Beroemdheden

Wie is de vrouw van Howie Long, Diane Addonizio? Haar Wiki: Lengte, Leeftijd, Huwelijk, Opleiding, Netto waarde

Wie is Diane Addonizio?

Diane Addonizio werd geboren in 1962 in Red Bank, New Jersey, VS; de werkelijke datum van haar geboorte is onbekend. Ze is een niet-praktiserende advocaat, die waarschijnlijk het best bekend staat als de vrouw van voormalig professioneel National Football League (NFL) voetballer (defensive end) en acteur Howard Mathew Moses 'Howie' Long, en omdat ze de moeder is van professioneel Amerikaans voetbal. spelers Chris, Kyle en Howie Long, Jr. Ze wordt ook herkend door haar bijnaam - de First Lady of Football.

Het vroege leven, onderwijs en lichaamsmetingen

Over het vroege leven van Diane Addonizio gesproken, er is geen informatie over in de media, behalve dat ze is opgegroeid in een katholiek gezin waar religie en traditie hoog in het vaandel stonden. Zo schreef ze zich na haar toelatingsexamen in aan de Villanova University, een particuliere katholieke onderzoeksuniversiteit in de buurt van Philadelphia, Pennsylvania, en studeerde vervolgens af aan de USC Gould School of Law.

Om over haar uiterlijk te praten, Diane is 5 voet 8 inch (172 cm) lang en haar gewicht is naar verluidt rond de 127 lbs (58 kg).

Populariteit door huwelijk

Diane ontmoette haar toekomstige echtgenoot Howie Long terwijl ze allebei klassieke studies studeerden aan de Villanova University, en begon iets minder romantisch te daten toen Howie haar meenam naar zijn slaapzaal om een ​​wedstrijd van de National Football League te kijken, maar zelf aan populariteit won door zijn populariteit. Het paar trouwde uiteindelijk in juni 1982 en het jaar daarop beviel ze van hun eerste zoon, Christopher Howard 'Chris' Long. In 1988 verwelkomden ze hun tweede zoon, Kyle Howard Long, en hun derde zoon, Howard Mathew Long, Jr. werd geboren in 1990.

Howard Mathew Moses 'Howie' Long wordt in de media waarschijnlijk het best erkend als een gepensioneerde professionele NFL-speler, die van 1981 tot 1993 in de verdedigingspositie speelde voor de Los Angeles Raiders (nu de Oakland Raiders). Tijdens zijn carrière, Howie werd acht keer genoemd naar de Pro Bowl, drie keer naar First-team All-Pro en twee keer naar Second-team All-Pro. Hij won ook de Super Bowl XVIII-titel met de Raiders in 1983.

Na zijn pensionering raakte Howie betrokken bij de entertainmentindustrie als acteur, met in de hoofdrol de rol van Kelly in de film Broken Arrow (1996), als Jesse in de film Firestorm uit 1998 en als Jack in de film 3000 Miles To Graceland in 2001.


Kinderen: Chris, Kyle en Howard

Hun zonen zijn in de voetsporen van hun vader getreden en ze zijn allemaal betrokken bij de professionele sportindustrie als spelers in de NFL. Chris Long staat bekend als een speler in de defensieve positie voor de Philadelphia Eagles, terwijl Kyle Long in de positie van guard speelt voor de Chicago Bears. Howard Long, Jr. staat bekend als een speler met de Oakland Raiders.

Carrière

Wat haar carrière betreft, Diane is advocaat van beroep, maar ze oefent al heel lang geen advocaat meer uit. Ze heeft details over haar professionele leven buiten het publiek gehouden, dus er is weinig informatie over. Nadat ze haar man had ontmoet, besloot ze haar carrière opzij te zetten en begon te reizen en zijn bedrijf en carrière te ondersteunen.

Diane is van mening dat ze als moeder betrokken moet zijn bij de professionele vooruitgang van haar kinderen en bij hun loopbaan, dus nam ze ook deel aan een paneldiscussie tijdens een evenement ter bevordering van de veiligheid van voetbal, dat werd gehouden voor meer dan 300 moeders van voetballers in de Walter Payton-centrum.

Diane Addonizio Netto waarde en activa

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk Diane Addonizio is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van haar vermogen meer dan $ 1 miljoen is. Bovendien deelt ze ook het vermogen van haar man Howie Long, dat wordt geschat op meer dan $ 16 miljoen.

Ze delen ook activa als een luxueus huis met een waarde van meer dan $ 6 miljoen, en gelegen in Virginia, waar ze momenteel wonen.

Aanbevolen