Tv-Beroemdheden

Wie is Greg Gutfeld van Fox News? Zijn Wiki: Show, Vrouw, Netto waarde, Bruiloft, Gewichtsverlies, Bio

Wie is Greg Gutfeld van Fox News?

Geboren Gregory John Gutfeld op de 12evan september 1964 in San Mateo, Californië, VS, van blanke etniciteit, Greg is een tv-persoonlijkheid, redacteur, producer, auteur en blogger, misschien het best bekend voor het hosten van de gelijknamige The Greg Gutfeld Show, evenals Red Eye w/ Greg Gutfeld op de Fox News-kanaal. Daarnaast heeft hij zich op tal van andere manieren in het publieke domein gemanifesteerd, via de bovengenoemde roepingen, waarbij hij sinds 1995 actief is in verschillende lucratieve bedrijven.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zet alvast het bordje 'Niet storen' op de deurknop.

Een bericht gedeeld door Greg Gutfeld (@realgreggutfeld) op 23 december 2017 om 18:40 uur PST

Het vroege leven en onderwijs

Hoewel er momenteel geen informatie is over de vroege jeugd van de presentator van het tv-programma, is bekend dat hij is geboren uit Jacqueline Bernice en Alfred Jack Gutfeld. Er zijn geen aanwijzingen hoe Greg interesse kreeg in wat hij vandaag doet, noch wanneer dit gebeurde; hij ging naar de Junipero Serra High School, alleen voor jongens, waar hij zijn toelatingsexamen aflegde voordat hij zich inschreef aan de University of California, Berkeley, en in 1987 afstudeerde met een Bachelor of Arts-graad in het Engels. Het is belangrijk op te merken dat dit is waar Gregs eerste grote verandering plaatsvond van hart gebeurde. Volgens zijn eigen woorden werd hij conservatief door veel tijd door te brengen met liberalen op de universiteit, en later met conservatieven, waardoor hij weer van gedachten veranderde en een libertariër werd.

Schrijfcarrière

Na het behalen van zijn diploma ging Greg meteen door met zijn eerste stage als assistent van de conservatieve schrijver R. Emmet Tyrrell, die werkte voor het tijdschrift The American Spectator. Al snel kreeg hij echter een betere positie, want hij vertrok om als stafschrijver te gaan werken bij Prevention Magazine, wat ook zijn eerste fulltime baan was. Later werkte hij 10 jaar bij Rodale Press, dit keer als redacteur, en in 1995 kreeg hij zijn eerste goedbetaalde baan, als stafschrijver voor Men's Health, waarschijnlijk vanwege zijn schrijfinvloed in het vorige tijdschrift. In 1999 werd hij gepromoveerd tot hoofdredacteur, maar een jaar later werd hij om onbekende redenen ontslagen. Hij ging echter aan de slag bij Stuff, ook in de hoofdredacteur, en schreef later ook voor Dennis Publishing, Maxim en The Huffington Post, voordat hij uiteindelijk zijn eigen blog begon met de titel The Daily Gut.

Televisie carrière

Naast een bekende schrijver is Gutfeld ook een tv-persoonlijkheid. Hij trad voor het eerst toe tot Fox News Channel in februari 2007 en begon met het hosten van zijn eigen show, getiteld Red Eye w/ Greg Gutfeld. In 2001 werd hij ook co-presentator van het politieke tv-programma The Five van Fox News.

Nieuwsgierig. Welke fan heeft mij dit gestuurd??? pic.twitter.com/JD4KvDcIW5

— GregGutfeld (@greggutfeld) 13 september 2016


Het is belangrijk op te merken dat Greg ook als zichzelf speelde in een paar films en tv-shows, waaronder de sitcom van de grote komiek Louis CK, getiteld Louie. In een aflevering van Come on God schitterde hij als parodiegastheer van zijn eigen bovengenoemde show, op 11 augustus 2011. Afgezien van nog een paar optredens op het grote scherm en na enige positieverschuiving in het bedrijf, is Greg sinds mei 2015 gastheer van zijn eigen late night The Greg Gutfeld Show, still going strong.

