Acteurs

Wie is de echtgenoot van Felicia Day? Wiki Biografie, leeftijd, naam. Is ze getrouwd?

Wie is de echtgenoot van Felicia Day?

De man van Felicia Day is momenteel niet bezet - ze heeft geen echtgenoot en zou vrijgezel en ongebonden zijn. Ze is erg geheimzinnig als het gaat om haar liefdesaffaires, en de enige man met wie ze een romantische relatie heeft gehad die het publiek kent, is Nathan Fillion , een beroemde Canadese acteur. De relatie duurde niet lang, maar de reden achter hun breuk is niet bekendgemaakt.

https://www.instagram.com/p/ByavoxwgKyk/

Felicia Day Wiki Bio

Kathryn Felicia Day werd geboren in Huntsville, Alabama, VS, op 28 juni 1979, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit - Felicia is populair als actrice, schrijver en maker van webseries.

Het vroege leven en onderwijs

Felicia werd al op zeer jonge leeftijd verliefd op acteren en wist haar eerste rol te winnen toen ze zeven was - ze verscheen in een theaterversie van de film To Kill a Mockingbird. Ze volgde zang- en balletlessen en kreeg thuisonderwijs, totdat ze op haar 16e naar de universiteit ging en de beste leerling van haar klas werd. Omdat ze goed viool speelde, wist ze een beurs te winnen voor de Universiteit van Texas in Austin en behaalde ze haar bachelor in wiskunde en muziekuitvoering toen ze 19 was.

Felicia Dag

deven hubbard leeftijd

Felicia's acteercarrière

Na haar afstuderen verhuisde Felicia om in Los Angeles te gaan wonen en begon ze een acteercarrière na te streven. Enkele van de eerste rollen die ze won waren in de sitcoms Undeclared en Maybe It's Me - haar uitvoeringen werden geprezen door de critici, ze kreeg haar eerste serieuze rollen, waaronder een ondersteunende rol in de film Bring It On Again, en daarna haar eerste hoofdrol in de juni- film. Ze won een terugkerende rol in Buffy the Vampire Slayer en verscheen er af en toe in gedurende de hele acht seizoenen.

Felicia's webserie The Guild

Felicia was zowel actrice in als schrijfster van De Gilde webserie, die begon in 2007 en eindigde in 2013. De serie gaat over MMO RPG-videogames, en terwijl het eerste seizoen op YouTube werd uitgezonden, kocht Microsoft de rechten om de volgende seizoenen van de serie te tonen op Xbox Live, MSN Video, en The Zune Marketplace, die Felicia en haar collega's een mooi bedrag opleverde.

De serie heeft positieve kritieken ontvangen en verschillende prijzen gewonnen, zoals de Greenlight Award voor Best Original Digital Series Production, verschillende Best Comedy Series Awards, waaronder van YouTube en Yahoo! Felicia won ook de prijs voor Beste Vrouwelijke Acteur in een Comedy Web Series.

Geek en diverse YouTube-kanaal

Op 25 augustus 2011 lanceerde Felicia haar YouTube-kanaal getiteld Geek en diversen , die de nieuwe afleveringen voor de webserie The Guild produceerde, terwijl het ook werd gebruikt voor het vertonen van tal van shows, waaronder The Frog, Felicia's Ark en Vaginal Fantasy.

Felicia wordt gecrediteerd voor de creatie van twee andere webseries getiteld Tabletop en Wil Wheaton in 2012. Medio augustus 2014 werd het kanaal verkocht aan Legendary Entertainment terwijl Felicia de creatieve controle behield - het Geek and Sundry-kanaal telt momenteel meer dan twee miljoen abonnees , en bijna 520 miljoen views van al zijn video's samen.

Likes en andere interesses

Felicia zou een goede videogamespeler zijn en wordt door andere spelers geprezen om haar vaardigheden in de World of Warcraft MMO RPG-game. Ze leest en schrijft ook graag in haar vrije tijd en heeft het boek You're Never Weird on the Internet (Almost) gepubliceerd.

Felicia is dol op reizen en is een grote dierenliefhebber, die een hond had toen ze nog een baby was, en is verdrietig omdat ze zich hem niet kan herinneren.

Is ze getrouwd?

Felicia liet haar vrienden en fans op 3 januari 2017 weten over haar zwangerschap, zoals ze het op haar sociale media-accounts aankondigde - een paar weken later, op 30 januari, beviel ze van haar dochter genaamd Calliope Maeve.

Het gerucht gaat dat ze met iemand getrouwd is, maar deze geruchten zijn alleen verschenen omdat ze een baby heeft gekregen en zijn niet bevestigd door de actrice, dus het lijkt erop dat ze een solo-leven leidt met Calliope - ze heeft nooit details gedeeld over een vriend of een echtgenoot en geen enkele foto van een man is te vinden op haar sociale media-accounts. Bovendien zouden paparazzi hebben geprobeerd te achterhalen wie haar vriend of echtgenoot zou kunnen zijn, maar zonder succes.

Een ander gerucht beweert dat Felicia op het idee kwam om een ​​spermabank te gebruiken om zwanger te worden, nadat ze enige tijd geleden de Juno-film had gezien - de film volgt een tienermeisje dat zwanger wordt nadat ze voor het eerst seks heeft gehad met haar middelbare schoolvriend. Juno was een draagmoeder, wat betekent dat ze haar baby opgaf zodra ze werd geboren in een gezin dat geen kinderen kon krijgen.

Zonder enig bewijs van haar huwelijk lijkt Felicia momenteel single te zijn en blijkbaar een gelukkig leven te leiden met haar dochtertje Calliope.

Selfie met mijn nieuwe BFF! pic.twitter.com/BK5GuDTVrr

- Felicia Dag (@feliciadag) 24 maart 2019

Filantropie

Felicia helpt mensen in nood wanneer ze tijd en gelegenheid heeft - op 30 juni 2018 diende ze als gastheer voor een Twitch.tv liefdadigheidsinzamelingsstroom, die een halve dag duurde en erin slaagde meer dan $ 210.000 in te zamelen voor het vluchtelingen- en immigrantencentrum voor Onderwijs en juridische diensten.

Uiterlijk en vermogen

Felicia is momenteel 39 jaar oud. Ze heeft rood haar, bruine ogen, is 1,62 m lang, weegt ongeveer 56 kg en haar vitale statistieken zijn 34-27-34.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Felicia geschat op meer dan $ 1 miljoen en stijgt het langzaam.

Ik ben overdressed voor een vergadering van 9 uur. Ga uit mijn witte hemd als achtergrond mensen.

Gepost door Felicia Dag Aan dinsdag 11 december 2018

Aanwezigheid op sociale media

Felicia is erg actief op verschillende sociale platforms en is ook behoorlijk populair - ze lanceerde haar Twitter account in juli 2007 en heeft tot nu toe bijna 2,8 miljoen volgers verzameld en bijna 35.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 1,5 miljoen mensen, terwijl ze meer dan 750 foto's heeft geüpload. Ze heeft ook een Facebook-pagina, die wordt gevolgd door meer dan 1,3 miljoen fans.

Felicia loopt ook haar eigen website waarop je iets over haar kunt lezen, iets in haar winkel kunt kopen, haar projecten en podcasts kunt bekijken en haar een bericht kunt sturen als je vragen of suggesties hebt.

Aanbevolen