Modellen

Wie is de vrouw van Gennady Golovkin, Alina Golovkina? Haar Wiki: Leeftijd Hoogte, Netto waarde, Zoon Vadim Golovkin, Etniciteit

Wie is Alina Golovkina?

afbeeldingsbron

Alina Golovkina werd geboren in Kazachstan en is vooral bekend als de vrouw van professionele bokser Gennady Gennadyevich Golovkin, ook bekend als GGG of Triple G. Hij hield de verenigde wereldkampioenschappen middengewicht - de WBA (Super), WBC, IBF en IBO-titels - tussen 2010 en 2018.

Het vermogen van Alina Golovkina

Hoe rijk is Alina Golovkina? Vanaf eind 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, maar het succes van haar man die door professioneel boksen zijn nettowaarde heeft verhoogd, die nu wordt geschat op $ 15 miljoen, en waar ze ongetwijfeld in deelt. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en huwelijk

Hoewel er weinig bekend is over Alina's jeugd, is het bekend dat ze opgroeide in Kazachstan en de nodige fysieke eigenschappen ontwikkelde om haar in staat te stellen als model te werken. Haar populariteit is echter nooit echt internationaal gegroeid tot haar associatie met de beroemde professionele bokser. Gennady Golovkin komt ook uit Kazachstan, met name Karaganda, waar hij opgroeide met zijn broers.

afbeeldingsbron

Het duurde niet lang voordat hij zijn professionele carrière daar begon en uiteindelijk het toneel vormde voor hem en Alina om elkaar te ontmoeten en een relatie te beginnen. Volgens berichten kennen ze elkaar al een aantal jaren, voordat ze in 2007 besloten te trouwen, tijdens een kleine bruiloft die werd bijgewoond door goede vrienden en familie in Kazachstan. Alina heeft Gennady's carrière sterk gesteund en is bij talloze gelegenheden naast hem verschenen. Ondanks dat ze nu gezamenlijk in het openbaar aanwezig zijn, zijn ze erin geslaagd om intieme details van hun relatie en alle details over haar weg te houden van de media-aandacht.

afbeeldingsbron

Echtgenoot – GGG

Gennady Golovkin wordt gerangschikt als de s werelds beste actief middengewicht, en wordt door tal van organisaties beoordeeld als 's werelds beste actieve bokser pond voor pond. Zijn vijf opeenvolgende verdedigingen vertegenwoordigen de langste actieve regeerperiode van een verenigd kampioenschap, en hij heeft gedurende zijn hele carrière te maken gehad met tal van spraakmakende boksers, waaronder Canelo Alvarez, Marco Antonio Rubio, Lajuan Simon en Milton Nunez. Zijn vechtstijl wordt geïdentificeerd als een drukvechter, wat betekent krachtig maar nauwkeurig stoten vermengd met methodische bewegingen. Van 2008-2017 had hij een 23 knock-out streak, het hoogste percentage knock-out om te winnen in de geschiedenis van het middengewicht kampioenschap met 87,2%.

afbeeldingsbron

In 2016 evenaarde hij het record voor defensie door knock-out op 17, overeenkomend met Wilfredo Gomez die het record in 1982 vestigde. Hij is nog nooit uitgeschakeld, laat staan ​​uitgeschakeld in zijn carrière, verspreid over 390 gevechten, waarvan 350 bij amateur niveau, en daarom zou hij een van de meest duurzame kinnen in het moderne boksen hebben. Hij is ook een gouden medaillewinnaar van het Wereldkampioenschap, nadat hij tijdens de Wereldkampioenschappen van 2003 de gouden medaille in de middengewichtsklasse heeft gewonnen. In 2004 won hij een middengewicht zilveren medaille tijdens de Olympische Zomerspelen van 2004 in Athene.

Familie en recente gebeurtenissen

Alina en Gennady waren aanvankelijk gevestigd in Kazachstan, maar verhuisden later naar Stuttgart, Duitsland, en vervolgens in 2014 naar Santa Monica, Californië, waar ze zich sindsdien hebben gevestigd - de verhuizing was voornamelijk zodat GGG dichter bij waar hij traint in Big Bear zou kunnen wonen, Californië. Ze hebben samen twee kinderen, van wie Golovkin een was niet in staat om bij te zijn tijdens haar geboorte vanwege zijn voorbereiding op een groot gevecht tegen Alvarez. Desondanks waren er geen problemen tussen hem en Golovkina, aangezien hij hen de volgende dag in het ziekenhuis kon bezoeken en ze allemaal samen naar huis gingen. Volgens een interview, als het op boksen aankomt, houdt GGG ervan gefocust te blijven en dingen te doen zonder enige afleiding.

afbeeldingsbron

Hij houdt ervan om het boksen - dat hij als een bedrijf beschouwt - te scheiden van zijn familie. Onlangs haalde het paar opnieuw de krantenkoppen toen GGG op weg was naar een rematch-gevecht tegen Canelo Alvarez, een gevecht dat lang duurde om te onderhandelen vanwege een geschil over hoe de beurs zou worden verdeeld. Na langdurige onderhandelingen kwamen de twee overeen om in Las Vegas te vechten, maar het einde van de wedstrijd bleek controversieel, waarbij veel fans en de media geloofden dat GGG het gevecht won, maar de juryleden scoorden in het voordeel van Canelo.

Zit Alina Golovkina op sociale media?

Een van de redenen waarom er heel weinig informatie over Alina is, is het gebrek aan online aanwezigheid; ze heeft geen accounts die zijn gekoppeld aan een van de grote sociale-mediawebsites. Haar man is daarentegen erg actief op zowel Twitter als Facebook en promoot enkele van zijn recente gevechten, trainingsregime en andere inspanningen. Veel fans en media-persoonlijkheden spraken hun steun voor hem uit na het controversiële einde van zijn tweede gevecht tegen Canelo, maar hij lijkt verder te zijn gegaan en concentreert zich op het verdedigen van zijn andere titels.

Aanbevolen