Journalisten

Wie is Heidi Przybyla van MSNBC? Wie is haar man? Haar Wiki: Hoogte, Familie, Getrouwd, Nettowaarde, Affaire

Heidi Przybyla NBC Reporter's Wiki en Bio

Heidi Marie Przybyla werd geboren op 18 november 1973 in Alexandria, Virginia, VS, en is nu vooral bekend als journalist en senior politiek correspondent bij USA Today, die ook als politiek analist voor MSNBC werkte. Ze staat algemeen bekend om haar controversiële uitspraken over 45ePresident van de VS, Donald Trump.

Bekijk dit bericht op Instagram

Klaarmaken voor @hardball op @msnbc met mijn meiden op weer een langzame nieuwsavond. #hardball #msnbc

Een bericht gedeeld door Heidi Przybyla (@hprzybyla) op 22 maart 2018 om 17:17 uur PDT

Leeftijd, lengte en achtergrond

Heidi is 44 jaar oud, hoewel ze er nog steeds jeugdig en fris uitziet. Haar sterrenbeeld is Schorpioen en over haar etniciteit gesproken, de beroemde politiek analist en journalist is wit en Amerikaans en heeft bruine ogen en haar. Over haar lengte gesproken, ze is gemiddeld lang.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Heidi Przybyla vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze journalist en politiek analist een nettowaarde van meer dan $ 1 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar meer dan twee decennia lange carrière op de eerder genoemde gebieden. Informatie over opmerkelijke activa is niet bekendgemaakt.

Onderwijs en vroege carrière

Als het op Przybyla's opleiding aankomt, studeerde ze aan de Michigan State University en begon ze in 1997 te werken als verslaggever van de Washington Business Journal. Kort daarna maakte ze haar grote doorbraak door zich aan te sluiten bij Bloomberg, een van 's werelds toonaangevende politieke netwerken, en diende als hun Witte Huis-reporter, en werd later de Senior Political Reporter en Congressional-correspondent.

Beroemd worden

Na 16 jaar bij Bloomberg te hebben gewerkt, trad deze journalist in 2015 in dienst bij USA Today National, waar ze werkte als Senior Political Correspondent en consultant. Bij het verlaten van Bloomberg verklaarde Przybyla dat ze een geweldige carrière had gehad, maar ze voegde eraan toe dat ze enthousiast was om lid te worden van USA Today, een groot nationaal verkooppunt dat politiek serieus neemt, aangezien bureauchef Susan Page altijd een van haar rolmodellen is geweest.

Door in de eerder genoemde functie te werken, kreeg Przybyla meer erkenning van het publiek, en na meer dan twee jaar in de functie te hebben doorgebracht, begon de journalist ook te werken voor NBC News, waar ze nog steeds werkt als nationaal politiek verslaggever.

De Donald Trump-controverse

Przybyla was een onderwerp van controverse toen ze een tweet schreef waarin ze sprak tegen Donald Trump, die op dat moment een runner was voor de positie van de 45ePresident van de VS. In de tweet sprak Heidi zich uit tegen de seksistische opmerkingen van Trump. ...de mannen die zeggen dat @realDonaldTrump hot mike is hoe jullie allemaal privé praten? Niet mijn vader, broer en man. Haar opvattingen over de genoemde politici kregen uiteindelijk gemengde reacties.

Diverse menigte congreswetgevers aanwezig om de belastingwet in het Witte Huis te vieren @realDonaldTrump #Belastingaanslag pic.twitter.com/xD8oWxXhst

- Heidi Przybyla (@HeidiNBC) 20 december 2017

De Russische Controverse

Eind 2017 besprak Heidi in een aflevering van Morning Joe berichten over miljoenen Russische impressies op sociale media zoals Twitter en Facebook en voegde eraan toe dat de Russen de presidentsverkiezingen hebben gehackt met behulp van hun sociale media. Daarnaast stelde ze dat journalisten moeten ophouden te zeggen dat dit geen effect heeft gehad op de verkiezingen. Haar uitspraken werden ondersteund door andere mensen van haar branche, zoals Eugene Robinson, een columnist van de Washington Post, en Joe Scarborough. Daarnaast verklaarde Heidi dat de Russen niet probeerden de stemmen van Hillary Clinton naar Trump om te draaien, omdat ze wisten dat ze dat niet konden doen, maar in plaats daarvan richtten ze zich op sommige groepen met anti-Clinton-berichten op sociale media, eraan toevoegend dat Trump zelf bewapende de Russische gave van Wikileaks. Przybyla kreeg aandacht van de media voor andere anti-Trump-uitspraken, omdat ze zei dat Michael Cohen, een Trump-woordvoerder en zijn advocaat, de poortwachter is van veel van de zakengeheimen van Trump.

Prive leven

Als het gaat om het privéleven van Przybyla, deelt ze niet veel informatie over die onderwerpen, en we hebben geen informatie over haar datinggeschiedenis, omdat ze blijkbaar probeert haar persoonlijke informatie achter gesloten deuren te houden. Naar verluidt is de journalist nog steeds vrijgezel en woont hij vanaf vandaag in Washington D.C.

Sociale media

Przybyla is actief in journalistiek en politieke analyse en is natuurlijk actief op sociale media zoals Twitter en Facebook, die ze gebruikt om te spreken over haar opvattingen over politieke kwesties en andere zaken die verband houden met haar werk. Ze wordt gevolgd door meer dan 40.000 mensen op de eerste en 4.600 op de laatste. Vanaf het meest recente verleden gebruikte de journalist haar sociale media om zich uit te spreken tegen de bombardementen op Syrië en riep ze president Trump op om dat te doen.

Aanbevolen