelijke) YouTuber, die ook een YouTube Pooper was, maar stopte met het maken van deze video's op hetzelfde moment als hij, omdat ze niet gemotiveerd was nadat hij stopte. De twee zouden nu al meer dan twee jaar aan het daten zijn, maar hoe geheimzinnig hij ook is, EmpLemon heeft hier geen commentaar op gegeven, en daarom kan er niets met zekerheid worden gezegd over zijn huidige relatiestatus.

Echter, te oordelen naar zijn sociale media-accounts en zijn geheimhouding, lijkt EmpLemon momenteel vrijgezel te zijn, is hij niet getrouwd en heeft hij geen kinderen.

Hobby's en andere interesses

EmpLemon is een enorme liefhebber van dieren, en dat is de reden waarom hij besloot veganist te worden – hij is erg gevoelig als het gaat om deze zaken en heeft een hekel aan mensen die dieren op een andere manier dan vriendelijk behandelen. EmpLemon kijkt graag naar films en tv-series - hij groeide op met tv kijken, en enkele van zijn favoriete animatieseries zijn The Simpsons en Rick and Morty, terwijl enkele van zijn favoriete films aller tijden Pulp Fiction en Harvey zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

volgende videominiatuur

Een bericht gedeeld door EmpLemon (@emperorlemon) op 4 juni 2019 om 14:07 PDT

Hij brengt het grootste deel van zijn tijd achter zijn computer door met het maken en bewerken van zijn video's, maar hij is ook een grote fan van het buitenleven en houdt ervan om in de natuur te zijn, inclusief bossen en bergen - hij heeft verklaard dat hij met het verstrijken van de jaren de voorkeur geeft aan dieren meer en mensen minder. Hij vecht voor bedreigde diersoorten en doet zijn best om op elke mogelijke manier bij te dragen aan het redden van deze dieren van uitsterven.

Uiterlijk en vermogen

EmpLemon is momenteel 21 jaar oud. Er is niets bekend over zijn uiterlijk, omdat hij zichzelf niet online heeft laten zien. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn vermogen geschat op meer dan $ 300.000, vanaf begin 2020, en neemt het gestaag toe dankzij zijn YouTube-kanaal.

Geheimzinnig online zijn

Terwijl sommige mensen hebben verklaard dat EmpLemon zijn gezicht niet online heeft laten zien omdat hij er misschien niet zo goed uitziet, denken anderen dat dit misschien komt omdat een beetje geheimhouding online goed voor je is, omdat alle informatie die je deelt kan worden gebruikt tegen jij. Een YouTuber werd ooit 'in de maling genomen' toen zijn 'fan' het vliegveld belde waar hij was en meldde dat daar een bom werd geplant terwijl hij zijn echte naam gebruikte - de YouTuber werd onmiddellijk in hechtenis genomen en miste zijn vlucht.

Deze trendy memes uit 2017 zijn zo irrelevant nu dit waarschijnlijk de eerste keer is dat je er in 2 jaar aan denkt.

2019-memes zullen in 2021 nog minder relevant zijn. pic.twitter.com/URKIv9Nlp4

— EmpLemon⬇????♻? (@KeizerLemon) 15 oktober 2019

Hoewel EmpLemon zijn echte naam met zijn fans heeft gedeeld, heeft hij zijn gezicht nog steeds niet laten zien, en het lijkt er niet op dat hij van plan is dit binnenkort te doen.

Aanwezigheid op sociale media

EmpLemon is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit belangrijk is voor zijn carrière als YouTuber. Hij lanceerde zijn Twitter account in juni 2012 heeft zijn Instagram-account slechts vier foto's en hij heeft ook een Facebook-profiel, maar lijkt het alleen te gebruiken om contact te houden met zijn vrienden en familie.

Aanbevolen