Beroemdheden

Wie is Erobb221? Wiki Bio, leeftijd, vriendin, verbannen, broer

Wie is Erobb221?

Erobb221 werd geboren op 20 februari 1996 in Missouri, VS, en is een Twitch-streamer, vooral bekend door het streamen van videogamecontent van games zoals League of Legends en PlayerUnknown's Battlegrounds. Hij is ook de jongere broer van een andere populaire streamer – loltyler1 – die bekend staat om zijn League of Legends-content.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het leven leven ?

Een bericht gedeeld door Eric (@ erobb221) op 29 aug. 2018 om 13:58 PDT

De rijkdom van Erobb221

Hoe rijk is Erobb221? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in streaming. Hij heeft talloze kansen gekregen dankzij zijn online bekendheid en heeft ook controverse veroorzaakt waardoor hij verschillende keren van het Twitch-platform werd verbannen.

Het vroege leven en onderwijs

Er is heel weinig bekend over het leven van Robb voordat hij online beroemd werd. Het is bekend dat hij opgroeide met een oudere broer Tyler, en beiden waren erg geïnteresseerd in videogames. Hij zag het echter nooit echt als een potentiële carrière, en nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef hij zich in bij Culver-Stockton College .

Erobb221

Het is een liberal arts college, een vierjarige residentiële universiteit die praktische leerervaringen biedt. Het is gelegen op 140 hectare met uitzicht op de rivier de Mississippi. Het werd aanvankelijk opgericht als een christelijke universiteit in 1853 en was gecharterd om zowel mannen als vrouwen te bedienen. Het college heeft meer dan 800 studenten aanwezig. Het was tijdens Robb's tijd op de universiteit dat zijn oudere broer een beetje succes begon te krijgen met het streamen van videogames op Twitch. Hij raakte er ook in geïnteresseerd en zag het als een potentiële carrière omdat het hem een ​​inkomen zou opleveren en tegelijkertijd iets zou doen waar hij erg in geïnteresseerd was.

Twitch-streaming

Erobb heeft zijn eigen account opgezet op Zenuwtrekking , en begon zichzelf te streamen door videogames te spelen. Twitch is een streamingplatform dat oorspronkelijk werd opgericht om zich te concentreren op livestreaming van videogames, hoewel het later meer soorten streams omvatte, zoals In Real Life (IRL). Het werd opgericht in 2011 en was alleen bedoeld als een spin-off van Justin.tv, maar later besloot het personeel al hun inspanningen op Twitch te richten vanwege de groeiende interesse in het streamen van videogames. Vanaf 2018 heeft het platform maandelijks meer dan 2,2 miljoen omroepen en meer dan 15 miljoen dagelijkse gebruikers.

Gelukkig 4 ​​juli =) pic.twitter.com/SYQ61In2t3

- Eric (@Erobb221) 4 juli 2018

Hij begon in de voetsporen van zijn broer te treden en speelde veel van de videogame League of Legends. De game wordt uitgegeven door Riot Games en is gratis te spelen met opties om verschillende cosmetica te kopen met echt geld. Spelers besturen een summoner die een kampioen bestuurt met unieke vaardigheden. Hij werkt vervolgens samen met anderen om te strijden tegen een vijandelijk team van kampioenen. Het eerste team dat de Nexus van de ander in het hart van hun basis vernietigt, wordt tot winnaar uitgeroepen. De game heeft veel positieve reacties gekregen en is sinds de release in 2009 steeds populairder geworden.

Recente inspanningen en controverses

Terwijl hij lange tijd League of Legends speelde, besloot Robb uiteindelijk dat het tijd was om verder te gaan met de game en raakte hij geïnteresseerd in andere nieuw uitgebrachte games. Hij begon veel van de videogame te spelen PlayerUnknown's Battlegrounds , die is geïnspireerd op de Japanse film Battle Royale, en waarbij een speler of team vecht op een grote kaart met 100 spelers, waarbij de overlevende wordt uitgeroepen tot winnaar. De game heeft ook een kleiner kaartgebied, wat bijdraagt ​​aan de complexiteit van de game.

Hij streamde ook andere games en werkte vaak samen met vrienden die ook streamers zijn. Hij heeft tijdens zijn jaren van streaming controverse getrokken, aangezien hij verschillende keren is verbannen en hersteld door Twitch. Volgens verschillende bronnen wordt hij vaak verbannen wegens schendingen van het beleid van de website, die vaak te maken hebben met seksueel of racistisch commentaar en andere beschuldigingen. Het beleid van Twitch wordt vaak bijgewerkt, dus het is voor veel streamers het onderwerp van controverse geweest. Hij heeft kritiek geuit op het gebrek aan duidelijkheid als het gaat om het beleid van Twitch.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over Robb's romantische relaties. Hij is niet erg openbaar geweest over dit aspect van zijn leven en houdt het liever buiten de schijnwerpers. Hij is openlijk kritisch geweest over de mogelijke dubbele standaard als het gaat om het beleid van Twitch – dit komt nadat verschillende andere mannelijke Twitch-streamers werden verbannen vanwege seksueel suggestieve inhoud, terwijl vrouwen die hetzelfde doen niet eens worden opgemerkt. Desondanks blijft hij streamen omdat het zijn belangrijkste bron van inkomsten is.

Net als veel Twitch-streamers is hij online actief via accounts op sociale media. Hij heeft meer dan 4.000 volgers op de website Instagram, die voornamelijk persoonlijke foto's laat zien, en veel komische inhoud, waaronder slechte cosplays van verschillende populaire personages. Hij heeft ook een Twitter-account met meer dan 34.000 volgers, waarop hij zijn dagelijkse inspanningen plaatst, inclusief foto's naast vrienden. Volgens zijn Twitch-profiel heeft hij onlangs een graad in de rechten afgerond. Hij heeft ook een YouTube-account met meer dan 9.000 abonnees, en hij plaatst voornamelijk videoblog (blog) inhoud en stream-hoogtepunten.

Van algemeen belang is Robb naar verluidt 1,80 meter lang.

Aanbevolen