Ceo's

Wie is de echtgenoot van Eva Longoria, Jose Antonio Baston? Zijn Wiki: eerste vrouw Natalia Esperon, Nettowaarde, Miljardair, Bruiloft, Hoogte, Familie

Wie is de echtgenoot van Eva Longoria, Jose Antonio Baston?

Jose Antonio Baston Patino werd geboren op 13 april 1968 in Mexico City, Mexico, en is een zakenman, vooral bekend als de president van Televisa. Hij staat ook bekend om zijn huwelijk met actrice Eva Longoria.

Proficiat aan Eva Longoria en Jose Antonio Baston! Het stel is verloofd: https://t.co/AYLCDMwRGW pic.twitter.com/QIV2vJs03Q

- EN! Nieuws (@enews) 13 december 2015

Het vermogen van Jose Antonio Baston

Hoe rijk is Jose Antonio Baston? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 12 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, nadat hij sinds de jaren negentig actief was in zijn inspanningen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege jaren en carrière

Er is heel weinig informatie bekend over de jeugd van Jose Antonio of hoe hij zakelijke ambities kreeg, maar hij ontwikkelde een interesse in het bedrijfsleven en de media in het bijzonder, wat hem uiteindelijk leidde tot succes en vermogen. Uiteindelijk trad hij toe tot het bestuur van het Mexicaanse massamediabedrijf Televisa, dat bekend staat als het grootste in Latijns-Amerika en de Spaanssprekende wereld. Het bedrijf heeft banden met tal van grote internationale bedrijven.

Televisa werkt samen met Univision in de VS om de programmering te helpen uitzenden, en de twee hebben een exclusief contract. Gedurende de tijd dat hij bij het bedrijf kwam, was het het tijdperk van Emilio Azcarraga Jean - het bedrijf nam in die tijd de controle over tal van aspecten van de industrie, zoals programmering, kabeltelevisie, radioproductie, sportteams, bedrijfspromotie en filmdistributie. De sterke invloed van het bedrijf heeft het mogelijk gemaakt om de meningen in het land te helpen vormen. Zijn werk bij het bedrijf heeft geholpen om zijn vermogen aanzienlijk te verhogen, en zijn vaardigheden leidden er vervolgens toe dat hij in 2017 president van het bedrijf werd. Hij is de eerste leider die geen lid is van de Azcarraga-familie, aangezien het bestuur een behoefte constateerde om nieuw leiderschap te hebben vanwege de enorme daling van het aantal kijkers van Televisa, veroorzaakt door de populariteit van videostreamingdiensten en bedrijven zoals Netflix.

Romantisch verleden

In 1995 is bekend dat Baston trouwde met actrice Natalia Esperon, die ook als model werkte. Ze was te zien in verschillende Mexicaanse films en tv-shows van de jaren 1990 tot de jaren 2000, en won een paar prijzen. Het paar zou drie kinderen krijgen, waaronder een tweeling, maar een van de tweeling stierf een paar dagen na de geboorte, wat zou rock hun relatie, en de twee scheidden uiteindelijk in 2005.

Baston zou Eva Longoria vervolgens in 2013 via wederzijdse vrienden ontmoeten, maar het klikte pas zes maanden later. Eva is vooral bekend van haar vertolking van Gabrielle Solis in de televisieserie Desperate Housewives, die liep van 2004 tot 2012 en waarvoor ze talloze nominaties ontving. Ze wordt door verschillende publicaties beschouwd als een van de mooiste vrouwen ter wereld en heeft modellencontracten met verschillende bedrijven, waaronder L'Oreal, Hanes en New York & Co.

Bekijk dit bericht op Instagram

#EvaLongoria, 43, pronkte zaterdagavond met haar babybuik om de 50ste verjaardag van echtgenoot #josebaston te vieren in restaurant Mr. Chow in Beverly Hills. #zwanger x zwangerschap x #babybump ?SPW/Splash News

Een bericht gedeeld door HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) op 15 april 2018 om 12:47 uur PDT

Relatie en huwelijk met Eva Longoria

Een van de dingen die de twee hebben geholpen om contact te maken, is het feit dat Jose Antonio niets wist over Desperate Housewives, wat Longoria verfrissend vond. De twee zouden twee jaar daten voordat hij haar ten huwelijk vroeg tijdens een romantische trip naar Dubai. Volgens rapporten had hij zes maanden gepland en hoewel details van het voorstel niet zijn getoond, merkte Longoria op dat hij de lat voor mannen overal verhoogde, in de show CONAN. Baston en Longoria zouden begin 2018 een kind krijgen.

Longoria is ook al vier jaar getrouwd geweest met professionele basketbalspeler Tony Parker van het team van de National Basketball Association (NBA), de San Antonio Spurs, voordat hij scheidde vanwege onoverbrugbare verschillen. Volgens rapporten ontdekte ze dat Parker een nieuwe relatie aan het ontwikkelen was.

Is Jose Antonio Baston op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over Baston is, is het feit dat hij niet online aanwezig is op accounts die zijn gekoppeld aan Twitter, Facebook of Instagram. Er zijn talloze foto's van hem online, omdat hij vaak met zijn vrouw op evenementen verschijnt en door paparazzi is gefotografeerd als ze weg zijn. Jose is echter grotendeels anoniem betrokken bij filantropisch werk. Zijn vrouw is daarentegen erg actief op sociale media, zoals typisch is voor actrices - ze heeft een Instagram-account waarop enkele van haar dagelijkse inspanningen te zien zijn, waarbij ze onlangs berichten plaatst over de succesvolle geboorte van hun kind. Ze promoot ook enkele van haar recente projecten en inspanningen zoals te zien is op haar Facebook-pagina. Haar sociale media-pagina's delen vaak hetzelfde type inhoud.

Aanbevolen