Beroemdheden

Wie is huisadviseur Amy Matthews? Haar Wiki: tatoeage, baby, affaire, getrouwd, echtgenoot

Wie is huisadviseur Amy Matthews?

Amy Matthews werd geboren op 19 mei 1973 in Robbinsdale, Minnesota, VS, en is een erkende algemene aannemer, huisdecorateur en interieurontwerper, vooral bekend bij de wereld vanwege haar optredens in shows als Sweat Equity op DIY Network en Renovation Raiders , uitgezonden op HGTV, naast vele andere shows gericht op huisrenovaties.

Er is niets beter dan de lieve, bedachtzame liefde van deze kleine kerel. ? #LoveBeingHisMom #moederdag2018 pic.twitter.com/KSxq2RbycD

— Amy Matthews (@DIYMatthews) 13 mei 2018

Het vroege leven, gezin en onderwijs

Amy is al van jongs af aan geïnteresseerd in woninginrichting en renovaties. Ze kreeg haar eerste smaak van woninginrichting toen ze 14 jaar oud was en werd lid van een plaatselijke kerkgroep die huizen repareerde voor gezinnen in nood. Toen ze zich realiseerde dat ze de baan leuk vond, sloot ze zich aan bij een andere organisatie die zich op hetzelfde probleem richtte, en al snel was ze meer bezig met het renoveren van huizen. Na haar succesvolle afronding van de middelbare school schreef ze zich in aan de Boston University en ging daarna naar de American Musical and Dramatic Academy in New York City. Nadat ze haar diploma had behaald, keerde Amy terug naar haar geboorteland Minnesota en kon haar carrière beginnen.

Afbeeldingsbron

Carrièrebegin

Ze werd een deel van het Guthrie Theatre, en vervolgens de Minnesota Opera, gaf haar ideeën door terwijl ze ook bijdroeg aan Hey City Theatre, Open Eye Figure Theatre en Mixed Blood Theatre. Geleidelijk aan verbeterden haar vaardigheden en vond ze een plek voor zichzelf bij het tijdschrift The Family Handyman, terwijl ze ook een vergunning kreeg om als algemene aannemer te werken.

Ik heb meer uren tv geschoten in kleine badkamers dan ik ooit zou willen toegeven?. Terug in het bad, naar beneden en vies dit #weekend met @wwmccallum . #moderncraftsman #vernieuwing #DIY pic.twitter.com/gwi0doJxSq

— Amy Matthews (@DIYMatthews) 30 juni 2018

Stijging naar bekendheid

Naarmate haar ervaring groeide, hoorden meer mensen over Amy, en ze kreeg een baan aangeboden bij het DIY Network als erkend aannemer en specialist in huisverbetering, en vervolgens op HGTV. In 2011 werd ze de presentator van de show Sweat Equity, die huiseigenaren volgt terwijl ze proberen hun huis binnen een budget te renoveren, hopelijk de waarde van hun huis verhogen en het met winst kunnen verkopen. Dankzij de populariteit van de show werd Amy zelf behoorlijk populair bij het publiek, maar ook bij het netwerk, waardoor ze werd gepromoveerd tot HGTV, en haar Renovatie Raiders show in 2013. De show toont hoe Amy in slechts vijf uur een huis probeert te renoveren, en op die manier verrast ze de eigenaren. Helaas werd de show na slechts één seizoen geannuleerd. Het werk van Amy is echter opgenomen in een aantal spraakmakende publicaties, zoals Country Living, Good Housekeeping, The New York Times en Esquire. Ze is nu adviseur voor woningverbetering voor HomeAdvisor, een digitale marktplaats die huiseigenaren in contact brengt met vooraf gescreende, lokale serviceprofessionals om projecten voor thuisonderhoud, verbeteringen en hermodellering te voltooien.

Een geslaagde actrice

Naast haar primaire werk is Amy ook een volleerd actrice; ze maakte haar debuut in 2002 met de rol van Wendy in de onafhankelijke komedie-dramafilm How to Kill a Mockingbird, geschreven en geregisseerd door Joe Sweet. Twee jaar later verscheen ze in de film Justice, terwijl ze in 2009 Nadine Brennan portretteerde in de dramafilm Into Temptation, geschreven en geregisseerd door Patrick Coyle, en met in de hoofdrollen Jeremy Sisto, Kristin Chenoweth en Brian Baumgartner. Meest recent verscheen Amy in de tv-serie In an Instant (2017), als Julia Brown.

Leuke DIY-video's maken voor Habitat for Humanity en de #Herstellen met @StoryTellerMN ! Wat een getalenteerde en fantastische bemanning. ?❤️ #doelgericht werken #upcycle #hergebruik ? pic.twitter.com/06ryJXSUa9

— Amy Matthews (@DIYMatthews) 24 mei 2018

Weet je hoe rijk Amy Matthews is?

Amy is een nogal beroemde persoonlijkheid geworden sinds haar eerste verschijning op het scherm, wat haar rijkdom heeft vergroot door een aantal succesvolle inspanningen. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Amy Matthews is, vanaf medio 2018? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Matthews zo hoog is als $ 6 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Gepost door Amy Matthews Aan vrijdag 22 juni 2018

Kent u Amy's persoonlijke leven, huwelijk, kinderen?

Amy is nogal open over haar persoonlijke leven en heeft bijna elk belangrijk detail met haar fans gedeeld. Ze is een getrouwde vrouw die in het huwelijksbootje stapt met haar man Aaron Doering, een auteur en spreker in het openbaar. Het stel heeft een zoontje verwelkomd, Eli. Helaas is er nu informatie over hun huwelijksceremonie in de media.

Afbeeldingsbron

Humanitair werk

Naast haar professionele werk heeft Amy ook mensen in nood geholpen. Vanaf de prille leeftijd van 14 jaar is ze doorgegaan met het helpen van minder bedeelde mensen. Ze maakte deel uit van de Habitat for Humanity en het Jimmy and Rosalynn Carter Work Project, dat haar naar steden als New Orleans en Los Angeles, onder andere steden in de VS, en Chiang Mai in Thailand bracht.

Gepost door Amy Matthews Aan maandag 4 juni 2018

Amy Matthews-tatoeage

Nadat ze in Thailand was geweest, raakte ze geïnspireerd door de cultuur en taal van het land, en combineerde ze haar menselijkheid en de Thaise cultuur om haar linker onderarm te laten tatoeëren met Thaise karakters die zich vertalen naar de mensheid.

Internetpopulariteit

Amy heeft een behoorlijke aanhang opgebouwd op sociale-mediaplatforms sinds ze over de hele wereld populair is geworden, vooral op Twitter en Facebook. Haar officieel Twitter-account wordt gevolgd door iets meer dan 5.000 volgers, met wie Amy haar persoonlijke meningen, ideeën en details uit haar carrière en persoonlijke leven heeft gedeeld, met de nadruk op tijd doorgebracht met haar zoon . Ze is ook populair op Facebook , met bijna 10.000 volgers, die ook genoten hebben van dagelijkse berichten van Amy met betrekking tot haar carrière en leven. Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente persoonlijkheid, dan is dit een fantastische kans voor jou, ga gewoon naar haar officiële pagina's.

Aanbevolen