Beroemdheden

Wie is de vrouw van Eric Bolling, Adrienne Bolling? Haar Wiki: Meisjesnaam, Leeftijd, Nettowaarde, Carrière, Familie

Wie is Adrienne Bolling?

Adrienne J. Leventhal werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en staat bekend als de vrouw van Eric Bolling, een politiek en financieel commentator, auteur en televisiepersoonlijkheid, vooral bekend van zijn werk voor Fox News.

#TurksLeven

Gepost door Eric Bolling Aan woensdag 29 augustus 2018

De rijkdom van Adrienne Bolling

Hoe rijk is Adrienne Bolling? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Haar rijkdom is ook verhoogd dankzij het succes van haar man, die een vermogen heeft dat wordt geschat op bijna $ 25 miljoen. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Er is zeer weinig informatie bekend over Adrienne en haar leven voordat ze Eric Bolling ontmoette. Er is niets bekend over haar familie, haar jeugd, haar opleiding of haar carrière; zelfs hoe ze elkaar ontmoetten en een relatie begonnen is nog steeds een mysterie. Het is echter bekend dat voordat haar man populair werd op televisie, hij een goederenhandelaar was die werkte bij de New York Mercantile Exchange.

Afbeeldingsbron

Eric Bolling

Haar man klom op in de gelederen van NYMEX om daar een van de raad van bestuur te worden, waar hij vijf jaar diende. Hij was te zien in verschillende publicaties, waardoor hij werd uitgenodigd om de CNBC-show Fast Money te helpen ontwikkelen. Daarna verhuisde hij naar het Fox Business Network, werd een van hun financiële analisten en presenteerde de show 'Happy Hour. Hij heeft zijn deel van de controverse met het bedrijf gehad en werd ooit beschuldigd van racisme vanwege opmerkingen die hij maakte over president Barack Obama, waardoor hij zich publiekelijk verontschuldigde.

Hij diende als co-host op het Fox News Channel The Five, en begon zich te verdiepen in politieke en culturele onderwerpen. Hij botste vaak met een andere co-host, Bob Beckel, wat vaak leidde tot verhitte uitwisselingen, hoewel de twee hebben verklaard dat ze wederzijds respect voor elkaar hebben. Eric was ook te gast bij shows zoals Fox & Friends, The O'Reilly Factor en The Glenn Beck Show. Voordat hij Fox News verliet, werkte hij aan de show Fox News Specialists, samen met Eboni Williams en Katherine Timpf, die de show The Five zou vervangen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Eric Bolling (@ericbolling) op 27 maart 2015 om 16:47 PDT

Huwelijk en beschuldigingen

Adrienne en Eric trouwden in 1997 en kregen een jaar later een zoon. Haar man staat bekend als katholiek en zij deelt dezelfde mening. In 2017 werd Eric ervan beschuldigd onzedelijke sms-berichten en foto's te hebben gestuurd naar verschillende collega's van Fox News en het Fox Business Network. Volgens een artikel van HuffPost hebben deze gebeurtenissen bij verschillende gelegenheden plaatsgevonden. Nadat de informatie openbaar was gemaakt, werd Eric geschorst in afwachting van een onderzoek. Voormalig Fox News-gast Caroline Hedman legde verder een verklaring af dat Eric ongewenste seksuele avances naar haar deed. Zijn advocaat verklaarde publiekelijk dat dergelijke communicatie niet plaatsvond, en hij diende vervolgens een rechtszaak van $ 50 miljoen in wegens laster tegen freelance schrijver Yashar Ali, die het verhaal voor de publicatie schreef. Ali verklaarde dat hij de nauwkeurigheid van zijn artikel handhaaft en zijn bronnen zal beschermen. Een maand later, Fox News gescheiden met Eric, en Fox News Specialists werd vervolgens geannuleerd.

Afbeeldingsbron

dood van zoon

Na het schandaal van zijn vader werd de zoon van Adrienne, een student aan de Universiteit van Colorado, dood aangetroffen - uit een onderzoek bleek dat hij stierf aan een overdosis drugs, waarbij hij drugs gebruikte die opioïden bevatten. Er gingen geruchten dat de dood een zelfmoordpoging was, hoewel het nooit is bevestigd, en het paar heeft geen commentaar gegeven op wat er is gebeurd. Ondanks de kwestie bij Fox en de dood van hun zoon, blijft Adrienne haar man steunen. Volgens rapporten wonen ze de mis bij en gaan ze vijf dagen per week naar de St. Patrick's Cathedral om kaarsen aan te steken.

Adrienne Bolling op sociale media

Net als echtgenotes van verschillende televisiepersoonlijkheden, handhaaft Adrienne haar privacy door niet online aanwezig te zijn, vooral op sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Dit is een van de redenen waarom er zo weinig informatie over haar is.

Gepost door Eric Bolling Aan woensdag 3 januari 2018

Haar man daarentegen is erg actief online, met name op Twitter. Hij promoot een nieuwe show genaamd America, die wordt uitgezonden op CRTV. Sinds hij terugkeerde naar het publieke oog, is hij zeer uitgesproken tegen drugs, en is begonnen samen te werken met verschillende organisaties om de verspreiding van opioïden te helpen voorkomen. Hij plaatst ook zijn recente televisiesegmenten en heeft na zijn verlies steun gekregen van president Donald Trump. Adrienne is zoals altijd grotendeels op de achtergrond gebleven en heeft geen uitspraken gedaan over het verlies van haar zoon.

Aanbevolen