Beroemde Echtgenoten

Wie is Evelyn Melendez? Is ze nog steeds getrouwd met Jordan Knight? Wiki-bio

Wie is Evelyn Melendez?

Evelyn Melendez is een model, maar ze is beroemd geworden door haar huwelijk met popsensatie Jordan Knight; de twee zijn samen sinds het midden van de jaren '90. Ze trouwden in 2004 en genieten blijkbaar nog steeds van hun tijd samen, ondanks geruchten dat ze uit elkaar zijn.

Dus wil je meer weten over Evelyn , van haar kinderjaren tot de meest recente gebeurtenissen in haar leven? Wel, zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je voorstellen aan de vrouw van Jordan Knight.

Is Evelyn Melendez nog steeds getrouwd met Jordan Knight?

Nou, het korte antwoord op deze vraag zou ja zijn. Het begin van hun relatie gaat terug tot 1996 toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, waarna de twee een romantische relatie begonnen relatie wat er al snel toe leidde dat Evelyn zwanger werd - ze beviel van hun eerste kind, Dante Jordan, geboren op 25 augustus 1999. Het paar zette hun relatie voort en vijf jaar later kroonde ze hun liefde met een huwelijksceremonie, die nogal privé was, zoals aanwezig waren er alleen familie en beste vrienden. Het tweede kind van het paar, Eric Jacob, werd geboren op 21 februari 2007. In de afgelopen jaren kwamen Jordan's buitenechtelijke affaires aan de oppervlakte, zoals met actrice en model Shanna Moakler, die ongeveer een jaar duurden, voordat hij de romance beëindigde en opnieuw ontbrandde met Evelien. De twee zijn blijkbaar nu gelukkig en werken aan hun verschillen.

Evelyn Melendez Wiki: Leeftijd, Jeugd, Onderwijs

Helaas is Evelyn een nogal geheimzinnig persoon en informatie over haar leven is minimaal in de media. Daarom is er geen informatie wanneer en waar ze is geboren, wie haar ouders zijn en of ze broers of zussen heeft of niet. Ook haar opleidingsachtergrond blijft onbekend bij de media. Hopelijk verandert Evelyn van gedachten en begint ze details uit haar leven met het publiek te delen. Voorlopig heeft ze besloten weg te blijven van de publieke belangstelling, ondanks de enorme populariteit die haar man geniet. Ze wordt zelden met hem gezien op grote evenementen, hoewel ze een paar foto's op sociale media hebben gedeeld, zoals: deze , onder vele anderen.

Jordan Knight en Evelyn Melendez

Evelyn Melendez Echtgenoot, Jordan Knight

Nu we informatie over Evelyn hebben gedeeld, laten we wat informatie delen over haar man, Jordan Knight.

Geboren als Jordan Nathaniel Marcel Knight op 17 mei 1970 in Dorchester, Massachusetts, VS, maar is van Canadese afkomst; zijn ouders zijn allebei geboren in Canada, zijn vader in Meaford, Ontario, en zijn moeder in Dunnville, Ontario. Hij heeft vijf broers en zussen, Allison, David, Christopher, Sharon en Jonathan, en hij is de jongste.

Fijne dinsdag! ??

Gepost door Jordan Ridder Aan dinsdag 28 augustus 2018

Carrièrebegin, New Kids on the Block, Rise to Stardom

In 1984 werd hij een deel van de boyband New Kids on the Block, samen met zijn broer Jonathan, terwijl andere leden Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood waren. Naast zingen zou hij ook piano en keyboard gaan spelen. In de eerste aflevering bestond de band tot 1994, gedurende welke tijd ze een wereldwijde sensatie werden. Ze brachten vijf studioalbums uit, New Kids on the Block (1986), wat hun debuut was, en het bereikte nummer 25 op de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst en behaalde driemaal platina, daarna Hangin' Tough (1988), wat hun eerste album werd. Nummer 1 album in de Billboard 200-hitlijst en het behaalde meerdere platina-status in de VS. Voordat ze uit elkaar gingen, brachten ze nog drie studioalbums uit Merry, Merry Christmas (1989), Step by Step (1990), wat hun tweede nummer 1-album was, en Face the Music, hun laagste album met een piek op slechts nr. 37.

De band kwam in 2007 weer bij elkaar en heeft sindsdien twee studioalbums The Block en 10 uitgebracht in respectievelijk 2008 en 2013. Het succes van de band maakte van Jordan een stermuzikant.

Bekijk dit bericht op Instagram

Cleveland Rocks!! Dankjewel Ohio! ?? #mixtapetour2019

Een bericht gedeeld door Jordan Ridder (@jordanknightofficial) op 5 mei 2019 om 10:56 uur PDT

Solo carriere

Vijf jaar na de ontbinding van de New Kids on the Block lanceerde Jordan zijn solocarrière; zijn eerste single Give it to You piekte op nummer 10 in de Billboard Hot 100-hitlijst, die werd gevolgd door het debuutstudio-album Jordan Knight (1999). Het album bereikte nummer 29 op de Billboard 200-hitlijst. Zijn volgende studioalbum was Love Songs uit 2006, wat niet helemaal succesvol was, maar in 2011 bereikte hij opnieuw het sterrendom met zijn derde soloalbum Unfinished, dat nummer 48 bereikte in de Billboard 200-hitlijst en in de Top 10 van de Amerikaanse onafhankelijke albums terechtkwam, zoals het piekte op nummer 8.

Jordan Knight Netto waarde

Jordan's carrière begon toen hij nog maar 14 jaar oud was en is sindsdien een gerenommeerd muzikant, zanger en songwriter. Zijn succes heeft zijn rijkdom alleen maar vergroot, dus laten we eens kijken hoe rijk Jordan Knight is, vanaf begin 2019. Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Knight zo hoog is als $ 18 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is. je gaat akkoord? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Aanbevolen