Beroemdheden

Wie is de zoon van Harrison Ford, Malcolm Ford? Zijn Wiki: Tatoeages, Vader, Daten, Vrouw, Familie

Wie is de zoon van Harrison Ford, Malcolm Ford?

Malcolm Ford werd geboren op 10 maart 1987 in de Verenigde Staten van Amerika, en is een muzikant, maar misschien het best bekend als de zoon van de bekende acteur Harrison Ford, een product van zijn huwelijk met scenarioschrijver Melissa Mathison. Malcolm maakt deel uit van de bluesband The Dough Rollers die sinds 2014 muziek uitbrengt.

De rijkdom van de zoon van Harrison Ford

Hoe rijk is Malcolm Ford? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, meestal verdiend door succes in zijn muzikale inspanningen. Veel van zijn rijkdom kwam ook van zijn vader, die tal van hoogwaardige contracten heeft en een nettowaarde van meer dan $ 230 miljoen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Een leven van privacy

Malcolm groeide op weg van de schijnwerpers, behalve het feit dat hij de zoon was van zijn prominente ouders en opgroeide met zijn zus, Georgia, en ook twee halfbroers heeft uit Harrison's eerdere huwelijk met Mary Marquardt. Hij ging naar school in Jackson Hole, Wyoming, maar net als andere kinderen van Harrison Ford bleef hij buiten de acteerschijnwerpers van zijn vader, en voor Malcolm wilde hij zijn muzikale bekwaamheid ontwikkelen.

In 2008 trok hij de aandacht van de media toen hij begon te daten met model Jessica Stam, die bekend staat als een van de best verdienende supermodellen over de hele wereld, een van degenen die worden beschreven als poppengezichten in verwijzing naar hun uiterlijk dat lijkt op dat van populaire poppen. Ze zijn blijkbaar nog steeds samen.

Een carrière in de muziek vinden

Ford en een vriend Jack Byrne richtten in 2008 de band The Dough Rollers op nadat ze hun gedeelde wederzijdse waardering voor het bluesgenre ontdekten. Ze begonnen de band aanvankelijk als een tweetal, maar ze voegden zangeres Julia Tepper toe en richtten zich toen op het experimenteren met verschillende andere soorten muziek. Het jaar daarop brachten ze hun eerste, titelloze album uit met bluegrass-, country- en bluesmuziek.

Tepper zou echter snel de band verlaten, en de twee overgeblevenen concentreerden zich opnieuw op het maken van bluesmuziek, en brachten al snel hun album uit getiteld Someday Baby, dat bestond uit nummers die ze maakten tijdens het touren en optredens door het hele land. Het album was in beperkte release, maar ze toerden opnieuw om hun muziek te promoten. Daarna evolueerden ze de band opnieuw met bas- en drumspelers, waardoor ze hun muziek verder konden veranderen.

Media-aandacht en touren

Hun huidige versie van de band heeft veel aandacht gekregen van verschillende publicaties en media, aanvankelijk aangetrokken door het feit dat Malcolm een ​​carrière in de muziek nastreefde in plaats van in de voetsporen van zijn vader te treden. De band toerde met verschillende populaire namen, waaronder Queens of the Stone Age's Josh Homme, John Mellencamp en Bob Dylan. Ze hebben ook een EP opgenomen met Homme, die ze van plan zijn uit te brengen. Ondertussen brengen ze consequent singles uit die ze promoten op websites zoals YouTube

Malcolm Ford op sociale media

Malcolm heeft een social media-account op Facebook, maar dat is al vier jaar niet meer actief. Voorafgaand aan de inactiviteit plaatste hij promoties van recente optredens en evenementen waar zijn band speelde, en er stonden ook een paar foto's op. Aan de andere kant blijft zijn band The Dough Rollers actief op sociale media via een Facebook-pagina en Twitter-pagina die ze gebruiken om contact te maken met hun fans en hun bekendheid te vergroten. Hun social media-account was ook actief tot 2015 waarop ze constant promoties deden voordat ook dat stil werd.

Ze speelden op radiostations, gingen op tournee en plaatsten ook foto's van hun dagelijkse inspanningen. Ze hadden ook een persoonlijke website die uiteindelijk inactief werd, en de domeinnaam werd opnieuw ingenomen en is weer te koop. Ze hebben ook verschillende video's op YouTube, met optredens die in 2013 zijn gemaakt.

Niet zoals zijn vader

Veel media hebben verklaard dat Malcolm anders is dan zijn vader, met een ander uiterlijk en ook door zijn inval in de muziekindustrie. Hij toont ook rommelig rood haar en talloze tatoeages op zijn lichaam, waarvan velen dachten dat het een teken was van hoe hij zo ver mogelijk weg wilde zijn van de omgang met zijn vader.

Er is veel gespeculeerd over het leven van Harrison's kinderen, zelfs zoals hij eerder zei dat al zijn vijf kinderen het goed met hun leven doen. In de tussentijd blijven de Dough Rollers optreden in Engeland en toeren ze door Europa en de Verenigde Staten.

Aanbevolen