Modellen

Wie is Hencha Voigt? Haar Wiki: Netto waarde, Bio, Ouders, Fitness, Nationaliteit, Echtgenoot, Kapsels, Training

Wie is Hencha Voigt? Wiki, Leeftijd en Bio

Hencha Voigt is geboren op 11 november 1987, wat betekent dat ze vanaf vandaag 30 jaar oud is en haar sterrenbeeld Schorpioen is. Voigt werd geboren in Port-Au-Prince, Haïti en is vooral bekend als model. Daarnaast is ze algemeen bekend als reality-tv-ster, die verscheen in WAGS Miami, oftewel 'Wives And GirlfriendS'.

Bekijk dit bericht op Instagram

Slechte B!t$h-waarschuwing ? @henyvbaby? Dit is echt haar huid mensen???? #nofilterneeded #wagsmiami #henyvbaby #makeupbyme #miamimakeup #miamimakeupartist #anastasiabeverlyhills #maccosmetics #colourpop #doseofcolors #glow #gsglowbeauty

Een bericht gedeeld door Genesis Sensat Beauty (@gsglowbeauty) op 6 september 2016 om 14:21 PDT

Het vroege leven, etniciteit en ouders

Er is weinig informatie over het vroege leven van Voigt, behalve dat ze samen met haar broer, Mariovaiu genaamd, in Port-au-Prince is opgegroeid; blijkbaar had ze een gelukkige jeugd. Als het op haar etniciteit aankomt, is ze zwart en heeft ze van nature donker haar en ogen, maar verft ze haar haar soms blondachtig. Voigt verhuisde naar Miami, Florida, toen ze 17 jaar oud was, als gevolg van politieke onrust in haar geboorteland Haïti. Vervolgens verhuisde ze naar New York, waar ze naar Saint John's University ging.

Op de set voor @youngscrap 'I love LA' met deze slechterik @missshellymbaby ? #Werk #HenchaVoigt pic.twitter.com/1wSPHiHqlV

— Hencha Voigt (@HenyVBaby) 22 april 2014

Netto waarde

Dus hoe rijk is Hencha Voigt medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft Voigt een nettowaarde van meer dan $ 1,5 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in de eerder genoemde velden. Verdere informatie over haar bezittingen, zoals huizen en auto's, is niet bekendgemaakt.

Modellencarrière

Voigt maakte haar debuut in de modellenwereld voor Coogi, ontdekt door de eigenaresse van het Amerikaanse kledingbedrijf FUBU. Daarnaast was ze een spaakmodel voor merken zoals LLC, Dress to Kill en Perfect My Silhouette, en het publiek kon haar zien op de catwalks in Miami Swim Week en de kledinglijn van 8 Jim Jones. Hencha is ook verschenen in verschillende commercials, zoals voor Malibu Rhum Campaign, Ciroc Girls, Belaire Girls en heeft ook aan fitnessadvertenties gewerkt.

Gepost door Hencha Voigt Aan woensdag 14 september 2016

Carrière op televisie

Ondanks dat het een alom gewaardeerd model is, wordt Voigt waarschijnlijk nog steeds het best erkend voor zijn verschijning in WAGS Miami, dat het verhaal volgt van een groep meisjes die verschillende problemen hebben met hun vriendjes en elkaar uiteindelijk helpen. Ze verscheen in zeven afleveringen van de serie in de loop van een jaar, wat Hencha de kans gaf om samen te werken met beroemdheden als Darnell Nicole, Claudia Sampedro en Ashley Nicole Roberts. Naast reality-tv-ster is Voigt ook een soort actrice en verscheen ze in Basketball Girlfriend, waarin ze de ex-vriendin van het hoofdpersonage portretteerde.

Persoonlijk leven en relatiestatus

Als het gaat om de relatiestatus van Hencha, heeft ze verschillende sportsterren gedateerd en was ze gekoppeld aan enkele spelers van de Miami Heat, Miami Marlins en Boston Celtics. In 2013 ging ze uit met Glen Davis - het paar werd gespot in de club in Orlando, en ze heeft ook een relatie gehad met Zab Judah, Colin Kaepernick en Julius Peppers. Hencha houdt vaak motiverende toespraken voor het publiek van jonge minderheidsgroepen en is actief in de gemeenschap. Hencha werd echter gearresteerd en beschuldigd van afpersing nadat hij had gedreigd naaktfoto's van een Snapchat-ster, Julieanna Goddard, te lekken.

@djafrojack en ik bij # UltraMusicFestival2013 Je bent dope! ? pic.twitter.com/Fx7S5hLsgu

— Hencha Voigt (@HenyVBaby) 26 maart 2013

Fitness

Model zijn betekent natuurlijk dat Voigt moet sporten en gezond moet eten, maar de ster van de sociale media wil ook anderen helpen hun ideale lichaam te bereiken, dus deelt ze haar work-outtips en -ideeën op haar Instagram-pagina getiteld Hencha Voigt Fitness, die wordt gevolgd door meer dan 40.000 mensen. Ze heeft onlangs berichten geplaatst over onderwerpen als vetverbranding, werken aan de onderbuik en voedsel dat een dieet gemakkelijker maakt. Daarnaast plaatst ze vaak foto's van mensen die op reis zijn om af te vallen, ter ondersteuning van hun soms moeilijke inspanningen.

Gepost door Hencha Voigt Aan vrijdag 23 september 2016

Zwangerschap

In een emotionele tweet in 2017 kondigde Voigt aan dat ze zwanger was, maar een miskraam had gehad toen ze dicht bij haar vierde zwangerschapsmaand was. Ze voegde eraan toe dat miskramen een onuitgesproken probleem zijn, maar ze zijn echt #WagsMiami. Begin 2018 werd echter onthuld dat Hencha opnieuw zwanger was toen ze schreef dat ze werd beoordeeld om wie ze haar hele leven was, eraan toevoegend dat ze niet kan veranderen wie ze is. Daarnaast zei ze dat mensen haar acties beoordeelden, de manier waarop ze spreekt en de dingen waarin ze gelooft. Mensen beoordeelden me zelfs voor mijn prestaties, niemand feliciteerde me ooit voor iets omdat ik er niet voor koos om het formele pad van leven, dat was om te luisteren naar wat je wordt verteld om te doen. Ik leef niet langer voor mezelf, ik heb nu een doel en een fulltime baan en dat is jouw mama zijn. Wat betreft de vader... stand-by!

Sociale media

Voigt is actief op het gebied van entertainment en is natuurlijk ook actief op sociale media en gebruikt haar accounts om met haar fans te communiceren. Haar persoonlijke Instagram-account wordt gevolgd door bijna 400.000 mensen en haar Twitter-account wordt gevolgd door 18.000. Als het om haar spiritualiteit gaat, gelooft Voigt in ‘de wet van aantrekking’, wat dat ook mag betekenen!?

Aanbevolen