Beroemdheden

Wie is de vrouw van Glen Campbell, Kimberly Woollen? Haar Wiki: Leeftijd, Hoogte, Nettowaarde vandaag, Getrouwd, Familie, Kinderen, Opleiding, Baan

Wie is de vrouw van Glen Campbell, Kimberly Woollen?

Geboren onder het teken Ram op de 3rdvan april 1959, in Indianapolis, Indiana, VS, Kimberly Woollen is een 59-jarige blanke danseres, maar absoluut het best bekend bij de wereld als de vierde vrouw van de overleden countrymuzieklegende Glen Campbell. Ze heeft enkele persoonlijke successen behaald in de loop van haar soms lucratieve danscarrière vanaf het einde van de jaren zeventig.

Vroege leven

Kimberly was blijkbaar enig kind, opgevoed in haar geboorteplaats door ouders met onbekende identiteiten en beroepen. Het is ook niet bekend wanneer ze precies geïnteresseerd was in wat ze vandaag doet, evenals in haar jeugdhobby's, evenals de middelbare school die ze bezocht, maar ze studeerde af in 1977, maar ze ging naar een universiteit, omdat het is wist dat ze deel uitmaakte van een dansende broederschap. Nadat ze zichzelf had bewezen aan het lokale publiek, was ze uiteindelijk te zien in twee Radio City Music Hall-shows, evenals in de Jones Beach-productie getiteld The Music Man. Het is niet bekend of ze ooit is afgestudeerd en met welke graad.

De ontmoeting

Glen Campbell was 46 jaar oud en had drie mislukte huwelijken in zijn kielzog, toen zijn banjospeler, Carl Jackson genaamd, hem verbond met een blind date. Hoewel Glen enorm populair was toen hij de 24-jarige Kim ontmoette, had ze eigenlijk geen idee wie hij was en kende ze geen van zijn liedjes. Als gevolg daarvan werd ze niet verblind door de flair van zijn aanwezigheid, en dat vond hij best verfrissend. Zoals aangegeven in een interview met People magazine, nam Glen eerst Kim samen met zijn ouders mee naar het prestigieuze vijfsterrenhotel Waldorf-Astoria in New York City voor een diner, terwijl de twee later alleen gingen naar een James Taylor-concert. Toen ze werd geïnterviewd over de eerste date, zei Kim: 'Ik nam het niet serieus, ik dacht dat het gewoon een date was. Maar zodra ik hem ontmoette, wist ik dat er iets speciaals aan hem was.’ Toen Glen werd geïnterviewd, zei hij: ‘Ik vond haar meteen leuk. Het was een van die dingen waar je iemand ontmoet en je kunt ze gewoon niet uit je hoofd krijgen. Dus ik belde en zei: 'Laten we naar buiten gaan.''

Een tumultueus liefdesleven

Voordat hij Kimberly ontmoette, was Glen al drie keer getrouwd en gescheiden. Toen hij in 1955 17 jaar oud was, trouwde hij met Diane Kirk, die toen 15 was en zwanger van zijn kind. Helaas stierf hun eerste baby tijdens de kindertijd, maar later kregen ze een dochter genaamd Debbie Campbell; ze scheidden vier jaar later. In hetzelfde jaar trouwde Glen met de schoonheidsspecialiste Billie Jean Nunley, die later het leven schonk aan drie kinderen, genaamd Kelli, Travis en Kane Campbell. In 1969 begon de familie te verschijnen in Glen's eigen show getiteld The Glen Campbell Goodtime Hour, die liep tot 1972. Echter, zoals Glen vertelde aan het tijdschrift People, besloot hij uiteindelijk te scheiden van Billie Jean, met name in 1975, vanwege haar te dure levensstijl. en afwezigheid als moeder voor haar kinderen. Een jaar later trouwde hij met Sarah Berg, met wie hij nog een zoon had, genaamd Dillon Ian Campbell, maar na vier jaar huwelijk scheidden ze; het was de beslissing van Berg, bewerend dat Glen 'rondliep met andere vrouwen' en dat ze er niet voor zou staan. Na zijn scheiding was het algemeen bekend dat Glen met Tanya Tucker aan het daten was, waarbij hij specifiek verklaarde: 'Ik date een van de beste vrouwelijke talenten die God laat ademen.' Na een jaar werd de relatie echter blijkbaar giftig, en Glen besloot uiteindelijk om het af te breken, na een ontmoeting met Kimberly.

