Modellen

Wie is Heidi Hoback? Wiki Biografie, leeftijd, vriendje, vermogen

Wie is Heidi Hoback?

Sociale-mediaplatforms, met name Instagram, hebben talloze mensen naar het sterrendom gebracht, waaronder Heidi Hoback; ze is een Instagram-model en werd beroemd toen ze een berichtenreeks deelde met niemand minder dan NBA Star, Lebron James. Ze heeft nu meer dan 320.000 volgers op haar officiële Instagram-pagina en haar eigen profiel in de Etsy-winkel, waarop ze haar eigen foto's stuurt.

Bekijk dit bericht op Instagram

geen schaapskop gewond is geraakt bij het maken van deze foto? #helikedit #catchandrelease #sheepshead

Een bericht gedeeld door HEIDI V. HOBACK (@lilredheidihood) op 1 september 2019 om 9:28 uur PDT

Heidi Hoback Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Heidi Hoback werd geboren op 1 februari 1994 in Virginia, VS, als zoon van Frederick Hoback en zijn vrouw Paula; ze heeft een oudere broer genaamd Charles. Als het op haar opleiding aankomt, schreef Heidi zich na het afronden van de middelbare school in aan het Virginia Polytechnic Institute en de State University, maar ze besloot over te stappen naar de George Mason University. Helaas is er geen informatie over welk gebied Heidi heeft gestudeerd en of ze haar studie heeft afgerond of niet. Hopelijk deelt ze deze informatie in de nabije toekomst met haar fans.

Carrièrebegin

Van jongs af aan was Heidi geïnteresseerd in modellenwerk, maar ze begon pas in 2015, toen ze provocerende foto's van zichzelf op Instagram begon te plaatsen. zoals deze . Ze ging op dezelfde manier verder en begon volgers van over de hele wereld aan te trekken. Ze begon ook met het uploaden van haar inspanningen van vissen en jagen, waar ze een fervent fan van is. Geleidelijk aan werd ze steeds populairder en in een mum van tijd bereikte ze 100.000 volgers op haar Instagram-pagina.

Heidi Hoback

de vrouw van Luke Walton

Stijging naar bekendheid

Het was in 2017 dat Heidi haar grote doorbraak beleefde, toen ze een van onze 42 Finalisten van Miss COED 2017 werd. Helaas won ze de wedstrijd niet, maar het was genoeg voor haar om nog populairder te worden. In datzelfde jaar kreeg ze meer media-aandacht toen werd ontdekt dat LeBron James een zet op haar had gedaan, door haar een bericht te sturen via Instagram, waarin hij haar vroeg naar jachtlessen, terwijl hij haar zou leren 'ballen spelen'. . Echter,

Heidi besloot geen verdere details over de aard van hun relatie te delen, maar zei later dat ze geen geslachtsgemeenschap hadden en helemaal geen date hadden. Desalniettemin is Heidi sindsdien een ster op sociale media geworden, met meer dan 320.000 volgers op Instagram, en begon ze samen te werken met tal van merken, waaronder Vidantiv-producten en Jake's Mint Chew.

Ze is in de loop der jaren een veelgeprezen model, visser en jager geworden en schepte zelfs op over het vangen van een recordbrekende zoetwaterbaars van 26 pond in oktober 2017. Om verder over haar succes te spreken, heeft Heidi haar liefde voor vissen gecombineerd met zakendoen, Lil Red Lures lanceert haar eigen website, waarmee ze visuitrusting en aas verkoopt.

Gepost door Heidi V. Hoback Aan maandag 13 mei 2019

Heidi Hoback Netto waarde

Rijkdom is ~ $ 1 miljoen.

Persoonlijk leven, daten, vriendje

Heidi is momenteel single en richt zich volledig op haar opkomende carrière. Ze is onlangs in de media gekomen en is niet op zoek naar iets dat haar volledige aandacht van professionele inspanningen kan afleiden.

ze zeggen dat schoonheid in het oog van de toeschouwer zit.. maar soms kan het hart zien wat onzichtbaar is voor de ogen?✨ pic.twitter.com/ip3vKhzkeG

— Heidi V. Hoback (@Lilredheidihood) 23 september 2017

Internetfaam

Grotendeels dank aan Instagram , waarop ze inmiddels meer dan 320.000 volgers heeft, heeft Heidi naam gemaakt als model. Ze heeft Instagram gebruikt om haar modellenprestaties te promoten, maar ook haar avonturen tijdens het vissen en jagen.

Lengte, gewicht, lichaamsafmetingen en uiterlijk

Heidi staat op 1,62 m (1,62 m), haar gewicht is ~ 110 lbs of 50 kg en haar vitale statistieken zijn 32-25-32 inch. Haar bh-maat is 32B. Ze heeft rood haar en groene ogen.

Aanbevolen