Zakenmensen

Wie is de vriend van Heather Locklear, Chris Heisser? Zijn Wiki: Nettowaarde, Leeftijd, Hoogte, Baan, Familie, Vrouw, Kinderen, Feiten

Wie is Chris Heisser?

Chris Heisser werd geboren op 23 september 1961 in Los Angeles, Californië, VS, en is een zakenman, makelaar en voormalig motorcrosser, maar is misschien beter bekend in de wereld als de vriend van de gevierde actrice en femme fatale Heather Locklear. Het stel is sinds 2017 samen.

Bekijk dit bericht op Instagram

'Mijn favoriete persoon op aarde. 40 jaar later.'-#heatherlocklear . (Chris Heiser-voormalige motorcrossster uit de jaren 80). . . . . #friendshipgoals #friends #actress #blonde #closeup #candid #selfie #coupleselfie #couplegoals #couples #couple #love #photography #photographer #photooftheday #beauty #prachtig #selfie #selfies #celfie #hollywood #followme #followmenow #followmeplease #sexy #babe #hot #laborday #chrisheisser #motorcross

Een bericht gedeeld door Legende Locklear (@legendlocklear) op 4 september 2017 om 4:48 uur PDT

Het vroege leven, ouders en opvoeding

Chris groeide op in de buitenwijk Westlake Village in Los Angeles, met zijn broer Kevin en zus Courtney. Toen hij opgroeide, raakte hij dol op extreme sporten zoals BMX en skateboarden, maar werd ook een gepassioneerd motorcrossfan en zou later een carrière op dit gebied nastreven. Hij ging naar Newbury Park High School, waar hij en Heather elkaar ontmoetten - hij twee woonden samen het schoolbal bij.

Motocross carrière

Velen van jullie kennen Chris alleen maar omdat hij een vriend is van de tv-ster uit de jaren 90, maar Chris is veel meer. Toen hij van de middelbare school kwam, richtte hij zich op een carrière als professionele motorcrosser en werd bekend als de 'Tin Can' vanwege zijn handgemaakte fiets. Hij deed mee tot het midden van de jaren 80, gedurende welke tijd hij het 125cc National AMA Grand National Championship won in 1982 en 1983, maar slechts een jaar na zijn tweede titel moest Chris zich terugtrekken uit de sport.

Carrière in onroerend goed

Chris moest toen andere belangen najagen; zijn eerste idee was een makelaarskantoor - Hamercrop Homes Inc. - dat een aantal jaren liep, maar uiteindelijk werd de vergunning van Chris geschorst na een grondig onderzoek. Het ontdekte dat Chris de handtekening van zijn broer meerdere keren had vervalst en illegaal geld uit hypotheken had verkregen. Dit leidde tot zijn arrestatie en een gevangenisstraf van twee jaar, met een extra boete van $ 652.697 die hij moest terugbetalen aan zijn slachtoffers.

Weet je hoe rijk Chris Heisser is?

Nadat hij zijn contributie aan de samenleving had terugbetaald, kon Chris zijn carrière voortzetten; hij maakte wel wat fouten, maar verdiende ook een klein fortuin sinds hij zijn professionele carrière begon. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Chris Heisser medio 2018 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Chris Heisser zo hoog is als $ 500.000.

Persoonlijk leven voor Heather Locklear

Chris was in de jaren ’90 een getrouwde man met zijn vrouw Jimmie, met wie hij twee dochters heeft. Helaas, toen zijn plannen aan het licht kwamen, verliet zijn vrouw hem en bleef Chris alleen achter. Toen hij eenmaal uit de gevangenis kwam, heeft Chris zijn relatie met Heather Locklear nieuw leven ingeblazen.

Relatie met Heather Locklear

De twee kennen elkaar al sinds de middelbare school, maar verloren toen het contact, en Heather werd een populaire tv-actrice. Hoe dan ook, het paar kwam in 2017 weer bij elkaar en is sindsdien samen, hoewel het niet allemaal melk en honing is geweest voor de twee, aangezien recent nieuws is dat zowel Chris als Heather gearresteerd , Heather voor huiselijk geweld en Chris voor rijden onder invloed. Heather viel haar vriend Chris aan, die vervolgens 911 belde, en verliet hun appartement, maar werd al snel tegengehouden door de politie en dezelfde nacht gearresteerd. Dit leidde er uiteindelijk toe dat Heather werd opgesloten in Ventura County Jail, Californië, terwijl Chris nog steeds voor de rechtbank moet verschijnen voor zijn aanklacht tegen rijden onder invloed.

Lichaamsmaten van Chris Heisser

Chris heeft ondanks zijn zesde decennium een ​​fit lichaam behouden; hij is 1,72 m lang, terwijl hij 62 kg of 136 lb weegt. Zijn vitale statistieken zijn 37-29-36 inch, terwijl zijn bicepsmaat 13 inch is. Zijn ogen zijn hazelnootkleurig, terwijl hij donkerblond haar heeft.

Laten we een paar details delen over zijn vriendin, Heather Locklear

Ze werd geboren als Heather Deen Locklear op 25 december 1961 in Los Angeles, Californië, en is een actrice, waarschijnlijk het best bekend in de wereld vanwege het portretteren van Sammy Jo Carrington in de soapserie Dynasty, en als Amanda Woodward in de tv-dramaserie Melrose Place ( 1993-1999). Zij is de dochter van William Locklear, een UCLA-beheerder, en zijn vrouw Diane, een productiemanager. Ze ging naar Newbury Park High School waar ze Chris ontmoette. Heather behaalde haar diploma aan de UCLA. Sinds het begin van haar carrière heeft ze een aantal nominaties en prijzen gewonnen, waaronder zes Golden Globe Award-nominaties, vier voor haar werk aan Melrose Place en twee voor de tv-comedyserie Spin City. Ze was getrouwd met Tommy Lee, drummer van de beroemde glammetalband Mötley Crüe van 1986 tot 1993, en met Richie Sambora van 1994 tot 2007. Ze heeft een kind met Sambora, dochter Ava Elizabeth, geboren in 1997.

Aanbevolen