Websterren

Wie is op ontdekkingstocht met Josh? Nep? Wiki, vermogen, vriendin

Wie is op ontdekkingstocht met Josh?

Josh - achternaam onbekend - werd geboren op 20 maart 1993 in Rhode Island, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van zijn kanaal genaamd Exploring with Josh, waarin hij zich richt op het verkennen van verlaten en vergeten locaties. Hij heeft ook videoblogvideo's (vlogvideo's) gemaakt waarin hij naar veel ongebruikelijke locaties reist.

De nettowaarde van verkennen met Josh

Hoe rijk is Exploring with Josh? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 800.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn berichtgeving over voorheen onbekende, of onbeminde en verlaten plaatsen heeft hem veel aandacht opgeleverd en heeft ook tot controverse geleid.

Bekijk dit bericht op Instagram

ROZE Dreamland longsleeves nu hier! Link in bio!

Een bericht gedeeld door Josh (@exploringwithjosh) op 2 Sep 2019 om 12:21 PDT

Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en het begin van YouTube

Er is bijna geen informatie over het verleden van Josh voordat hij beroemd werd online op YouTube, omdat hij het meeste over dat deel van zijn leven buiten het publiek houdt. Het is bekend dat hij van Frans-Canadese en Oekraïense afkomst is en door zijn ouders samen met twee broers in Rhode Island is opgegroeid; er zijn geen details gedeeld over zijn opleiding.

Het is bekend dat hij op jonge leeftijd graag danste en ervan genoot breakdance , waardoor hij meer leerde en zijn vaardigheden ontwikkelde in de streetdance. Uiteindelijk zag hij het potentieel om zijn vaardigheden als b-boy te delen via de website YouTube. De website is een van de meest populaire op internet en wordt door Alexa Internet als tweede gerangschikt in termen van verkeer. Gebruikers kunnen hun eigen video's maken en uploaden naar hun eigen kanaal zodat anderen ze kunnen bekijken.

Op ontdekkingstocht met Josh

In de loop der jaren is de website qua inhoud gegroeid met talloze soorten video's die nu beschikbaar zijn, waaronder educatieve video's, vlogs, clips van televisieprogramma's, filmtrailers, livestreams en nog veel meer.

Op ontdekkingstocht met Josh

Zijn interesse in breakdance zou afnemen naarmate hij ouder werd, en zijn banden met zijn b-boy-groep begonnen ook te vervagen, waardoor hij het zat werd om breakdance-video's op YouTube te maken. Een van de andere interesses die hij in de tussentijd ontwikkelde, was vloggen, omdat hij een aantal van zijn reiservaringen online wilde delen.

Dit bracht hem ertoe zijn tweede en belangrijkste kanaal , wat Exploring with Josh zou worden. Het kanaal begon met het maken van vlogs van hemzelf die naar verschillende locaties in de VS reisde, waaronder roadtrips en langlaufen, en zich overgeven aan avontuurlijke activiteiten. Hij merkte echter dat hij aandacht begon te trekken toen hij zichzelf documenteerde dat hij zich in een verlaten asiel bevond, waarin hij griezelige items vond. Met de interesse in deze vlog besloot hij zich meer op dat soort video's te concentreren en onderzoek te doen naar andere verlaten locaties die hij zou kunnen bezoeken.

Rise to Fame en recente inspanningen

Naarmate hij meer video's van zichzelf maakte en beelden maakte van verlaten of taboe-plaatsen, groeide zijn populariteit op de site en al snel had hij meer dan drie miljoen abonnees. Zijn populariteit en de inkomsten die hij met zijn video's verdiende, zouden zijn verdere reizen over de wereld met zijn cameraploeg helpen financieren. Enkele van zijn meest populaire video's zijn het vinden van een verlaten bank, een verlaten landhuis dat wordt gebruikt voor het kweken van marihuana, zijn verlaten middelbare school en een verlaten ziekenhuis. Zijn video's hebben echter ook veel negatieve kritiek gekregen, vooral omdat hij video's maakt zonder veel onderzoek te doen, en ook geen script voorbereidt voordat hij spreekt.

Dit leidt tot veel momenten waarop kijkers hem dicht en ongeschoold noemen. Hij is ook bekritiseerd omdat hij zich niet concentreerde op aspecten van de verlaten locatie die erg interessant zouden kunnen zijn voor verzamelaars, of voor degenen die de historische waarden kennen van sommige van de achtergelaten items. Een van zijn grootste controverses is dat hij naar verluidt zijn eigen video's opzet, waarbij hij van tevoren items plaatst om ze interessant te maken. Hij wordt ervan beschuldigd nepbloed te hebben aangebracht op de locaties die hij bezoekt, of blauwdrukken te hebben afgedrukt en deze op de verlaten locaties te hebben geplaatst om het te laten lijken alsof hij ze zojuist heeft gevonden.

Gepost door Op ontdekkingstocht met Josh Aan zaterdag 21 februari 2015

Vanwege al deze kritiek besloot hij de dingen natuurlijker te doen, waardoor zijn kanaal meer een vlog-kanaal werd terwijl hij op zoek was naar verlaten locaties over de hele wereld.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Josh. Veel bronnen geloven dat hij vrijgezel is, omdat zijn werk hem waarschijnlijk geen tijd geeft om een ​​langdurige associatie na te streven. Hij is ook niet in het openbaar gezien met potentiële romantische partners. Veel mensen vragen zich af of Josh zijn echte naam is, omdat ze geen andere informatie over hem kunnen vinden dan zijn werk.

Net als veel YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via accounts op sociale media. Op Instagram heeft hij meer dan 244.000 volgers en gebruikt hij de website om een ​​deel van zijn werk te promoten, foto's te maken van de verlaten locaties die hij heeft bezocht, terwijl hij ook een beetje inzicht geeft in zijn activiteiten buiten het werk op zijn kanaal. Hij heeft ook een Twitter-account waarop hij meer dan 55.000 volgers heeft en gebruikt het platform ook om zijn werk te promoten, terwijl hij ook zijn verzameling Dragon Ball-speelgoed laat zien. Een ander account dat hij heeft, is op Facebook. en hij heeft meer dan 84.000 fans op de site. Daar promoot hij zijn video's op YouTube en verkoopt hij ook merchandise.

Aanbevolen