Beroemdheden

Wie is de echtgenoot van Harris Faulkner, Tony Berlin? Zijn bio: nettowaarde, leeftijd, lengte, affaire, getrouwd, kinderen, salaris, feiten

Wie is de echtgenoot van Harris Faulkner, Tony Berlin?

Tony Berlin, geboren op een niet-gespecificeerde datum in 1968, in Los Angeles, Californië, VS, is een 60-jarige blanke verslaggever en producent, misschien het best bekend om zijn aanzienlijke aanwezigheid op het tv-scherm als de gastheer van Good Morning America, evenals wat betreft het getrouwd zijn met de bekroonde nieuwslezer Harris Faulkner. Afgezien daarvan heeft hij sinds de jaren tachtig een aantal andere successen behaald op verschillende tv-zenders tijdens zijn soms lucratieve journalistieke carrière.

Het vroege leven en onderwijs

Tony groeide op met zijn zus in zijn geboorteplaats, door zijn moeder met onbekende naam en beroep, ook in zijn eentje, aangezien ze al heel vroeg van zijn vader scheidde. Het is niet bekend wanneer hij interesse toonde in wat hij tegenwoordig doet, evenals in zijn jeugdhobby's. Volgens zijn opleiding ging hij naar een plaatselijke middelbare school en schreef hij zich na toelating in aan de Graduate School of Communication van de American University, waar hij afstudeerde met een master in journalistiek. Later ging hij ook naar het Occidental College om zijn bachelor in politieke wetenschappen te halen, en veel later, in 2002, ging Tony ook naar het Poynter Institute als lid van de rapporteringsworkshop, waar hij zijn opleiding journalistiek afrondde.

Carrière

Voordat hij zijn opleiding afrondde, liep Tony stage bij PBS News terwijl hij zijn masteropleiding volgde. Bij het beëindigen van zijn stage is het onbekend welke banen hij heeft vervuld om zichzelf te onderhouden tot zijn carrière begon, maar zijn eerste nieuwsbaan was als gastheer van Good Morning America op ABC, wat meteen een sprong naar het sterrendom was. Tony was enorm populair geworden en had al tal van kansen openstaan, en hij volgde er een op bij WHIO-TV in 1995, waar hij drie jaar als presentator bleef. In 1998 trad hij in dienst bij WCCO-TV, waar hij zeven jaar als hoofdreporter werkte, totdat hij in 2005 een nog beter aanbod kreeg en dus overstapte naar WCBS-TV Channel 2 in New York om als veldreporter te gaan werken. . In de daaropvolgende jaren werkte hij samen met tal van prestigieuze nieuwsbedrijven, zoals CNN, ABC, NBC en CBS, en werkte hij ook voor WJLA-TV in Savannah. Na meer dan 11 jaar ervaring op zeer hoge posities bij verschillende mediabedrijven, lanceerde Tony zijn eigen bedrijf, Berlin Media Relations, en was aanvankelijk de directeur, later de president en uiteindelijk CEO, waar hij nu nog steeds is.

hou van het leven

Wat betreft Tony's romantische betrokkenheid, er is geen informatie over zijn liefdesleven voorafgaand aan dat met zijn huidige vrouw. Tony ontmoette Harris Faulkner in een karaokebar in Minneapolis, terwijl ze allebei bij ABC werkten. Ze begonnen te daten en trouwden twee jaar later op 12 april 2003 tijdens een besloten feest in een resort in Arizona. Samen hebben ze twee dochters, Bella Berlin en Danika Berlin.

Zijn vrouw

Harris, geboren als Harris Kimberly Faulkner in 1965, is een Afro-Amerikaanse nieuwslezer en televisiepresentator voor Fox News Channel. Ze verankert Fox Report en co-ankert Outnumbered. Momenteel presenteert ze ook haar eigen tv-programma, Outnumbered Overtime. Harris is een wereldberoemde journalist, die maar liefst zes Emmy Awards heeft ontvangen, waaronder de Emmy Award 2005 voor Beste Nieuwslezer en Beste Nieuws Special. Bovendien is Harris een van de weinige verslaggevers die een heel bedrijf voor de rechtbank heeft geslagen, nadat hij Hasbro had aangeklaagd voor $ 5 miljoen, omdat hij zei dat de plastic speelgoedhamster van de Littlest Pet Shop ongeoorloofd gebruik van haar naam en uiterlijk is. De rechtszaak werd beslecht met het bedrijf dat de productie van het speelgoed stopte.

Wat is de nettowaarde van Tony Berlin?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Tony Berlin medio 2018 is? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het huidige totaal van Tony's opgebouwde rijkdom wordt geschat op bijna $ 5 miljoen, grotendeels geholpen door zijn talrijke successen in de nieuwsindustrie, terwijl de grootste bijdrage komt van zijn langdurige aanwezigheid op het scherm op Goedemorgen Amerika. Naarmate zijn carrière zich verder ontwikkelt, kan worden verwacht dat dit bedrag zal toenemen. Ondertussen wordt het vermogen van zijn vrouw geschat op ongeveer $ 4 miljoen.
https://twitter.com/tonyberlinmedia?lang=en

Lichaams metingen

Wat betreft de fysieke kenmerken van het anker, zijn er op dit moment geen specifieke details van zijn statistieken. Zijn haar is donkerbruin evenals zijn ogen, terwijl zijn lichaamsvorm over het algemeen als normaal wordt beschreven.

Aanwezigheid op sociale media

Door de grote invloed van sociale netwerken is het tegenwoordig een normale zaak voor actieve ankers om een ​​hechte en actieve relatie met hun fans te koesteren, om zo de populariteit van de titels waar ze aan werken te vergroten, en daarmee hun eigen net. waard. Het lijkt er echter op dat Tony zelf niet veel geeft om deze beroemdheidstrend, omdat hij geen account lijkt te hebben op de meeste sociale-medianetwerken, behalve één; zijn Twitter account wordt momenteel gevolgd door niet veel meer dan 1.000 fans, terwijl zijn Facebook- en Instagram-accounts niet bestaan ​​of niet toegankelijk zijn voor het publiek.

Aanbevolen