Ook een auteur

Naast het schrijven voor verschillende tijdschriften, schreef Greg ook persoonlijk in zijn vrije tijd, en zo publiceerde hij in 1997 zijn eerste boek getiteld The Scorecard: The Official Point System for Keeping Score in the Relationship Game. Sindsdien heeft hij nog eens 10 boeken gepubliceerd, met de titel How To Be Right: The Art of Being Persuasively Correct is zijn nieuwste werk, gepubliceerd in 2015. Volgens Amazon lijkt het er echter op dat zijn meest succesvolle boek The Joy of Hate: How to Triumph over Whiners in the Age of Phony Outrage, met 919 beoordelingen en 4,5 sterren ter plaatse, meer dan allemaal van zijn andere boeken .

De vrouw

Sinds 2003 is Greg getrouwd met Elena Moussa - vermoedelijk van Russische afkomst, hoewel dat niet is bevestigd - die model was voordat ze foto-editor werd. Elena's LinkedIn-profiel onthult dat ze is afgestudeerd aan de Parsons School of Design and Fashion Institute of Technology, terwijl ze ook een bedrijf heeft - een winkel genaamd Moussa Project, opgericht in mei 2011. Momenteel is ze ook redacteur van de Russische versie van de Maxim tijdschrift. De twee lijken elkaar te hebben ontmoet en verliefd geworden tijdens hun wederzijdse dienstverband bij het genoemde tijdschrift. Tot op heden heeft het paar geen kinderen gekregen en heeft het geen informatie vrijgegeven over toekomstige gezinsplannen.

#roadtocleveland mensen die taart eten in een bus zijn raar

Gepost door Greg Gutfeld Aan zaterdag 16 juli 2016

Homobeschuldigingen

Sommige bronnen hebben beweerd dat Greg Gutfeld ondanks zijn huwelijk met Elena homoseksueel zou kunnen zijn vanwege het feit dat hij probeerde de eerste islamitisch-vriendelijke homobar in New York City te bouwen, direct naast het islamitische gemeenschapscentrum Park51 . Het nieuws van dit plan bracht ook geruchten en vragen over zijn echte seksualiteit en religie. Voor zover de woorden van Greg zelf zeggen, is hij duidelijk heteroseksueel, en hij is een agnost.

Wat is de nettowaarde van Greg Gutfeld?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Greg Gutfeld is, vanaf begin 2018? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Gregs geaccumuleerde rijkdom ergens rond de $ 4 miljoen ligt. De groei van dit cijfer is ongetwijfeld geholpen door zijn talrijke successen gedurende zijn carrière als blogger, schrijver, auteur en tv-persoonlijkheid, terwijl de grootste bijdrage aan dit aantal waarschijnlijk afkomstig is van de bovengenoemde show die hij nog steeds presenteert, rekening houdend met een jaarsalaris van $ 2 miljoen. Aangezien zijn carrière nog steeds in de lift zit, zal zijn vermogen naar verwachting blijven groeien.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik zie er fantastisch uit ondanks de inbraken

Een bericht gedeeld door Greg Gutfeld (@realgreggutfeld) op 4 april 2018 om 13:51 PDT

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke specificaties van de beroemde tv-persoonlijkheid, is er geen informatie over zijn vitale statistieken. Verschillende bronnen hebben echter beweerd dat zijn lengte 1,65 m is. Wat zijn gewicht betreft, de informatie is momenteel niet beschikbaar voor het publiek, totdat de ster besluit deze vrij te geven.

Aanwezigheid op sociale media


Gezien het feit dat het grootste deel van het vermogen van Greg afhangt van de connectie die hij met het publiek weet te behouden, zal hij waarschijnlijk een hechte en bloeiende relatie met zijn fans onderhouden. Bijgevolg weegt zijn Facebook-account momenteel bijna 600.000 volgers, terwijl zijn Twitter-account nog groter is, bijna een miljoen, met zijn Instagram-feed op dit moment slechts 82.000.

Aanbevolen