Websterren

Wie is Faze Apex? Wiki Bio, echte naam, lengte, leeftijd, vriendin, vermogen

Wie is Faze Apex?

Yousef Abdelfattah werd geboren op 20 juni 1996 in Californië, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend door zijn bekendheid als lid en co-leider van de populaire professionele gaminggroep FaZe Clan. Hij maakte aanvankelijk deel uit van het Call of Duty-team van de groep voordat hij zijn aandacht op YouTube richtte.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gewoon een vader en zijn zonen #cabo #grandexperience @grandfaloscabos

Een bericht gedeeld door FaZe Apex (@apex) op 3 april 2018 om 12:50 uur PDT

De nettowaarde van Faze Apex

Hoe rijk is Faze Apex? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 2,2 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid en samenwerking met Faze hebben hem talloze kansen opgeleverd, en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Er is heel weinig bekend over de jeugd, het gezin en het onderwijs van Faze Apex. Veel persoonlijke details over zijn leven blijven een mysterie voor het publiek, maar het is bekend dat hij opgroeide met het bekijken van video's op de website YouTube tijdens de opkomst van de website. Hij was in die tijd ook erg gepassioneerd door videogames en toen hij zag dat andere gamers naam aan het maken waren op YouTube, besloot hij om ook video's te maken.

Youtube was het idee van drie voormalige PayPal-medewerkers voordat het door Google werd gekocht voor een bedrag van $ 1,65 miljard. De website is nu de op één na populairste ter wereld, waardoor gebruikers video's kunnen uploaden, bekijken, beoordelen, becommentariëren en erover rapporteren. Het geeft kijkers ook de mogelijkheid om zich te abonneren op andere gebruikers die ze leuk vinden. De website is een van de belangrijkste bronnen van video-inhoud geworden, waaronder livestreams, muziekvideo's, videoblogs, videoclips en vele andere. Met de website kunnen makers van inhoud inkomsten verdienen via het Google AdSense-programma.

YouTube-inhoud en Faze-clan

Faze Apex begon zijn YouTube-kanaal in 2011 onder de naam bananafone34, en begon met het uploaden van inhoud gerelateerd aan de videogame Call of Duty Black Ops . De videogame die in 2010 werd uitgebracht, speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en volgt CIA-agent Alex Mason terwijl hij probeert herinneringen op te halen aan zijn missie. De game kreeg veel populaire recensies en brak binnen 24 uur het record van Modern Warfare 2, zijn voorganger. Hij begon video's te posten waarin hij verschillende trick-shots, uitdagingen en prestaties in het spel deed, waardoor hij steeds populairder zou worden.

Zijn aantal abonnees begon te groeien en het was tijdens deze periode dat hij de aandacht trok van Faze Clan, een professionele gamingorganisatie, bestaande uit zowel eSports-concurrenten als entertainers. Ze zijn aanwezig in verschillende professionele videogametoernooien en zijn opgericht door een YouTube-gamingclan bestaande uit Resistance, Housecat en ClipZ. De CEO van de groep, Thomas Oliveira, begon met het rekruteren van verschillende YouTubers die vaardigheid toonden in de videogame Call of Duty, in de hoop een professioneel team te creëren om naar toernooien te brengen.

topfase

Recente projecten

Sinds de oprichting van fasen , zijn ze bekend geworden door deel te nemen aan verschillende first person shooter-videogames in competitieve toernooien. Sommige van de videogames waaraan ze hebben deelgenomen, zijn Counter Strike: Global Offensive, verschillende Call of Duty-games, Fortnite en PlayerUnknown's Battlegrounds. Hoewel Apex aanvankelijk betrokken was bij de professionele kant van het team, voegde hij zich bij veel van de oprichters van het team om zich meer te concentreren op hun inspanningen op YouTube, aangezien ze zich daar al hadden gevestigd. Hij werd een van de leiders en mede-eigenaars van de groep.

De afgelopen jaren is hij meer gefocust op entertainment, het maken van reactievideo's en andere inhoud. Hij was ook verantwoordelijk voor het werven van hoogopgeleide spelers voor Faze, zowel voor hun YouTube- als eSports-groep. Zelfs ondanks een dramatische verandering in zijn inhoud, blijven zijn trickshot- en gamevideo's nog steeds het populairst. Zijn meest populaire video is er een waarin hij zijn neef laat zien die hij Faze Baby noemt. Hij heeft ook veel video's met andere Faze-leden, en hoewel sommige van zijn recente video's nog steeds gamegerelateerd zijn, zijn ze niet meer zo competitief gericht. Het is bekend dat hij de afgelopen maanden veel van de videogame Fortnite speelde.

LIVE STREAMEN RN!! Op het podium met @Teeqo en @GwidT

Kom kijken! https://t.co/ClCXgfbyrG #DayOneDivision2 #tot pic.twitter.com/lwiE8pe6Z5

- FaZe Apex (@FaZeApex) 15 maart 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Faze Apex. Hij maakt meerdere keren grapjes over het hebben van een vriendin op zijn YouTube-kanaal, waarbij hij vaak komische video's maakt over een vriendin. Veel bronnen stellen dat hij single is en dit aspect van zijn leven liever niet met het publiek deelt.

Net als vele YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online via andere sociale-mediawebsites. Hij heeft een account op Twitter waarin hij een deel van zijn YouTube-werk promoot en tegelijkertijd recente prestaties van professionele Faze-concurrenten promoot. Hij doet ook af en toe komische tips. Hij heeft ook een Instagram-pagina waarop hij veel persoonlijke foto's en video's, memes en een paar throwback Call of Duty'-posts plaatst. Hij heeft ook een Facebook-pagina, een Snapchat en had eerder ook een Vine-account voordat de app werd afgesloten. Ondanks zijn bekendheid is hij een van de leden van de Faze-clan die zijn persoonlijke leven liever privé houdt. Dit is de reden waarom er heel weinig informatie is over zijn inspanningen buiten zijn carrière, en er zijn geen negatieve geruchten of nieuws over hem geweest in vergelijking met andere leden van Faze, vooral die op YouTube.

Aanbevolen