Journalisten

Wie is Fox News-journalist Lea Gabrielle? Bio: lengte, echtgenoot, nettowaarde, salaris, etniciteit, leeftijd, echtscheiding

Wie is Lea Gabrielle?

Lea Gabrielle Potts werd geboren in 1975 in Alexandria, Virginia, VS, van Noord-Amerikaanse etniciteit; de werkelijke datum van haar geboorte is onbekend. Ze wordt waarschijnlijk het best erkend als correspondent en journalist voor het Fox News Channel, maar staat ook bekend om haar rol als verslaggever voor het nieuws / talk-tv-programma Shepard Smith Reporting. Ze staat ook bekend als voormalig piloot van de Amerikaanse marine.

Bekijk dit bericht op Instagram

Je #FoxReport @shepnewsteam koppen tijdens de rust komen over een paar jaar!

Een bericht gedeeld door Lea Gabrielle (@lea.gabrielle.usa) op 1 mei 2018 om 12:26 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Lea Gabrielle werd opgevoed door haar vader, die werkte als een professionele Navy Jag, dus na haar toelating tot de Mount Vernon High School in Fairfax County, Virginia, schreef ze zich in aan de US Naval Academy in Annapolis. Nadat ze in 1997 finalist was geworden in de Westinghouse Science Talent Search, wilde ze een carrière in de wetenschap nastreven, dus studeerde ze af met een Bachelor of Science in Mechanical Engineering. Direct na haar afstuderen ging Lea naar de marine in actieve dienst en volgde ze de US Navy Flight School op Naval Air Station Pensacola in Florida. Na daar twee jaar gestudeerd te hebben, behaalde ze een diploma voor Naval Aviator Wings. Bovendien was ze ook gekwalificeerd met een instrument rating, en als commercieel piloot.

Bekijk dit bericht op Instagram

Je vrijdag #FoxReport van het Fox News Deck 330pm EDT

Een bericht gedeeld door Lea Gabrielle (@lea.gabrielle.usa) op 27 april 2018 om 12:28 PDT

Carrière bij de Amerikaanse marine

Lea's carrière bij de Amerikaanse marine begon uiteindelijk toen ze a vechtpiloot van de eenzits F/A-18 Hornet, die 12 jaar in die hoedanigheid heeft gediend, afgewisseld met andere taken zoals een landingssignaalofficier (LSO) en een public affairs-officier van het squadron. Ze diende ook in Irak en Afghanistan, waar ze verantwoordelijk was voor het verlenen van luchtsteun aan grondtroepen, als officier voor inlichtingenoperaties in Operatie Enduring Freedom en als buitenlandse verbindingsofficier voor defensie.

Freaky Friday 13th met @samhonig Gaan @Brouwers ! pic.twitter.com/xK4z53x2oC

— Lea Gabrielle (@USALEaGabrielle) 14 april 2018

Carrièrebegin in de journalistiek

Desalniettemin was Lea altijd net zo geïnteresseerd in journalistiek als in wetenschap, en het dienen van haar land, dus na het verlaten van de marine ging ze naar New York om een ​​carrière als journalist na te streven en schreef ze zich in aan de New York Film Academy om journalistiek te studeren. Vrijwel direct na het behalen van haar diploma digitale journalistiek in 2009 is ze gaan werken voor NBC News. Mensen die er destijds werkten herkenden haar talent en toewijding, dus gaven ze haar in 2010 de kans om The Today Show, het nachtelijke nieuwsprogramma van NBC, te schrijven, te produceren en te monteren. Ze was ook verantwoordelijk voor het schrijven van nieuws, het bewerken van artikelen en het produceren van foto's voor de website van NBC. Haar taak als digitale journalist was om alle verhalen voor nieuwsprogramma's voor elk filiaal van NBC's in het hele land te verslaan. Terwijl ze daar werkte, had ze een unieke kans om interviews en reportages te maken over enkele van de belangrijkste mensen over de hele wereld, waaronder de nu ex-president Barack Obama, de eerste vrouwelijke gouverneur van Afghanistan, en Republikeinse presidentskandidaten.

Begin je ochtend bij ons hier op @MorningsMaria 6-9 uur EDT! @dagenmcdowell hosting @KevinRKelly_ @bobnardelli en ondergetekende op het panel vandaag. We hebben het over Syrië, Mueller, FB... al je nieuws komt aan bod pic.twitter.com/os6g1LILLI

— Lea Gabrielle (@USALEaGabrielle) 12 april 2018

Beroemd worden

In september 2011 verhuisde Lea naar San Diego, Californië, om te werken voor KNSD-TV (NBC 7) als militaire verslaggever, wat een aanzienlijk bedrag aan haar vermogen en populariteit toevoegde die voortkwamen uit haar rapporten over de vermiste vlucht van Malaysian Airlines. Ze was ongeveer twee jaar journalist in San Diego en gedurende deze tijd begon ze haar getrouwde naam te gebruiken - Lea Sutton.

Het is een geweldige vrijdag als het begint met @foxandfriends en @MorningsMaria ! pic.twitter.com/5YYDuA4q0x

— Lea Gabrielle (@USALEaGabrielle) 19 januari 2018

Na de scheiding verhuisde ze echter in 2013 terug naar New York City, waar ze journalist en verslaggever werd voor een van de meest populaire bedrijven in het veld - Fox News Channel - en vervolgens hun nummer één correspondent werd in welke functie ze is. werkt nog steeds.

Lea Gabrielle Netto waarde en activa


Lea's carrière in de journalistiek begon in 2009 en sindsdien staat ze vooral bekend als een succesvolle journaliste. Dus, volgens gezaghebbende bronnen, wordt geschat dat de totale omvang van Lea's vermogen meer dan $ 3 miljoen is, maar waarvan de basis werd gelegd door haar succesvolle carrière als marinevlieger.

Persoonlijk leven, lichaamsafmetingen en aanwezigheid op sociale media

Als het gaat om haar persoonlijke leven, was Lea Gabrielle getrouwd met Greg Sutton, die als systeemingenieur werkte aan de Johns Hopkins University. Het echtpaar had echter geen kinderen. Op dit moment blijft ze single. Haar huidige woonplaats is in New York City.
https://www.instagram.com/p/Bh7tHKMlpD1/?hl=en&taken-by=lea.gabrielle.usa
Wat haar lichaamsafmetingen betreft, is Lea een vrij lange vrouw met een lengte van 6 voet (183 cm), en haar gewicht zou rond de 68 kg zijn.

In haar vrije tijd is Lea Gabrielle een actief lid van veel van de meest populaire sociale-mediasites, waaronder haar officiële Twitter en Instagram rekeningen.

Aanbevolen