Golfers

Wie is golfspeler Blair O'Neal? Haar Wiki: Leeftijd, Echtgenoot, Metingen, Nettowaarde, Getrouwd

Wie is Blair O'Neal?

Blair O'Neal werd geboren op 14 mei 1981 in Macomb, Illinois, VS, en is een professionele golfspeler en -model, vooral bekend bij de wereld vanwege zijn optreden in dergelijke commercials en advertenties voor merken zoals Cobra-Puma, en ook voor tweede worden op de Prince Edward Island Big Break Competition, naast vele andere verschillende prestaties.

Bekijk dit bericht op Instagram

??Geweldige dag gehad vandaag in MN ter ondersteuning van de #CrohnsandColitis #Foundation ✨?? #findacure

Een bericht gedeeld door Blair O'Neal (@blaironealgolf) op 9 aug. 2018 om 19:04 PDT

Blair O'Neal Wiki: het vroege leven, het gezin en het onderwijs

Bij haar geboorte verhuisde de familie O'Neal van Illinois naar het zonnige Arizona, waar haar vader haar uiteindelijk samen met haar broer inschreef bij een golfcentrum. Geleidelijk aan verbeterden haar vaardigheden en toen ze naar de middelbare school ging, blonk Blair al uit als golfer, en zou ze deelnemen aan een aantal golfevenementen in de VS, een van de beste junior golfers worden en het Women's 5A Championship in Arizona winnen. Na haar toelatingsexamen aan de Corona Del Sol High School in Chandler, Arizona, ontving ze een voltijdse beurs van de Arizona State University, onder meer om te golfen voor het vrouwengolfteam van de universiteit. Gedurende alle vier jaar nam ze deel aan het Sun Devil-golfteam voor dames en werd ze gekroond tot NCAA-kampioen op de lange afstand voor dames.

?⛳️ Goedemorgen wereld! ?
-> https://t.co/U8LpbJlmnr pic.twitter.com/IZaol8RoiG

— Blair O'Neal (@BLAIRONEAL) 6 september 2018

Carrièrebegin

Nadat ze haar studie had afgerond, lanceerde Blair haar professionele carrière, maar ze was niet zo goed in de LPGA Futures Tour, wat resulteerde in ernstige financiële problemen. Als gevolg hiervan werd ze meer gefocust op een modellencarrière en verscheen ze in gedrukte advertenties, tijdschriften en catalogi om haar golfcarrière te ondersteunen. Aangemoedigd door haar vroege succes, richtte Blair zich fulltime op modellenwerk in plaats van golf, en na een paar jaar werd ze benaderd door de Golf Channel om deel te nemen aan een reality-tv-programma getiteld Big Break in 2009. Tijdens het eerste seizoen werd ze tweede, maar toen in 2010 won ze de wedstrijd.

Verdere strijd en pensioen

Dit deed haar beseffen dat ze niet helemaal slecht is als het op golfen aankomt en besloot terug te keren naar de LPGA Tour. Ze ging naar de LPGA Qualifying School, haalde de finale maar kreeg geen LPGA-tourkaart, dus zette ze haar modellencarrière voort en besloot in 2015 met pensioen te gaan als professionele golfer. Ze heeft nu haar weg gevonden als model en sinds 2015 maakt ze samen met Rickie Fowler deel uit van de Cobra-Puma-campagne. Dankzij haar succesvolle carrière als model werd Blair in 2008 en 2013 vermeld als een van de 50 heetste atleten aller tijden, terwijl ze ook werd uitgeroepen tot een van de 18 mooiste vrouwen in de golf door Golf Magazine, en een van de Top 10 sterkste golfers gerangschikt op Golf Channel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Komt eraan op @gcmorningdrive ⛳️☄️??‍♀️ #GolfChannel ☕️ #behindthescenes #bts #golf

Een bericht gedeeld door Blair O'Neal (@blaironealgolf) op 28 augustus 2018 om 5:12 uur PDT

Weet je hoe rijk Blair O'Neal is?

Hoewel ze geen invloed heeft gehad op de professionele golftour voor vrouwen, zal Blair herinnerd worden als een succesvolle universiteitsgolfspeler die het NCAA-kampioenschap op lange afstand voor vrouwen won. Ondanks haar strijd is ze erin geslaagd om haar weg naar het sterrendom als model te vinden, wat haar een behoorlijke hoeveelheid rijkdom heeft opgeleverd. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Blair O'Neal is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van O'Neal zo hoog is als $ 1 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet?

Gepost door Blair O'Neal Aan zaterdag 23 juni 2018

Kent u Blairs persoonlijke leven, zaken, huwelijk, kinderen?

Als het gaat om haar persoonlijke leven, is Blair er vrij open over geweest en heeft ze bijna elk intiem detail gedeeld. Blair is een getrouwde vrouw en de naam van haar man is Jeff Keizer, maar andere informatie over hun huwelijk blijft verborgen voor het publiek, inclusief de trouwdatum en of de twee kinderen hebben of niet.

Afbeeldingsbron

Internetpopulariteit

Sinds ze wereldberoemd is, is Blair erin geslaagd haar populariteit uit te breiden naar sociale-mediaplatforms, met name Instagram en Twitter, hoewel ze ook actief is op Facebook. Haar ambtenaar Instagram pagina heeft meer dan 320.000 volgers, met wie ze haar meest recente inspanningen heeft gedeeld, waaronder haar deelname aan amateur golf evenementen en zij golf oefenen ook. Blair is ook behoorlijk actief op Twitter , waarop ze in totaal 100.000 volgers heeft, die hebben genoten van dagelijkse berichten van Blair, maar dit keer meer persoonlijk dan professioneel, zoals haar bezoek aan ESPY Awards in 2018. Blair is ook te vinden op Facebook , waarop ze bijna 60.000 volgers heeft, met wie ze ook details uit haar carrière heeft gedeeld.

Gepost door Blair O'Neal Aan Donderdag 19 juli 2018

Dus, als je nog geen fan bent van dit succesvolle model en voormalige golfspeler, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Blair O'Neal Lichaamsmaten

Heb je je ooit afgevraagd hoe lang Blair is, of hoeveel ze weegt? Nou, vraag je niet meer af; ze staat op 5ft 5ins, wat gelijk is aan 1,65m, terwijl ze 132lbs, 60kg weegt, terwijl haar vitale statistieken 36-25-35 inch zijn. Ze is van nature blond en heeft blauwe ogen die veel mensen over de hele wereld hebben verbluft.

Aanbevolen