Acteurs

Wie is ESPN-nieuwspresentatrice Antonietta Collins? Haar Wiki: Getrouwd, Echtgenoot, Affaire, Familie, Feiten, Nettowaarde, Nationaliteit

Wie is Antonietta Collins, het ESPN-nieuwsanker?

Geboren Antonietta Gonzalez-Collins onder het teken Schorpioen op de 22ndvan november 1985, in Mexico-Stad, Mexico, Antonietta 'Toni' Collins is een 32-jarige Latijns-Amerikaanse Mexicaanse tv-journalist en nieuwslezer, nu met Amerikaans staatsburgerschap. Ze is misschien het best bekend om haar significante aanwezigheid op het scherm op televisie als ESPN-nieuwsanker op SportsCenter. Ze heeft de afgelopen tien jaar een aantal andere functies bekleed bij verschillende tv-zenders in het soms lucratieve beroep van tv-journalistiek.

Bekijk dit bericht op Instagram

️?⚡️ @nnnouraa ⚡️ ?? ‍♀️⚡️ @fionadakaj #NGGGJ

Een bericht gedeeld door Antonietta Collins (@antoniettaespn) op 8 juni 2018 om 18:01 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Antonietta's ouders kwamen oorspronkelijk uit Veracruz, maar verhuisden later naar Mexico-Stad, waar ze opgroeide met haar oudere zus. Haar moeder is de bekroonde journaliste en de auteur van zeven bestsellers - Maria Antonieta Collins. De identiteit en het beroep van haar vader zijn onbekend, maar hij en haar moeder scheidden in 1992. Maria trouwde later met een scheepsarchitect genaamd Fabio Fajardo, die helaas in 2006 aan nierkanker stierf. Volgens haar opleiding ging ze naar de middelbare school in Mexico-Stad, waar ze ook uitblonk in voetbal, en werd geselecteerd voor de Mexicaanse Women's U19 nationale voetbalteam. Na haar toelatingsexamen verhuisden haar ouders naar Miami, Florida, VS; nadat ze al een bezoek had gebracht aan haar zus in Canton, Ohio, waar ze een tournee maakte langs de University of Mount Union, schreef ze zich daar in als hoofdvak mediastudies, waar ze in 2007 afstudeerde met een Bachelor of Science-graad in communicatie en een minor in sportmanagement. Professors is bekend als Mark Bergmann, de manager van WRMU 91.1 FM, die haar aanmoedigde om haar huidige carrière voort te zetten.

Carrière

Terwijl ze nog op de universiteit zat, liep Antonietta stage voor de Cleveland Cavaliers en het CHL-team Youngstown SteelHounds, waarbij ze spelers voor en na de wedstrijd interviewde. Haar eerste echte baan was die van assistent bij Univision in Miami. Ze werd later ingehuurd door een CBS-filiaal als sportverslaggever in St. Petersburg, waar ze bleef tot 2009, toen ze naar Rio Grande Valley in Texas verhuisde als nieuwsverslaggever voor de Spaanse zender KNVO TV 48 Univision, evenals voor Fox2 News. Ze zou ook invallen als sport- en weeranker en rapporteren in zowel het Spaans als het Engels. Later ging ze door naar de in Dallas gevestigde partner Deportes 23 van de Univision, waar ze een anker en verslaggever was, en ook de lokale sportshow van Univision 23 produceerde, getiteld Accion Deportiva Extra, die ze ook verankerde. Ze werd uiteindelijk gepromoveerd tot de functie van presentator van de ochtendshow van Despierta America, en diende ondertussen ook op de shows Primer Impacto en Contacto Deportivo. In 2013 deed ESPN haar een beter aanbod, en ze stapte over als lid van het digitale mediateam, waar ze tal van promoties doormaakte tot ze uiteindelijk het anker van Sportscenter werd in februari 2016, waar ze nu nog steeds is.

hou van het leven

Wat de romantische betrokkenheid van Antonietta betreft, kan niet veel met zekerheid worden gezegd. Tot nu toe is er geen controverse geweest rond haar seksualiteit, ondanks het feit dat ze niet bekend is in een relatie met een man, en dat ze niet eens is gezien bij een evenement in mannelijk gezelschap . De ster zelf kiest ervoor om de fans hierover in het ongewisse te laten, en totdat ze besluit meer te onthullen, blijft haar relatiestatus onbekend.

Mijn kleine meisje Valentina ️? #AdoptDontShop #Redden #PuppyLov pic.twitter.com/JnUREEJVVq

- Antonietta Collins (@AntoniettaESPN) 18 juni 2018

Haar moeder

Geboren Maria Antonieta Collins Flores op de 12evan mei 1952 in Coatzacoalcos, Veracruz, Mexico, Antonietta's moeder is een 66-jarige viervoudig Emmy Award-winnende journalist, waarvan twee National Emmy's, en ze heeft ook de Edward Murrow Award. Ze is wereldberoemd vanwege haar prestaties in de journalistiek, zoals de opvolgster van Maria Celeste Arraras, een van 's werelds 20 machtigste vrouwen, volgens het tijdschrift Newsweek. Antonietta dankt een groot deel van haar bekendheid aan de erfenis van haar moeder.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkig ?? Moederdag baas @collinsoficial !! Moge je nooit vergeten hoe trots ik op je ben ... wat je hebt bereikt en wat nog moet worden overwonnen. TQM❤️? #LaMotherShip

Een bericht gedeeld door Antonietta Collins (@antoniettaespn) op 10 mei 2018 om 10:34 uur PDT

Wat is de nettowaarde van Antonietta Collins?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Antonietta Collins medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Antonietta's opgebouwde rijkdom bijna $ 4 miljoen bedraagt, terwijl haar jaarsalaris $ 200.000 zou zijn, grotendeels geholpen door haar successen in de nieuwsindustrie, terwijl de grootste bijdrage afkomstig is van haar langdurige aanwezigheid op televisie als het ESPN-nieuwsanker op Sports Center. Naarmate haar carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen.

Gepost door Antonietta Collins Aan maandag 19 september 2011

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke eigenschappen van het ervaren anker, wordt gezegd dat haar vitale statistieken 32-25-34 zijn, haar lengte 1,73 m en haar huidige gewicht 54 kg. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen omschreven als fit, terwijl haar haarkleur donkerbruin is, evenals haar ogen.

Aanwezigheid op sociale media


Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve ankers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om de populariteit van de tv-bedrijven waar ze werkzaam zijn, en dus hun eigen bedrijf, te vergroten. netto waarde. Antonietta zelf lijkt een vaste abonnee te zijn, zo niet het leidende voorbeeld van deze beroemdheidstrend, aangezien ze vrij alomtegenwoordig is op de meeste sociale netwerken. Haar Facebook-account wordt gevolgd door meer dan 3.000 mensen, haar Twitter-account door een veel hogere 80.000 fans en haar Instagram-account heeft meer dan 65.000 volgers.

Aanbevolen