Het huwelijk van Kimberley

Na een jaar van daten, zouden Glen en Kim in oktober 1981 trouwen in de North Phoenix Baptist Church in Arizona, waar tal van beroemdheden en andere bekende personen aanwezig waren. In 1983 beviel Kim van Cal Campbell, terwijl Shannon Campbell in 1985 als hun tweede kind kwam. Ten slotte is Ashley Campbell hun jongste kind, geboren in 1986. Alle drie de genoemde kinderen werden later muzikanten en maakten deel uit van de tour van hun vader . Kimberly bleef bijna 36 jaar getrouwd met Glen, tot zijn ongelukkige overlijden op de 8evan augustus 2017.

zijn ziekte

Glen werd op een gegeven moment gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer, waaraan hij uiteindelijk bezweek. In de loop van de verslechtering van zijn geheugen, blogde Kimberly constant over de strijd van het gezin met zijn ziekte, terwijl zijn kinderen ook veel steun toonden. Shannon Campbell ging zelfs zo ver dat hij zijn eigen versie van het laatste nummer van zijn vader opnam, getiteld I'm Not Gonna Miss You, dat in 2013 uitkwam. Cal Campbell schreef een brief aan zijn vader toen hij de diagnose realiseerde, waarin stond: en rationaliseer dat het gebrek aan geven niet voortkomt uit woede en wrok, maar dat hij gewoon weg is. De ziekte van Alzheimer heeft hem en mij beroofd van deze kleine momenten die het leven zo geweldig maken. Het is gemakkelijk om dit te onthouden, maar heel moeilijk te accepteren.’ Bovendien werd Ashley Campbell geciteerd in Fox News, waarin stond: ‘Als ik nu banjo speel met mijn vader, wordt het moeilijker voor hem om mee te doen, en wordt het moeilijker voor hem om herinner me mijn naam. Het is moeilijk om tot het besef te komen dat mijn vader op een dag naar mij zou kunnen kijken en ik absoluut niets voor hem zal zijn.' Bij het overlijden van Glen tweette Ashley een foto waarop ze zijn hand vasthoudt, met de vermelding 'Heartbroken. Ik ben hem alles verschuldigd wat ik ben en alles wat ik ooit zal zijn. Hij zal zo goed en met zoveel liefde herinnerd worden.'

Hartverscheurend. Ik ben hem alles verschuldigd wat ik ben en alles wat ik ooit zal zijn. Hij zal zo goed en met zoveel liefde herinnerd worden. pic.twitter.com/1Z8mm8Jzth

— Ashley Campbell (@ashcambanjo) 8 augustus 2017

Wat is het netto vermogen van Kimberly Woollen?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Kimberly Woollen medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen is geschat dat het huidige totaal van Kimberly's eigen, geaccumuleerde rijkdom onbekend is, terwijl het vermogen van haar overleden echtgenoot wordt geschat op $ 50 miljoen, vermoedelijk een aanzienlijk deel dat aan zijn vrouw wordt overgelaten.

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke eigenschappen van de ervaren danseres, zijn haar vitale statistieken, lengte en gewicht onbekend. Haar lichaamsvorm wordt over het algemeen omschreven als fit, terwijl haar haarkleur helderblond is en haar ogen lichtbruin.

Aanwezigheid op sociale media

Vanwege de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor beroemdheden en/of hun echtgenoten om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te onderhouden, om hun populariteit en dus vermogen te vergroten. Kimberly lijkt echter niet veel om deze beroemdheidstrend te geven, omdat ze blijkbaar geen Facebook-, Twitter- of Instagram-accounts heeft, althans niet toegankelijk voor het publiek.

Aanbevolen