Beroemdheden

Wie is Heidi Klums dochter Helene Boshoven Samuel? Haar Wiki: Broers en zussen, Onderwijs, Netto waarde, Ouders, Feiten

Wie is Helene Boshoven Samuel?

Helene Boshoven Samuel, geboren op de 4evan mei 2004, is de dochter van het Duits-Amerikaanse supermodel Heidi Klum en de Italiaanse zakenman Flavio Briatore, en de adoptiedochter van de Britse zanger Seal.

Bekijk dit bericht op Instagram

Heidi met Leni en Lou uit in februari 2016 #Heidiklum #leniklum #lenisamuel #lousamuel #celebrity #celebritykids #celebrities #leni #famouskids #famouspeople #mommydaughter #model

Een bericht gedeeld door Leni Klum (@leni_klum_) op 26 juli 2018 om 15:21 PDT

Het vroege leven van Helene Boshoven Samuel

De ouders van Samuel, geboren in New York City, ontmoetten elkaar in 2002, toen Briatore de manager was van het Renault F1-team en Klum net vers was van haar scheiding van stylist Ric Pipino. Na een paar maanden daten, maakte Klum in december 2003 bekend dat ze zwanger was.

Helaas besloten Klum en Briatore hun eigen weg te gaan voordat Samuel werd geboren. Klum woonde in Los Angeles in de Verenigde Staten, terwijl Briatore vanwege zijn eigen werk in Londen werd vastgehouden; deze scheiding leidde uiteindelijk tot hun uiteenvallen. Een paar maanden later ontmoette Klum de Britse zanger Henry Olusegun Adebola Samuel, beter bekend als Seal. De twee zagen elkaar voor het eerst tijdens een prijsuitreiking in Londen, en een paar weken later kwamen ze elkaar tegen in een sportschool in New York. Vijf weken later, nadat ze voor het eerst met elkaar gingen daten, vertelde Klum Seal over haar zwangerschap. Seal besloot om voor Klums ongeboren kind te zorgen en de verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Leni met mama? #heidiklum #leni #leniklum #celebrites #celebrity #famouskids #celebritykids #smile #happy #lovelysmile #lenisamuel

Een bericht gedeeld door Leni Klum (@leni_klum_) op 13 juli 2018 om 15:33 PDT


Op 4 mei 2004 werd Helene Boshoven Samuel geboren en een jaar later stapten Klum en Seal in het huwelijksbootje na een dramatisch voorstel 14.000 voet hoog op een gletsjer in British Columbia.

Na jarenlang twee uur aan de telefoon te hebben gepraat, besloot Briatore dat het niet genoeg was voor Helena. Klum, Seal en Briatore waren het er allemaal over eens dat Helena een goede vaderfiguur in haar leven nodig had, en Seal zou daar de beste persoon voor zijn. In 2009 adopteerde Seal Helena legaal als zijn dochter en vanaf dat moment gebruikte ze officieel de achternaam Samuel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Helene 'Leni' Boshoven Samuel || 11 jaar || 4 mei 2004 || Stier || New York City, New York, VS || Brits?? & Duitse?? || #lenisamuel #heidiklum #seal #toocute #igkid #igbaby #igmodel #igtoddler #igphoto #instakid #pretty #perfect #photooftheday #amazing #awesome #adorable #sweet #socute #followme #girl #hollywoodbaby #kidmodel #kidsofinstagram #like #love #likethisphoto #cute #baby #beautiful

Een bericht gedeeld door Schattige sterren en sterretjes (@adorablestarsandstarlets) op 15 augustus 2015 om 15:32 PDT

Helene Boshoven Samuel's carrière

Op dit moment is Samuel nog een tiener en zit hij op school, dus hij heeft geen plannen om binnenkort te werken. Ondanks dat ze in de schijnwerpers is geboren vanwege de populariteit van haar ouders, houdt haar moeder haar en haar andere broer of zus uit de schijnwerpers. Samuel studeert momenteel in New York City, waar ze woont met haar moeder en drie andere broers en zussen.

Helene Boshoven Samuel Net Worth

Vanaf 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen is het vermogen van Samuel naar verluidt slechts een spin-off van haar ouders, die allemaal succesvol zijn in hun vakgebied. Haar moeder, Heidi Klum, is een succesvol model en televisiepersoonlijkheid, haar biologische vader, Flavio Briatore, is ook een succesvolle zakenman en haar adoptievader, Seal, is een bekende in de muziekindustrie.

Afbeeldingsbron

Helene Boshoven Samuel Persoonlijk leven

Wat haar persoonlijke leven betreft, woont Samuel momenteel bij haar moeder, Heidi Klum, en drie andere halfbroers en -zussen uit de huwelijken van Klum en Seal. Heidi Klum is een Duits-Amerikaans model die voor het eerst bekend werd nadat hij was opgenomen in het Sports Illustrated Magazine Swimsuit-nummer van 1998. Ze kreeg ook grip toen ze het eerste Duitse model werd dat werd ingehuurd door en op de catwalk verscheen voor het beroemde Victoria's Secret.

Bekijk dit bericht op Instagram

Geschoten door @gilles_bensimon 2002

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op 27 juli 2018 om 9:16 uur PDT


Na jarenlang een succesvol model te zijn geweest, veroverde Klum later de televisiewereld. Ze werd een begrip toen ze in 2004 presentatrice en jurylid werd van de realityshow en ontwerpwedstrijd Project Runway; de show kreeg hoge kijkcijfers en is nu op zijn 16eseizoen. Later werd ze onderdeel van een andere realityshow-competitie - America's Got Talent - in 2013.

Bekijk dit bericht op Instagram

Altijd een leuke tijd bij @AGT met @HowieMandel, vooral als we vanavond een geheel nieuwe aflevering van #JudgeCuts hebben! #Mis het niet

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op 7 augustus 2018 om 14:00 uur PDT


De vader van Samuel, Seal, is daarentegen een beroemde muzikant, die in 1991 bekendheid kreeg en uiteindelijk beroemd werd toen zijn nummer Kiss from a Rose te zien was in de film Batman Forever uit 1995. Afgezien van zijn succesvolle carrière in de muziek - de verkoop van meer dan 20 miljoen albums wereldwijd - waagde Seal zich ook in de televisie-industrie toen hij een van de coaches werd in The Voice Australia in 2012 en 2013, en keerde terug naar dezelfde positie in 2017.

Klum en Seal trouwden in 2005 en kregen samen drie kinderen: Henry Günther Ademola Dashtu (geboren in 2005), Johan Riley Fyodor Taiwo (geboren in 2006) en Lou Sulola (geboren in 2009). in 2012 scheidden ze blijkbaar vanwege het onvermogen van Seal om zijn humeur te beheersen , vooral met de kinderen. Samuel en haar drie halfbroers en -zussen wonen nu bij Klum in New York. Seal en Briatore zijn nog steeds aanwezig in haar leven.

Afbeeldingsbron

Samuel heeft ook nog een halfbroer met haar biologische vader, Flavio, genaamd Nathan Falco Briatore, geboren in 2010. Samuel zit nog op school en op 14-jarige leeftijd zijn er nog geen berichten over het hebben van romantische relaties.

Aanbevolen