Beroemdheden

Wie is Geekdom101? Wiki, Leeftijd, echt gezicht, naam, vermogen

Wie is Geekdom101?

Dragon Ball Z-fans kennen het YouTube-kanaal Geekdom101 zeker; de persoon achter dit kanaal uploadt video's die betrekking hebben op het Dragon Ball Z-universum, en heeft ook gesproken over filmfranchises zoals Star Wars, en heeft gamerecensies en andere herkenbare inhoud gedaan. Sinds de lancering van zijn kanaal heeft hij meer dan 630.000 abonnees op zijn officiële kanaal.

Bekijk dit bericht op Instagram

De helft van de clickbait weg… dit tovert een glimlach op mijn gezicht…. Dus hoewel ik op mijn Twitter-pagina ongeveer 17 gezichtsonthullingen heb gedaan, blijven mensen me keer op keer vragen om er een te doen, ook al heb ik ze verschillende keren gedaan, inclusief deze foto hier die ik eerder deze week plaatste. Ja, ik zal de conventie hosten en ik zal geen masker dragen. Ik denk dat niet iedereen me hier volgt op Twitter, dus hier ga je

Een bericht gedeeld door Geekdom101 (@geekdombigd) op 3 mei 2018 om 5:35 uur PDT

Dus, wil je meer te weten komen over Geekdom 101, van zijn kindertijd tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel terwijl we je kennis laten maken met deze prominente YouTube-ster.

Geekdom101 Wiki: Leeftijd, Jeugd en Onderwijs

Geekdom101 is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn ware identiteit, hoewel we hebben ontdekt dat hij onder de naam Danny gaat, en werd geboren op 14 april 1984 in Havana, Cuba, maar hij bracht het grootste deel van zijn jeugd door in de VS. .

Helaas heeft hij niets anders gedeeld met betrekking tot zijn jeugd, inclusief de namen van zijn ouders, hun beroepen, noch onthuld of hij een alleenstaand kind is of broers en zussen heeft. Om verder te spreken over zijn geheimhouding, heeft Geekdom ook niets onthuld over zijn educatieve achtergrond. Hopelijk verandert hij van gedachten en begint hij meer informatie over zijn leven te delen, voordat hij een YouTube-ster werd.

Carrièrebegin

Geekdom101, een fan van het Dragon Ball-universum uit zijn tienerjaren, besloot te proberen zijn statement te maken over de hele franchise via YouTube. Hij lanceerde zijn kanaal in maart 2015 en uploadde zijn eerste video Dragon Ball Z Resurrection F Theatrale Trailer Japanse Subbed , die sindsdien meer dan 28.000 views heeft behaald. Hij ging door met content gerelateerd aan Dragon Ball Z en het aantal abonnees nam geleidelijk toe.

Met elke nieuwe post begonnen meer mensen van over de hele wereld zijn werk te volgen en wilden ze meer. Na veel lof van gewone mensen, maar ook van andere YouTubers, werd hij nog meer gefocust op zijn werk. Hij begon met het maken van nieuwsvideo's, spelstrategieën en ook animatiefilms en andere, wat zijn populariteit alleen maar verder deed toenemen.

Stijgen naar het sterrendom

Van 100.000 naar 500.000 abonnees bereikte Geekdom in slechts drie jaar, en dat aantal bleef toenemen, zodat hij nu meer dan 600.000 abonnees heeft, die reikhalzend uitkijken naar zijn volgende video.

Hij is zichzelf en zijn fans trouw gebleven en heeft alleen content over Dragon Ball Z geüpload. Zijn video's zijn nu meer dan 265 miljoen keer bekeken, en enkele van zijn meest populaire zijn Jiren & Goku vs Grand Priest & the Angels THEORIE , die bijna twee miljoen views heeft, dan Ultieme Gohan uitgelegd – ruim 1,4 miljoen, De WAARHEID over Dragon Ball GT , met 1,3 miljoen, en Hoe verleidde Krillin 18? , ook met 1,3 miljoen views, naast talloze andere die zijn rijkdom alleen maar in hoge mate hebben vergroot.

Geekdom101 Netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Geekdom een ​​vrij succesvolle YouTuber geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom met een grote marge vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Geekdom101 is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Geekdom101 zo hoog is als $ 300.000, wat nog steeds behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Wie is er hyped voor Janemba en Gogeta in Xenoverse 2?

Gepost door Geekdom101 Aan vrijdag 1 juli 2016

Geekdom101 Persoonlijk leven, daten, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van deze YouTuber? Nou, Geekdom 101 is niet een van die beroemdheden die graag elk detail over hun leven met de fans deelt, sterker nog, hij is precies het tegenovergestelde daarvan, omdat hij niets heeft gedeeld dat op afstand betrekking heeft op zijn persoonlijke leven. Totdat hij met dergelijke informatie naar buiten komt, kunnen we alleen maar zeggen dat hij vrijgezel is en zich op zijn carrière concentreert. Hopelijk verandert hij van gedachten en begint hij meer informatie over zichzelf te delen met de fans.

Geekdom101 aanwezigheid op sociale media

YouTube heeft hem beroemd gemaakt en sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar sociale-mediaplatforms, vooral Twitter, hoewel hij ook behoorlijk populair is op Facebook en Instagram. Zijn officiële Twitter-pagina heeft meer dan 75.000 volgers, met wie hij zijn meest recente werk heeft gedeeld, zoals de video over Super Saiyan 3-transformatie , naast tal van andere berichten.

Vorige week, @sethmptp en ik heb misschien een van de beste video's van 2019 opgenomen ...

Als Gohan NOOIT zou stoppen met trainen tijdens de 7 jaar durende skip, zou je niet geloven hoe ongelooflijk sterk hij zou zijn geweest als een volwassen volwassene.

Komt binnenkort! pic.twitter.com/W9Sqn5JotQ

— Geekdom101 (@EmperorBigD) 5 augustus 2019

Hij is te vinden op Facebook ook, waarop hij meer dan 35.000 volgers heeft, en zijn populariteit ook heeft gebruikt om zijn werk te promoten, terwijl hij actief is op Instagram ook met meer dan 30.000 trouwste fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber en Dragon Ball-fan, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij als volgende van plan is aan zijn carrière, omdat hij niet erg open is over zijn persoonlijke leven.

Aanbevolen